Spoznala sem ga preko interneta, sledi zmenek

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Naj grem z njim na zmenek ?

Da
112
79%
Ne
29
21%
Skupaj glasov : 141

Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _*lunca*_ » 01. Dec. 2007 15:51

pa ti kr pejt, itaq nč ne morš zgubit, lahka sam pridobiš novga prijatla..al pa svoja novga tipa :D...pa vlk sreče
Uporabniški avatar
mayaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 4. 2007
Kraj: Ponikva

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaaa » 01. Dec. 2007 17:42

hmmm,js sm kr ZA,ker sm tut js mojga fanta spoznala na netu in sm prav vesela:), mi nikol ne bo žau,ker sma še vedno skupi

je pa res,da nikol ne veš na koga naletiš...če se že dobita bodta kje u javnosti pa prej mal prečekiri če je res isti ko pa na slikci...

bodi previdna,drgač pa se mi ne zdi s tem nč narobe :)
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 01. Dec. 2007 20:02

za tole sem absolutno proti!!!tok slabe izkušnje da se raj sploh ne spominjam več.
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka__ » 01. Dec. 2007 23:49

..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 21:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 02. Dec. 2007 10:38

kamis napisal/-a:za tole sem absolutno proti!!!tok slabe izkušnje da se raj sploh ne spominjam več.

eh ni take sile, sem jaz tudi že mela slabe pa sem potem naletela na dobro ki zdaj že traja dve leti in pol :D :cool:
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 02. Dec. 2007 13:24

jst sm do zdej imela same dobre izkušnje, sicer svojega fanta nisem spoznala na netu, ampak sem pa dosti zanimivih ljudi, pa ne samo moškega spola, s katerimi smo se nato spoznali tudi v živo in postali kolegi.
tako da ena pijačka pa ni greh, lahko da spoznaš čudovito osebo
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 03. Dec. 2007 9:22

neznanka__ napisal/-a:
kamis napisal/-a:za tole sem absolutno proti!!!tok slabe izkušnje da se raj sploh ne spominjam več.

a lahko poveš kakšne?

ok bla sm še zelena takrat k si u pubrteti pač dobesedno hrepeniš po tem da spoznavaš folk,pa tko mau je blo zanimiv.A pol sm se enrkat dobila z enim,sva sedela tri ure pred kolosejem pa sva gledala u luft.Sm misnla da bom umrla.A hvala bogu je pršla sošolka mem da sm pol sam šla z njo domov.Predn se dobite s temi tipi iz neta,obvezno naj vam pošle fotko,ker drgač lahko sledi tako razočaranje.Ok recimo da vidte fotko pa vm je kul pa use,sam usen vam pa lahko tok laže pa se pretvarja.
Če se že greste to usaj previdno,ni treba usega verjet.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 03. Dec. 2007 10:32

Sem mislila, da je blo kej hujsega. Sej js sem tud naletela na enga taksnega, k je bil skoz tiho, sam je mel poleg enga zgovornga in hot frenda, tko da sva s tistim potem koncala kot par :P

Drgac pa ne vem, to da z nekom ne komunicirata in da se vse zatakne, se ti lahk tud zgodi pr tipu, k te na videz privlaci, pa se pol dobis z njim. To se je pa men zgodil, pa se se zmer dobim s kakim tipom, k ga ne spoznam prek neta :wink:
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 03. Dec. 2007 11:07

ja no je blo še tko da sm enga spoznala prek kolegice pa sva se dopisvala pa telefonirala.mislm to je pol že tok doug trajal da je modle kr mislu da sva skupi in pol k sva se spoznala po letu pa pou se mi je kr obrnu.a on je kr mislu da hodva in sm se ga zlo težko znebila.sam ni biu iz iztga kraja k jst.drgač pa tko ljubljana je tko mejhna da k jst koga spoznam iz ljubljane se ponavad vedno tko zgodi da mava kakšnga skupnga znanca.pa nima veze kje ga spoznam.

ja lej če je vam kul da se tko spoznavate kul,samo men je usen bolš tko da prek kolegov al pa znancev koga spoznaš.Ne vem mene je pr temu recimo strah da ti lahko zbasajo svega i svašta.

Pr kolegici je pršu kr en 50letnik k se je pretvarju na netu da je nevem kakšen lepotec pa to.Tko da previdnost ni odveč.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 03. Dec. 2007 12:50

Mnja prek kolegov pa znancev mas res nekak "zagarantirano", da tip usaj ni psiho :D Je pa res, da moras bit previden, ker nikol ne ves, na koga bos naletel. Tko k recmo tvoja kolegica. Prov grozn :?
Špela07
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Špela07 » 03. Dec. 2007 13:50

Sem se že dobila s kar nekaj tipi z neta.
Eni so bili pravi srčki, ostali pa tako - tako.
S parimi pa sem tudi sexala že na prvem srečanju.
Seveda so me prej povabili na večerjo in potem je sledil tudi sex, največkrat v kakšnem hotelu.
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 03. Dec. 2007 13:56

^^Tut js sm že z dvema al tremi, ki sm jih na netu spoznala, na prvem zmenku sexala :oops: Najprej sma se napila, pol pa...akcija :D Pa kr v mojem bivšem študentskem stanovanju.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 03. Dec. 2007 14:27

š.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 03. Dec. 2007 15:29

prvo se dobita kje na javnem mestu, na kaki kavici, da ga bolje spoznaš. drgač pa seveda pojdi na zmenek!
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 03. Dec. 2007 18:48

gregalina napisal/-a:^^Tut js sm že z dvema al tremi, ki sm jih na netu spoznala, na prvem zmenku sexala :oops: Najprej sma se napila, pol pa...akcija :D

Hehe no js se nisem rabla napit, je slo kr tko :oops: Sem pa tko prsla do best sexa ever! :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]