Sporočil sem ji, da mi je všeč, zdaj pa ni odziva
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ana27 napisal/-a:Jaz iz tega razberem, da ji je dolgčas in zato zapravlja čas na Facebooku. Nikjer ne zasledim nobenih pokazateljev, da se zanima zate.
Se strinjam.
Če bi ji bil všeč, bi ti odgovorila na tisto sporočilo. Punci je malce dolgčas in komentira vse možno
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
No ja, dandanes je FB že kr enakovreden drugim načinom komunikacije, tko da jaz ga nebi tako podcenjeval kot tu pišete. Bolj je problem v punci kokr v FB - če se da zmenit za svašta - recimo poslovni sestanek z 10 ljudmi ali vse detajle za dopust z 15 ljudmi se bo dal pa tut z eno mladenko za kavo (razen če tega noče).
S to bejbo pa čim manj ovinkari... povabi jo še enkrat... nevem... naredi event na FB pa jo invajtej xD ...al pa enostavno vprašej zakaj ignorira tvoje povabilo - sej ni težko, samo resnica lahko boli.
S to bejbo pa čim manj ovinkari... povabi jo še enkrat... nevem... naredi event na FB pa jo invajtej xD ...al pa enostavno vprašej zakaj ignorira tvoje povabilo - sej ni težko, samo resnica lahko boli.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Predvidevam, da te hoče sam za prijatla. Ker če bi ji bil všeč bi ti že ziher odpisala, da lahk gresta. Če pa neveš na čem si pa res vzami telefon v roke pa pokliči, če ma čas (ampak če je na fb pol ga verjetno tud ma) za kafe.
Yada, yada, yada...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
nejo napisal/-a:Zgodilo pa se je da sma bila na eni zurki skupaj in sm ji na zs freko fbja napisal kasneje da mi je vsec in kdaj ima čas za kavo?
Ampak, na to sporočilo mi noče odgovorit ampak mi naprej komentira slike, in zdej navem kako več naprej?(trenutno pa je samska)
Tudi jaz povabila na kavo preko FBja ne bi jemala resno. Tudi sporočil v smislu "všeč si mi" itd. preko FBja ne bi jemala resno. A drugje pa jo nikjer ne vidiš več, fax, kakšna zabava?
nejo napisal/-a:Seveda ga vidi sej je vsak dan na fbju.Samska je že par let.Čudi me sam da mi na vse vse stvari odpisuje po parkrat.Če nebi mela interesa nebi odpisvala
Verjetno nima interesa. Ji je pač dolgčas. Tudi jaz mam dneve ko pokomentiram vse živo, da me že majo poln kufer, pa to še ne pomeni da sem zainteresirana.
Samska par let. To ti tudi nekaj pove.
nejo napisal/-a:Kaj pa če se ne more odlocit[/b]
Saj je samo kava, ne vem kaj misliš s tako žensko delat, ki se ne ve odločiti niti o tem, ali bi šla z znancem na kavo.
nejo napisal/-a:Verjamem pa da ji je zlo dolgcajt, k nima po sluzbi kej delat k da visi gor pa cekira
Get a life girl..... Kaj ti je zanimivega na punci, ki cele dneve sedi pred compom in visi na FBju ter komentira in lajka vse po vrsti.
Če maš res željo jo pokliči pa jo direkt vprašaj, ampak ona se zdi meni zelo nezainteresirana.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Možno, ampak.. kaj boš s tako?nejo napisal/-a:Sam je pa tud nek pokazatelj da se zanima, pa da pise.Kr tk u tri krasne neki pisala.Kaj pa če se ne more odlocit?
This.sirova štručka napisal/-a:Če jo povabiš na pijačo in ona ignorira tvoje povabilo, js ne vem kaj se še sploh ukvarjaš s tako.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Povabilo preko Facebooka je lahko povsem resno. A če se nanj ne odzove, potem ji očitno ni do druženja s tabo. Nekateri si radi dopisujejo, kar pa še ne pomeni, da se želijo s to osebo tudi družiti.
Ali pa druga možnost, da je neizvežbana glede Facebooka in tvojega sporočila sploh ni zaznala. Drugič jo klikni za klepet, če to kaj prakticirata in jo še enkrat povabi.
Ali pa druga možnost, da je neizvežbana glede Facebooka in tvojega sporočila sploh ni zaznala. Drugič jo klikni za klepet, če to kaj prakticirata in jo še enkrat povabi.
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
ana27 napisal/-a:Ali pa druga možnost, da je neizvežbana glede Facebooka in tvojega sporočila sploh ni zaznala.
Jaaa, gremo se tolažit s tem. Ne resno, nezainteresirana je pač. Očitno tudi ne dovolj pogumna, da bi rekla vsaj NE, na tvoje povabilo. Take punce jaz ne bi mela (če bi bla fant), niti se z njo ne bi dobila.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:36, skupaj popravljeno 1 krat.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
ni ji, definitivno..tud po moje komentira iz dolgčasa
Houd de wereld tegen
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Povabilo na kavo prek FB je pa kar se mene tiče isto "legitimno" kot prek SMS, maila, MSN in drugih podobnih tekstovnih medijev (al kwa je to?). Za povabilom neglede na uporabljen način stoji neka živa oseba, nuff said. En izgleda še vedno v stone age živite.
Če ženska visi ceu dan na FB je pa to kvečjemu dodaten dokaz, da ga uporablja in ni ena tistih uporabnikov, ki imajo odprt račun pa ga gledajo na 3 mesece - taki prej verjamem, da niti berejo ne MSG-jev in zadeve ne jemljejo resno.
Drgač pa ne pimplej in akcija.
Če ženska visi ceu dan na FB je pa to kvečjemu dodaten dokaz, da ga uporablja in ni ena tistih uporabnikov, ki imajo odprt račun pa ga gledajo na 3 mesece - taki prej verjamem, da niti berejo ne MSG-jev in zadeve ne jemljejo resno.
Drgač pa ne pimplej in akcija.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
rokerca napisal/-a:ana27 napisal/-a:Ali pa druga možnost, da je neizvežbana glede Facebooka in tvojega sporočila sploh ni zaznala.
Jaaa, gremo se tolažit s tem.
Nisem rekla naj se s tem tolaži, (očitno nisi bral-a mojih predhodnih komentarjev), ampak da če mu ni jasno, da jo ne zanima, če mu ne odpiše, jaz vidim samo še varianto, da sporočila sploh ni videla.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov