Spolnost med menstruacijo/Sex s tamponom? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*teyci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
ja že kar nekaj krat sva ko sem imela menst. samo jaz nisem tko sproščena, čeprav sem horny raje včasih zdržim tistih par dni brez ...drugače pa mi ni neki posebni filing.
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
- Iry
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2005
- Kraj: Povsod po malem
Pri nama je pa tko da ponavad med menstro ne, prve dva dni sploh ne k mam take grozne krče in enkrat sva sicer probala sam mi je blo pol po vrhu še slabo...pol ga je treba pa še mal sprobat...al me ma sam za sex al še za kj druzga
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
sva že probala pa ni bil ta prav filing....vse neki preveč spolzko, pa tud men sam občutek ni bil všeč.
Da bi pa še s tamponom....bljak
Da bi pa še s tamponom....bljak
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ma tisti teden že zdrživa brez, ni problema.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- Eisia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2005
Jz s tamponom ne bi nikol, ker bi me blo preveč strah, da ga pol ven ne bi dobila!
Vendar med menstruacijo, se da tud sexat, recimo lepo v kopalnico in v banjo se spraviva in to je to, čeprav so kolena mal obtolčena pa tako dalje, ampak kadar je nuja je nuja!
Večinoma pa rajš počakava, da mine, ker je treba včasih se tud mal vzdržat, k je pol tuk boljš pol, k je strast na višku!
Vendar med menstruacijo, se da tud sexat, recimo lepo v kopalnico in v banjo se spraviva in to je to, čeprav so kolena mal obtolčena pa tako dalje, ampak kadar je nuja je nuja!
Večinoma pa rajš počakava, da mine, ker je treba včasih se tud mal vzdržat, k je pol tuk boljš pol, k je strast na višku!
-
miska20 - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: prelepa Dolenjska
midva nisva še probala, ker se meni to ne zdi glih fajn...nekak mi ne diši, da bi blo skos okol polno krvi...je pa res, da včasih ko sm pr njem pa se stiskava, jst mam pa menzo, me kr drži, da bi vseen....pa se pol nekak držim tega, da med menzo pač potrpim..
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Že sama misel na seks med menstruacijo se mi upira - bolečine, krči, pol pa še seks ... Si sploh ne morem predstavljat, da bi to počela.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Ker podobna tema že obstaja ne bom odpirale druge:
Ste domenjene z enim zelo sladkim tipom ki vam je že dolgo všeč.Kar že neki cajta "bluzita"..in potem vas tip končno povabi k sebi domov ker je sam doma(to se zgodi lahko samo 1x na 100let)..in ve dva dni v happy stanju ker boste končno z njim.In potem pride nepričakovan obisk.Se pravi menstruacija!!Kaj bi storile takrat?Prosim za kakršen koli nasvet.Vem da je malce noro vpašanje,ampak meni je zdaj prav neroden iti k njemu in mu povedat da ne morem seksat z njim ker mam pač menstruacijo!
Vsak odgovor bo dobrodošel!!!
Ste domenjene z enim zelo sladkim tipom ki vam je že dolgo všeč.Kar že neki cajta "bluzita"..in potem vas tip končno povabi k sebi domov ker je sam doma(to se zgodi lahko samo 1x na 100let)..in ve dva dni v happy stanju ker boste končno z njim.In potem pride nepričakovan obisk.Se pravi menstruacija!!Kaj bi storile takrat?Prosim za kakršen koli nasvet.Vem da je malce noro vpašanje,ampak meni je zdaj prav neroden iti k njemu in mu povedat da ne morem seksat z njim ker mam pač menstruacijo!
Vsak odgovor bo dobrodošel!!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
petar - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2007
- Kraj: metropola-LJ
ah, problemi so samo v glavi.
V tuš kabino se dasta, mal odpreš toplo voda da vaju nežno obliva, luč ugasneš da slučajno ne vidiš česa nezaželjenega, še pred tem prižgeš kakšno svečko al pa dve da bo v sobi taka nežna svetloba, pol pa sam še sexaš na polno. sex med menstruacijo je... sex med menstruacijo
V tuš kabino se dasta, mal odpreš toplo voda da vaju nežno obliva, luč ugasneš da slučajno ne vidiš česa nezaželjenega, še pred tem prižgeš kakšno svečko al pa dve da bo v sobi taka nežna svetloba, pol pa sam še sexaš na polno. sex med menstruacijo je... sex med menstruacijo
going down... into the blue
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov