Spolnost med menstruacijo/Sex s tamponom? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
probala prvič - zarad premajhne navlaženosti poču kondom (sj nvem zakaj ga je kr not rinu brez predigre ubistvu)
pol tadrugič je blo pa že bolš (mogoče se je pa prvič bal krvi..) , in js nimam nč proti sexu med menatruacijo ker včasih prov zapaše - loh tud bolj kot druge dni ko menstruacije nimaš.
pol tadrugič je blo pa že bolš (mogoče se je pa prvič bal krvi..) , in js nimam nč proti sexu med menatruacijo ker včasih prov zapaše - loh tud bolj kot druge dni ko menstruacije nimaš.
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
jest sem to vcer prvic probala-finta je, da me drgac vse boli, to pa ni nc bolel...ampak mojmu se je zdel to tolk nagravzno, da sva na polovici nehala jst pa v jok ker sm mu nagravzna...in zdej morm čakat, da je bo konc...
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
Men se je tut gravžal vse skupi sam hm..
vedno dlej grem vedno več poskušam in je prišlo tudi do tega res da nisem imela močne menstruacije ampak ni blo nč spešl nč ni blo nagravžn niti nobene krvi ni bilo potem po rjuhah al kje drugje..
nevem men je vse ratal vse normaln že
vedno dlej grem vedno več poskušam in je prišlo tudi do tega res da nisem imela močne menstruacije ampak ni blo nč spešl nč ni blo nagravžn niti nobene krvi ni bilo potem po rjuhah al kje drugje..
nevem men je vse ratal vse normaln že
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
punce moje drage...jaz sem sex med menstruacijo prakticirala kar nekaj časa...pa ni bilo najbolj pametno...verjetno veste, da smo takrat še bolj občutljive na zunanje vplive...saj takrat se to ne pozna...čeprav je bilo takrat vse super in fajn...tudi na higieno sva zelo pazila..mi je sedaj žal, saj imam namreč hude ginekološke probleme...no..saj..kolk pa je pač ktera občutljiva....jaz nikoli več...a da bi s tamponom prakticirale????? to pa je najbolj nora izjava kar sem jih kdaj slišala...svašta!!!a ni pol malo premalo prostora not za oba???kaj pa če ga potem ne dobiš ven?toliko je načinov, da lahko zadovoljita drug drugega..meni tistih par dni sploh ne manjka...se že nekako znajdeva..pa še zanimivo je...
-
Shana - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2005
Jst sem že s tamponom in to ne malokrat.
Ko sva s fantom tesno objeta, jst pa horny dost bol ko ponavad, pa se odločiva: danes ne bova, se bova samo lupčkala...
Ampak val strasti je kmal tako močan, da ga napadem jaz. Takrat ni čas za odstranjevanje tujkov, takrat ni časa za tuširanje.
Oba sva tako razvneta, da na to niti ne pomisliva.
Sicer mi je potem malo žal, ker se tampon postavi v čuden položaj oziroma ima on podrajsano glavico, ampak orgazem je fantastičen. In to je vse kar šteje. Vsaj zame
Ko sva s fantom tesno objeta, jst pa horny dost bol ko ponavad, pa se odločiva: danes ne bova, se bova samo lupčkala...
Ampak val strasti je kmal tako močan, da ga napadem jaz. Takrat ni čas za odstranjevanje tujkov, takrat ni časa za tuširanje.
Oba sva tako razvneta, da na to niti ne pomisliva.
Sicer mi je potem malo žal, ker se tampon postavi v čuden položaj oziroma ima on podrajsano glavico, ampak orgazem je fantastičen. In to je vse kar šteje. Vsaj zame
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Midva sva zadnič poskusila zadnji dan menstruacije (pod tušem) pa nisem opazila razlike med takrat in seksom v drugih dneh.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- punkrockerca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2005
mi2 sva že ene par krat,ampk res takrat k ni šlo drgač al p sva misla d je še nimam pa...nwem...ni neke vlke razlike,men je edin tk mal drgač use drsi k ponavad:Psicr p sva ponavad proti koncu..ampk,z tamponom..mislim,ženske halo?!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Men je tut tole s tamponom mal Tko, da če že seksava pol je to na konc, ko ni panike, da bi blo vse okrog krvav...na začetku me itak vse tok čudn pika tm okrog jajčnikov, da mi je že tampon odveč kaj šele, da bi mela batino notr
Oralno med menstro (s tamponom)...ammmm tut to je men mal absudrno no...menstra = bacili (packarija) = not good....
...or am I freak?
Oralno med menstro (s tamponom)...ammmm tut to je men mal absudrno no...menstra = bacili (packarija) = not good....
...or am I freak?
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
jz sm ze veckrat seksala s tamponom, ce temu lahk sploh reces seks. v bistvu pr nama zgleda tko, da se rajcava, pa ga dava cist mal notr, ene 2,3 cm. glih tko za feeling. pa valda zelo nezno. tampona niti ne cutim, kr ne gre tok globok notr. vrvica pa ostane zuni valda.
je pa zlo dalec od seksa kadar ni tampona
je pa zlo dalec od seksa kadar ni tampona
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov