Spolnost med menstruacijo/Sex s tamponom? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^ Samo pri nama je ta razlika, da sva midva way over 17.
-
***str@wberry*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 7. 2006
Midva sva tudi že med M... sam to je blo sam enkrat al dvakrat... Mene me tud razganja ko jo mam, sam useeno raje počakam če se le da
-
x-girl-x - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2008
- Kraj: Primorska
Midva med menstruacijo ne sexava sej potrpiva tistih par dni...ne sexava pa zaradi tega kr me kr poli 1 pa drugi dan pa še ni lih prijetno...
Kr se je že zgodilo k še nism mela redne mestruacije da je lih takrar pršla pa pole use popacano...JoJ...Pa še da si u kakem autu
Kr se je že zgodilo k še nism mela redne mestruacije da je lih takrar pršla pa pole use popacano...JoJ...Pa še da si u kakem autu
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Meni med menstruacijo navadno ni do seksa. Mogoče potem na koncu, ko imam čisto šibko. Pa še takat bolj nahitro, NUJNO s kondomom in potem takoj pod tuš.
Fuuujj meni bi blo nagravžno da bi mi kej s prsti šaru dol pa da bi blo vse krvavo.
Fuuujj meni bi blo nagravžno da bi mi kej s prsti šaru dol pa da bi blo vse krvavo.
-
***str@wberry*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 7. 2006
Ne sej to itak da ni fajn, da bi ti kr tko... sam recimo če maš tampon pa te tm dol sam tko mal boža, mi ni nč takega Če ne pa seveda kondom
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
raje se zadržim, se bojim kakega vnetja. ok, saj obstaja kondom. samo me skrbi, da bi bilo karkoli narobe. se da počakati par dni.
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
meni je to tako necisto... ne vem... ta kri... pa se mocno imam... tako da... raje pocakava... ali pa se igrava brez, da bi mi bilo treba sleci hlacke... je tudi zanimivo, se bolj, ker ve, da mu ne bom pustila naprej ... sicer pa obstaja tudi analno, ce ze...
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
trepalnica napisal/-a:... ali pa se igrava brez, da bi mi bilo treba sleci hlacke... je tudi zanimivo, se bolj, ker ve, da mu ne bom pustila naprej ... sicer pa obstaja tudi analno, ce ze...
Midva se tudi igrava tako, da ni treba sleci hlačke....včasih, če imam pa tampon mi jih pa tudi dol potegne in se z mojo mal poigra..mi je všeč to
-
*little girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: Where the streets have no name
mi2 sva nekajkrat,ko sem imela M proti koncu,tako da krvi skoraj ni bilo.mi pa prvih nekaj dni sploh ni do sexa,ker me vse boli in pomojem takrat sploh ne bi bila zmožna uživati.
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
[She.] napisal/-a:Punce, ko ste prestauljale M, ste imele še dodatko zaščito med sexom ?
Verjetno misliš prestavljanje s kontracepcijskimi? Pol ni treba imet nobene dodatne zaščite, si enako zaščiten kot vedno. Če seveda upoštevaš navodila.
Glede seksa med menstruacijo pa hočem samo povedati, da jaz nimam ravno dobre izkušnje. Pred meseci sva z mojim že večkrat brez kondoma, ko sem imela že šibko menstruacijo. In takrat je pa dobil bakterijsko okužbo in penis je zelo otekel. Takrat je dobil antibiotike in še dolgo se je zdravil. Tudi koža na njem je bila poškodovana. Tako, da se po tistem med menstro ne igrava več brez kondoma.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov