Spolnost med menstruacijo/Sex s tamponom? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
N0ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a N0ty » 31. Maj. 2010 23:40

Nism šla celotne teme brat, ampk OMG, a ene res sexate s tamponom?
Kpa če not ostane? ijuu no :?
Mi je pa bivši pravu (izobrazba in splošna razgledanost nista ble lih njegovi najboljši prijateljici) da je enkt z njegovo bivšo počel tisto reč in je bil prepričan da je to zgolj ena oblika kontracepcije... se mu je šele pol enkrat posvetil, da je bil to kar je bilo v njeni nožnici, ubistvu tampon :eek:

Mene tud med menstro nenormalno razganja... tko da pač počneva tisto reč, pol pa pod tuš... lih prov nasvinjala še nikol nisva
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 01. Jun. 2010 8:02

Ne morem verjet da ene sexate s tamponom med menzo! Kaj če vam ga notr porine in ga ne dobite ven, morte pol itak ginekologinji zato (mene bi blo res sram da se prikažem s tamponom, ki ga ne dobim ven zarad sexa, pa nisem nekaj sramežljiva) :?
Če že, raje brez tampona (v postli al pod tušem). Je pa res da me med menzo razganja, dobro tista prva dna dni ne, ko me vse boli, ampak pol pa, sva se cartala enkrat samo pol nisva nadaljevala. Baje je ženska v času menstruacije bolj dovzetna za vnetja in te fore.
Uporabniški avatar
Špela89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Špela89 » 01. Jun. 2010 12:37

S tamponom? Omg :eek:
Drugač mam pa jst vedno zlo bolečo menstro in mi takrt sploh ni do seksa. Mi pa takrt ful paše crkljanje :razz:
Uporabniški avatar
urska.pavlic
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2010
Kraj: domzale

Neprebrana objavaNapisal/-a urska.pavlic » 05. Jun. 2010 14:48

ma ja, ene parkat, potreba je potreba. sam mi je blo kar bed ene parkat. drugac pa ker mam sibko menstruacijo pa ni panike. mam pa veckrat potrebo kot pa fant. :oops:
zvezdica
Uporabniški avatar
miss-sixty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a miss-sixty » 05. Jun. 2010 15:19

Okej s tamponom pa res še nism nikol seksala :D niti si ne predstavljam kako bi to blo, mislm omg?...
Pa tud nasplošno med menstruacijo mi ni kej dost do tega, tko da pač oralno js njega in to je to, kr naj počaka tistih par dni :P mi je blo pa zmer fajn k sm ga še posebi zakurla in pol; Ne morva... Je blo pa zato tok boljš pol takoj ko sm mela konc :P
"To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all." Oscar Wilde
AnčiZaspanči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a AnčiZaspanči » 05. Jun. 2010 20:29

*lilica* napisal/-a:Midva tud med menstruacijo ne in mi je po svoje kar všeč, ker ponavadi si tiste dni samo malo nagajava in vzburjava...da ko je "zadeve" konec, sva oba takoj za sex :D

Pr men je isto =) Ampak sva se že pogovarjala če bi umes ampak nekak nobenmu ni do tega.. Itak tiste 4 dni že počakaš :)
Uporabniški avatar
-barbi-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a -barbi- » 05. Jun. 2010 22:29

Eh, med menstruaciju je ravno to največji užitek, da ma fant končno eno bremzo in se samo malo rajcaš...je zato tolko bolj fajn, ko je konec :D
Man hat die Menschen schon halb für sich gewonnen, wenn man sie mit ihrem Namen anredet, weil man sie auf diese Weise eben ihre Persönlichkeit fühlen lässt.
Franklin Delano Roosevelt
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 20. Jun. 2010 21:44

men pa ni panike. navadno grem pod tuš, imam tampon in ga tik pred akcijo dam ven in je načeloma kar kul. Tu pa tam ostane kakšna sled. Enkrat sem s tamponom in nikoli več.Ne priporočam. Sicer ne boli, je pa tampon skrajno težko dobiti ven.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 20. Jun. 2010 21:48

Jaz tud med menstruacijo. Ampak brez tampona!!!!!
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 21. Jun. 2010 7:16

Uh, ne, to pa ni zame. Prvih nekaj dni je preveč močna in preveč me krči dajejo, potem pa je itak ni problema, če se še dva dni počaka, da je konec. :D
siriana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a siriana » 21. Jun. 2010 13:23

včasih kar počakava do konca menstruacije, včasih pa grem pač prej pod tuš, tako da ni panike.. :)
Uporabniški avatar
lol_iika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lol_iika » 23. Jun. 2010 17:48

:lol:
How to spell ignorance... Y-O-U
Uporabniški avatar
špelcačebelca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a špelcačebelca » 24. Jun. 2010 1:09

mi2 prakticirava sex med menstro, pod tušem al pa kakrkoli. Sm pa opazila da je veliko punc horny med menstro( tut js) in mi je ginekolog rekel, da lahko tudi jemanje KT zmanjša spolno slo in smo zato tedaj, ko jih ne jemo = premor= menstra bol horny, ker se stanje hormonov v našem telesu stabilizira :)
_pikolinka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a _pikolinka » 27. Jun. 2010 12:04

jst sm tud že sexala med menstro, ampak večinoma potem, ko je bla že bolj proti koncu :) drugač pa jst mam prvi dan ful krče in sm ugotovila da mi ful pomaga če me moj lubi zrajca da mi pride in je potem mal bolš:) jst med menstro niti nism neki ful potrebna, ampak ene 2,3 dni prej-takrat me pa res razganja :D
Ašša
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Ašša » 27. Jun. 2010 15:33

Seks med M? No way :nein: mam prve dni take krče da na seks niti pomislm ne, pa tut nimam neke posebne želje zaradi krvi pa tko. Tut moj nima te želje, tk da počakava tiste 4 dni pa je to to. Je pa res, tko kot ste že zgorej nekatere napisale, da je fino, ker ga zakuriš in pol kasneje bol uživata :razz:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov