Spolnost med menstruacijo/Sex s tamponom? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 286 prispevkov
• Stran 19 od 20
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Naslednja
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
Nism šla celotne teme brat, ampk OMG, a ene res sexate s tamponom?
Kpa če not ostane? ijuu no
Mi je pa bivši pravu (izobrazba in splošna razgledanost nista ble lih njegovi najboljši prijateljici) da je enkt z njegovo bivšo počel tisto reč in je bil prepričan da je to zgolj ena oblika kontracepcije... se mu je šele pol enkrat posvetil, da je bil to kar je bilo v njeni nožnici, ubistvu tampon
Mene tud med menstro nenormalno razganja... tko da pač počneva tisto reč, pol pa pod tuš... lih prov nasvinjala še nikol nisva
Kpa če not ostane? ijuu no
Mi je pa bivši pravu (izobrazba in splošna razgledanost nista ble lih njegovi najboljši prijateljici) da je enkt z njegovo bivšo počel tisto reč in je bil prepričan da je to zgolj ena oblika kontracepcije... se mu je šele pol enkrat posvetil, da je bil to kar je bilo v njeni nožnici, ubistvu tampon
Mene tud med menstro nenormalno razganja... tko da pač počneva tisto reč, pol pa pod tuš... lih prov nasvinjala še nikol nisva
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Ne morem verjet da ene sexate s tamponom med menzo! Kaj če vam ga notr porine in ga ne dobite ven, morte pol itak ginekologinji zato (mene bi blo res sram da se prikažem s tamponom, ki ga ne dobim ven zarad sexa, pa nisem nekaj sramežljiva)
Če že, raje brez tampona (v postli al pod tušem). Je pa res da me med menzo razganja, dobro tista prva dna dni ne, ko me vse boli, ampak pol pa, sva se cartala enkrat samo pol nisva nadaljevala. Baje je ženska v času menstruacije bolj dovzetna za vnetja in te fore.
Če že, raje brez tampona (v postli al pod tušem). Je pa res da me med menzo razganja, dobro tista prva dna dni ne, ko me vse boli, ampak pol pa, sva se cartala enkrat samo pol nisva nadaljevala. Baje je ženska v času menstruacije bolj dovzetna za vnetja in te fore.
-
urska.pavlic - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2010
- Kraj: domzale
ma ja, ene parkat, potreba je potreba. sam mi je blo kar bed ene parkat. drugac pa ker mam sibko menstruacijo pa ni panike. mam pa veckrat potrebo kot pa fant.
zvezdica
-
miss-sixty - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2010
Okej s tamponom pa res še nism nikol seksala niti si ne predstavljam kako bi to blo, mislm omg?...
Pa tud nasplošno med menstruacijo mi ni kej dost do tega, tko da pač oralno js njega in to je to, kr naj počaka tistih par dni mi je blo pa zmer fajn k sm ga še posebi zakurla in pol; Ne morva... Je blo pa zato tok boljš pol takoj ko sm mela konc
Pa tud nasplošno med menstruacijo mi ni kej dost do tega, tko da pač oralno js njega in to je to, kr naj počaka tistih par dni mi je blo pa zmer fajn k sm ga še posebi zakurla in pol; Ne morva... Je blo pa zato tok boljš pol takoj ko sm mela konc
"To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all." Oscar Wilde
- AnčiZaspanči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2010
*lilica* napisal/-a:Midva tud med menstruacijo ne in mi je po svoje kar všeč, ker ponavadi si tiste dni samo malo nagajava in vzburjava...da ko je "zadeve" konec, sva oba takoj za sex
Pr men je isto =) Ampak sva se že pogovarjala če bi umes ampak nekak nobenmu ni do tega.. Itak tiste 4 dni že počakaš
-
-barbi- - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2010
Eh, med menstruaciju je ravno to največji užitek, da ma fant končno eno bremzo in se samo malo rajcaš...je zato tolko bolj fajn, ko je konec
Man hat die Menschen schon halb für sich gewonnen, wenn man sie mit ihrem Namen anredet, weil man sie auf diese Weise eben ihre Persönlichkeit fühlen lässt.
Franklin Delano Roosevelt
Franklin Delano Roosevelt
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
men pa ni panike. navadno grem pod tuš, imam tampon in ga tik pred akcijo dam ven in je načeloma kar kul. Tu pa tam ostane kakšna sled. Enkrat sem s tamponom in nikoli več.Ne priporočam. Sicer ne boli, je pa tampon skrajno težko dobiti ven.
-
špelcačebelca - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2009
mi2 prakticirava sex med menstro, pod tušem al pa kakrkoli. Sm pa opazila da je veliko punc horny med menstro( tut js) in mi je ginekolog rekel, da lahko tudi jemanje KT zmanjša spolno slo in smo zato tedaj, ko jih ne jemo = premor= menstra bol horny, ker se stanje hormonov v našem telesu stabilizira
- _pikolinka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2009
jst sm tud že sexala med menstro, ampak večinoma potem, ko je bla že bolj proti koncu drugač pa jst mam prvi dan ful krče in sm ugotovila da mi ful pomaga če me moj lubi zrajca da mi pride in je potem mal bolš:) jst med menstro niti nism neki ful potrebna, ampak ene 2,3 dni prej-takrat me pa res razganja
- Ašša
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 2. 2010
Seks med M? No way mam prve dni take krče da na seks niti pomislm ne, pa tut nimam neke posebne želje zaradi krvi pa tko. Tut moj nima te želje, tk da počakava tiste 4 dni pa je to to. Je pa res, tko kot ste že zgorej nekatere napisale, da je fino, ker ga zakuriš in pol kasneje bol uživata
Prvi neprebran prispevek • 286 prispevkov
• Stran 19 od 20
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov