Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
pohorc napisal/-a:Claire, moja analogija ni nič slabša kot tvoja, da slabo seksam.
seveda ne.
s to razliko, da imam jaz fanta iz popolnoma drugih razlogov, kot si ti imel punco. veš, to sranje, da pri sexu ni pomembno zadovoljiti partnerja, ker se lahko sam. da bi ti komot bil s punco, ki te ne bi zadovoljila, to so blesave izjave. morda ti manjka še par let. (jaz vem, od kot sem potegnila svoj mit o tebi )
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Pohorc, raje ji kupi paket kondomov. Bo bolj uporabno darilo
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ok, jst mam en problem.
zadnje cajte mi kot nori tolčejo vn po faci tisti beli mozoljčki. k jih sam mal podrsaš z nohtom in počijo.
in to mam cele izbruhe teh mozoljev.
nisem niti prenehala niti začela z jemanjem kontracepcije, niti zamenjala tabletk.
niti drugače ne jem. čokolade ne jem zadnje čase.
ne jem pomfrija.
nisem pod nobenih stresom. spim ful.
od česa nastajajo tej mozolji?
zadnje cajte mi kot nori tolčejo vn po faci tisti beli mozoljčki. k jih sam mal podrsaš z nohtom in počijo.
nisem niti prenehala niti začela z jemanjem kontracepcije, niti zamenjala tabletk.
ne jem pomfrija.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
delusional napisal/-a:ok, jst mam en problem.
ne jem pomfrija.
najbrž maš zarad tega povišane levkocite. mal poglej na net kaj bi lahko bilo to. kaka okužba najbrž
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
delusional napisal/-a:ok, jst mam en problem.
ne jem pomfrija.
morda je krivec hrana. se spomnem, da ko sem enkrat bila v stiski s časom in sem na bone naročila zelenjavno pico. Naslednji dan sem imela po obrazu mozolj do mozolja, tud takšne kot jih opišuješ ti. Morda si jedla kaj takega, kar ti ne paše? Veliko ljudi ima probleme po svinjini.. No ja, upam da bo odkrila vzrok ..
-
delusional - Cosmopsiho
kako naj spoznam sošolca na faksu? ne morem se vsest zraven, ker je gužva oz. bi mogla cel semester čakat na tako priliko.
a nej grem kr do njega pa mu rečem če greva na kufe?
a nej grem kr do njega pa mu rečem če greva na kufe?
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
zakaj se pa nebi mogla kr vsest zraven, a ti bo krona iz glave padla?
'ej čau a maš mogoče kuli', alpa
maš vrečko smartiesov in mu ponudiš,
'hjoj, kolk sm zmatrana' (in če ni čist lesen bo vprašu zakaj itd 'a si bla zuni včeri?' 'ja tampatam' blablabla)
'a ti vidiš kaj piše?'
mislim to pa res ni neka umetnost.
'ej čau a maš mogoče kuli', alpa
maš vrečko smartiesov in mu ponudiš,
'hjoj, kolk sm zmatrana' (in če ni čist lesen bo vprašu zakaj itd 'a si bla zuni včeri?' 'ja tampatam' blablabla)
'a ti vidiš kaj piše?'
mislim to pa res ni neka umetnost.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
delusional - Cosmopsiho
ker je 500 folka v dvorani in je že problem če sploh stol dobiš, ne pa da bi mi ratalo tako splanirat, da bi se lahko glih zraven njega usedla. še sreča je, če ga sploh vidim.
a če greš kr direkt do njega je čudn?
a če greš kr direkt do njega je čudn?
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
heh, ok ok, pri nas je max 100 ljudi in se da brez problema to speljat
zakaj bi blo čudno? samo ne ravno ustrelit ob osmih zjutrej človeku "dej greva na dejt"
zakaj bi blo čudno? samo ne ravno ustrelit ob osmih zjutrej človeku "dej greva na dejt"
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
reci mu da ti je všeč, sam naj najprej dolžino pove
šalo na stran.
nvm kaj če bi se prej mal pozanimala o tem fantu? če je sploh samski, kako mu je ime, facebook je krasen za take stvari potem pa se poskusiš nekak do njega po "naključju" prirint, ga vprašat če ima kuli al pa kej, vprašaš ga nekaj kar "ti ni jasno"... pač da te opazi. potem pa na jaz sem delusional (ali kakorkoli ti je pač ime ) pa se pogovarjaš, kok je ta pa ta profesor tečen pa kakšne fore ima, pa to... potem pa ja, coffe
sicer pa kaj vem... načrtoval sem že ogromno, naredil pa nisem nič ker za noben plan nisem bil 100%... bo pa tebi že lažje ker si že imela fanta.
šalo na stran.
nvm kaj če bi se prej mal pozanimala o tem fantu? če je sploh samski, kako mu je ime, facebook je krasen za take stvari potem pa se poskusiš nekak do njega po "naključju" prirint, ga vprašat če ima kuli al pa kej, vprašaš ga nekaj kar "ti ni jasno"... pač da te opazi. potem pa na jaz sem delusional (ali kakorkoli ti je pač ime ) pa se pogovarjaš, kok je ta pa ta profesor tečen pa kakšne fore ima, pa to... potem pa ja, coffe
sicer pa kaj vem... načrtoval sem že ogromno, naredil pa nisem nič ker za noben plan nisem bil 100%... bo pa tebi že lažje ker si že imela fanta.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]