Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 14. Sep. 2011 10:56

claire napisal/-a:.

a te samo to, da ne varaš dela kaj bolj plemenitega od tvoje varajoče punce? i don't think so.

Zanimivo in prozorno, kolk imaš povedat o moških kurbirjih, ko je situacija obrnjena, pa postaneš relativizatorka.

In ja, pohorca to, da ni varal, dela veliko bolj plemenitega od te punce.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 14. Sep. 2011 11:48

^^ tule ne gre za "kurbarijo". ampak za to, da zna ta pohorc biti strašno moralen, ko gre za varanje in strašno licemerski ko gre za razloge, zakaj imeti punco. (obsojam njega vsaj toliko kot njo. in ne, zvestost ga ne dela plemenitejšega. plemenit človek ve o svoji punci povedati več kot "lepa je".)

kakšna obrnjena situacija? bedaki, ki se slinijo za sex vsaki bejbi (in tisti, ki to delajo za resno zvezo) in tole je zate obrnjena situacija? da se ni tebi zadnje čase nekaj obrnilo. a maš probleme v zvezi?

sploh pa kurbarija ni nujno pogojena z varanjem. na čem točno me loviš?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 14. Sep. 2011 18:52

Claire, meni je zdaj povsem jasno, da bi se ti takoj skurbala z drugimi, če te fant v postelji ne bi zadovoljil. :?

Pa a ste živali al kaj? Da vam zdaj nekam razložim ... tudi največjim jebačem ni do te vaše luknje zato, ker bi bila tako oh in sploh, ampak zaradi filanja ega. Pika. Če se hoče človek spraznit, se lahko sam zadovolji, ne rabi se kurbati okoli. Seks je lep šele ko so vmes čustva. Tisto prazno nabijanje ni nič.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Sep. 2011 18:57

Zakaj bi se claire skurbala?
Ponavadi je tako-brez seksa ni veze. Če je seks slab,se zveza sploh ne začne. Torej, kje je potem sploh razlog za varanje zaradi slabega seksa?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 14. Sep. 2011 19:36

pohorc napisal/-a:Claire, meni je zdaj povsem jasno, da bi se ti takoj skurbala z drugimi, če te fant v postelji ne bi zadovoljil. :?

Pa a ste živali al kaj? Da vam zdaj nekam razložim ... tudi največjim jebačem ni do te vaše luknje zato, ker bi bila tako oh in sploh, ampak zaradi filanja ega. Pika. Če se hoče človek spraznit, se lahko sam zadovolji, ne rabi se kurbati okoli. Seks je lep šele ko so vmes čustva. Tisto prazno nabijanje ni nič.

ne bi se skurbala. bi pa fanta pustila. (če bi sploh hodila z nekom, ki ne zna sexat/me ne zadovolji seveda.)

za jebače mi je baš vseeno kaj si mislijo o moji luknji.

in če si ti slučajno zdaj rekel, da če ženska ni zadovoljena, lahko masturbira, si pa še večji idiot, kot sem mislila (egoist).
ne, ne "rabi" se skurbat, tudi ti ne "rabiš" bit z žensko samo zato ker je lepa, ok (kwa, a si žval?)?

če sem zato, ker hočem v zvezi odličen in fantastičen sex, žival, pa prav. naj tako bo.

ne poznam niti enega para, ki bi se štekal oh in sploh, sex pa ne bi štimal. a ga ti?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 16. Sep. 2011 8:16

^^ jaz poznam več takih, ki jim niti eno niti drugo ne štima. Nažalost.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 16. Sep. 2011 8:44

v-e-s-n-a napisal/-a:^^ jaz poznam več takih, ki jim niti eno niti drugo ne štima. Nažalost.

ker načeloma to da se ne štekaš poslabša seks. samo zakaj ostajajo taki skupaj?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 16. Sep. 2011 9:08

zaradi navade?

bedno, če se mene vpraša....
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 17. Sep. 2011 12:33

claire napisal/-a:ne bi se skurbala. bi pa fanta pustila. (če bi sploh hodila z nekom, ki ne zna sexat/me ne zadovolji seveda.)

Vidiš, tu se pa midva razlikujeva. Četudi bi punca slabo seksala, me ne bi ravno zadovoljila, je zaradi tega 100% ne bi pustil, če bi mi po ostalih kvalitetah ustrezala. Raje bi jo kaj naučil in poskrbel, da je zadovoljena.

Ti si pa v vezi očitno in samo zaradi enega razloga - dobrega seksa. In ti drugim praviš egoisti? :?

In potem pravijo, da so punce bolj zrele, da imajo pošlihtano v glavi in vedo kaj hočejo, a ko jih zasrbi tamala, padejo pod tiča prvemu, ki pride mimo.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Sep. 2011 13:10

^^ Res je egoistično, če punca hoče dober seks v zvezi. Kaka packa, na grmado z njo, a ne?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 17. Sep. 2011 18:57

ja pohorc. :roll:

meni je tako blebetanje isto kot da bi rekla, da mi hlače sicer ne pristajajo, ampak zakaj jih ne bi kupila, če mi je všeč barva, kroj, firma in cena. pa še predolge mi niso. glavni razlog zanemariti je največja traparija tega sveta.

(prosim moj dobesedni citat iz katerega si ti potegnil anekdoto da sem s fantom samo zaradi sexa.čakam.)
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 8. 2009
Kraj: grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja ^^ » 18. Sep. 2011 9:50

pozabila sem vzeti 2. tabletko v 1. tednu (kt). vzela sem jo 14 ur prepozno, pred tem pa sem imela spolni odnos, vendar ni končal vame. V navodilih sicer piše naj se posvetujem z zdravnikom, danes pa je nedelja. A se je kateri že zgodilo kaj podobnega in kaj je naredila?
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Little fairy » 18. Sep. 2011 21:15

Naslednjih 7 dni uporabljajta kondom, ostale tbl pojej do konca. Če fantu tisti teden pred pozabljeno tbl ni prišlo vate, ni panike. Pa tudi 14 ur ni takšna zamuda, da bi se hormonsko ravnovesje spremenilo.
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 19. Sep. 2011 8:15

Claire, moja analogija ni nič slabša kot tvoja, da slabo seksam. :) Vidiš, kako je obtoževati nekoga na podlagi subjektivnih nebuloz? :)

Sicer pa .. punca je na noč spala s tremi različnimi pokavci (brez zaščite). Dejansko pokavci. En je bil tako pijan, da mu sploh končati ni uspelo, pa ji je šel le knjige pokazat v sobo. :?

Punca se mi že prav smili, še bolj pa njeni starši. Do nje ni več nobene zamere, jeze. Za rojstni dan dobi od mene najboljši dildo, kar jih imajo, če jo pa še kdaj dobim v roke, odjebem boga v njej. :)
Zadnjič spremenil pohorc, dne 19. Sep. 2011 8:16, skupaj popravljeno 1 krat.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 19. Sep. 2011 8:15

*del 2x isti post*

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov