Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*beebee* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2011
jst mam pa eno uprašanje glede kont. tabletk...
v škatlici pri tabletkah piše d jih je treba shranjevt do 30 stopinj. ampak zdele ta tedn je blo pa tok vroče d je blo veliik več k 30 stopinj, js sm pa tableke en dan ponesreč pozabila v avtu...
zanima me če je kkšna možnost d bi tabletke zgubile tist svoj učink al ni to nč narobe?
v škatlici pri tabletkah piše d jih je treba shranjevt do 30 stopinj. ampak zdele ta tedn je blo pa tok vroče d je blo veliik več k 30 stopinj, js sm pa tableke en dan ponesreč pozabila v avtu...
zanima me če je kkšna možnost d bi tabletke zgubile tist svoj učink al ni to nč narobe?
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Verjetno niso nič manj učinkovite, a vseeno pokliči v kakšno lekarno in povprašaj. Ziher ti bodo znali odgovorit.
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Mi je tečno na šihtu in sem kar poklicala...je lekarnarka rekla, da ni to nič hudega saj niso bila dalj časa na vročini
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
-
vrvica - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
A je že katera kdaj pozabla vzet prvo KT iz zavitka, pa se potem ni posvetovala z zdravnikom (kot to piše v navodilih )? Včeraj bi jo morala vzet, pa sem pozabla in to ugotovila danes, ko je bil čas že za drugo.
Zdej sem vzela kar obe naenkrat, pa mi je že malo žal, da nisem rajši počakala do jutri in poklicala ginekologa. Ampak jutri bi bilo pa potem že več kot dvanajst ur tudi za drugo tableto.
Torej ... kondomi en teden za vsak slučaj?
Zdej sem vzela kar obe naenkrat, pa mi je že malo žal, da nisem rajši počakala do jutri in poklicala ginekologa. Ampak jutri bi bilo pa potem že več kot dvanajst ur tudi za drugo tableto.
Torej ... kondomi en teden za vsak slučaj?
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Katere tabletke jemlješ? Mislim, da imajo praktično vse zraven navodila, kaj v takšnih primerih storit. Tudi na netu dobiš navodila.
It was forever..but it didnt last long..
-
vrvica - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Navodila svetujejo posvet z zdravnikom, pa kot pravim sem zdaj tabletki že vzela in mi je žal da nisem počakala do jutra in poklicala ginekologa. Ampak zdaj je kar je. Aja, Yarino jemljem.
And you don't talk so loud ...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Če prejšnji teden nisi imela sp. odnosov ni nobene panike. Če si jih imela potem je pa majhna možnost zanositve, ampak res majhna - tolikšna da je treba pač opozorilo napisat. Za en teden naprej pa definitivno uporabljaj kondome, če ne želiš kakega presenečenja.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
*Goflaa.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2010
Imam samo eno vprašanje. Ker ste tukaj večinoma starejše od mene vas prosim samo da se ne zafrkavate takoj.
En tip mi je zelo padel v oči. Skupaj sva bila na praznovanju rojstnega dneva prijatelja (on je prišel z najboljšim prijateljev in nas ni poznal). Skoraj celo noč sva bila večinoma skupaj, depatirala o tem in onem. Skupaj s tremi prijatelji sva zjutraj tudi šla na kavo. Potem sva bila skupaj tudi na Umeku, ker me je on poklical, da se dobiva. Naslednji večer sva si dopisovala in tudi naslednjega. Problem pa je, da sem mu vsakič jaz začela pisati.
Naslednje pa mi ne da spati: ( )
Z nekim drugim prijateljem sem se pogovarjala nekaj dni nazaj, da če ženska začne osvajati tipa, se zveza ne obnese. Kaj vi mislite? + kako naj izvem, če sem mu sploh všeč...
En tip mi je zelo padel v oči. Skupaj sva bila na praznovanju rojstnega dneva prijatelja (on je prišel z najboljšim prijateljev in nas ni poznal). Skoraj celo noč sva bila večinoma skupaj, depatirala o tem in onem. Skupaj s tremi prijatelji sva zjutraj tudi šla na kavo. Potem sva bila skupaj tudi na Umeku, ker me je on poklical, da se dobiva. Naslednji večer sva si dopisovala in tudi naslednjega. Problem pa je, da sem mu vsakič jaz začela pisati.
Naslednje pa mi ne da spati: ( )
Z nekim drugim prijateljem sem se pogovarjala nekaj dni nazaj, da če ženska začne osvajati tipa, se zveza ne obnese. Kaj vi mislite? + kako naj izvem, če sem mu sploh všeč...
Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
tako kot vesna pravi. nekaj dni mu daj mir. naj zdaj on kontaktira. pokazala si mu že, da ti je všeč in to je to. če te ne bo kontaktiral pač pojdi dalje.
glede drugega vpr.: jaz ne verjamem v to da se zveza, ki jo začne dekle ne obnese. če si mu všeč, si mu všeč, ni pomembno, kdo je začel
glede drugega vpr.: jaz ne verjamem v to da se zveza, ki jo začne dekle ne obnese. če si mu všeč, si mu všeč, ni pomembno, kdo je začel
Vsak raj ima svojo kačo.
-
butterfly.** - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2011
eno uprašanje..sem u dijaškem domu in smo se s cimrami odločile, da sedaj ko je začetek šolskega leta in je soba še povsem dolgočasna malce popestrimo stene. rade bi kupile kakšne lepe dodatke, da bo v sobi spet bolj prijetno kaj svetujete in ali poznate kakšno trgovino z dodatki pa da ni preveč draga?
If there is no rainbow on the sky...I will make one by myself! <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]