Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:19, skupaj popravljeno 1 krat.
- ¤Urshka¤
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2007
- Kraj: Portorož
Hm, zelo dobra tale ja, kam bi me odpeljal če bi lahko Ampak problem je, da je bilo to prvič (1x nas je bilo pa več) in vprašanje, kdaj se bomo še kaj podobnega zmenili/zmenila...
Goflaa, kakšno potezo si imela v mislih?
Goflaa, kakšno potezo si imela v mislih?
- ¤Urshka¤
- Sramežljivka
Ja Jochie res maš dobre nasvete in če pride do situacije, da bi jih lahko uporabila, upam, da se bom spomnila nanje hvala
Goflaa, sem videla tisto temo ja, ampak ona dva sta samo znanca, midva se pa še kar dobro poznava. Nimam problemov s tem, kako naj pristopim do njega, to fazo sva že zdavnej mimo
Goflaa, sem videla tisto temo ja, ampak ona dva sta samo znanca, midva se pa še kar dobro poznava. Nimam problemov s tem, kako naj pristopim do njega, to fazo sva že zdavnej mimo
- ¤Urshka¤
- Sramežljivka
No, tukaj pa potem nastopi problem, ki sem ga že omenila, da se mi zdi, da grem ljudem na živce in da sem vsiljiva. Tak občutek bi namreč dobila, če bi mu poslala tak sms.
In pa ja, glede na to, kateri dan je danes, verjetno res gledat nogomet, ali pa je šel kam žurat Js se pa morem učit (zato sem pa na forumu )
In pa ja, glede na to, kateri dan je danes, verjetno res gledat nogomet, ali pa je šel kam žurat Js se pa morem učit (zato sem pa na forumu )
- ¤Urshka¤
- Sramežljivka
Sem mu poslala danes sms, če pride jutri na eno zadevo, pa je napisal, da na žalost ne... (ne vem ali so imele te tri pikice kak poseben pomen ali ne) pol pa sem mu napisala, da škoda, pa da bo treba kej druga najdit... pol pa ni odpisal...a to pomeni, da se je odmaknil?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov