Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- vivie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2011
Punce, jaz sem čisto nova tukaj... Pa bom raje kar tukaj vprašala... Mene skrbi.. Če sem morda ena tistih punc, ki ne doživijo orgazma. Čeprav noro uživam med seksom, nikoli ni tistega vrhunca in mojega fanta to spravlja v slabo voljo.. Povedal mi je tudi, da menda punca lahko sama poskrbi za konec, ko je že tako daleč.. A ima katera kak nasvet?
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
minime13 napisal/-a:Stara sem 16 let in še nisem imela spolnih odnosov. Čez en teden grem na morje in rada bi prestavila menstruacijo. Ampak imam problem da nimam redne menstruacije, ponavadi jo dobim nekje v začetku meseca, ampak je zaenkrat še nisem in res nočem da bi jo dobila naslednji teden, na morju. Je kakšna možnost da jo prestavim, čeprav nevem točnega datuma kdaj jo bom dobila?
Če ješ tabletke, lahko prestaviš menstruacijo. Če jih ne ješ, si žal prepozna in ne moreš vplivati na začetek.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
^^ ni res, M lahko prestaviš, tabletke za prav ta namen dobiš pri osebnemu zdravniku. Samo jih je potrebno vzeti par dni pred pričakovano M.
Sicer pa lahko uporabiš tampon, tudi če še nisi imela spolnih odnosov.
Sicer pa lahko uporabiš tampon, tudi če še nisi imela spolnih odnosov.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
SZ se dalje. raziskuj samo sebe. dokler ne boš sama ugotovila, kaj ti paše, je nemogoče, da to ugotovi fant.
fantovo pričevanje, da je drugim puncam prišlo ni najbolj relevanten pokazatelj njegovega znanja. punce smo različne, ne paše vsem isto. če fant nad tabo zaradi tega izvaja pritisk, ga menjaj. itak je nemogoče, da doživiš orgazem, če imaš ves čas v glavi, da ga moraš.
fantovo pričevanje, da je drugim puncam prišlo ni najbolj relevanten pokazatelj njegovega znanja. punce smo različne, ne paše vsem isto. če fant nad tabo zaradi tega izvaja pritisk, ga menjaj. itak je nemogoče, da doživiš orgazem, če imaš ves čas v glavi, da ga moraš.
Vsak raj ima svojo kačo.
- *inch*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2007
živjo!
no pa tudi jaz potrebujem vaš nasvet. in sicer... v petek (5.8.) sem vzela zadnjo kt in isti dan imela spolni odnos, kjer fantu ni prišlo (čeprav vedno obstaja možnost predsemenske). nato sem dobila mentruacijo v ponedeljek (8.8.). tako bi morala v soboto (13.8.) ob 9.00 zjutraj vzeti prvo KT, vendar sem pozabila in sem jo vzela komaj 15 ur po tem. v nedeljo in ponedeljek sem vzela tableto normalno ob 9.00, kot ponavadi, vendar sem v torek spet pozabila nanjo in jo namesto zjutraj, vzela ob 19.00. vem, da ni minilo 12 ur in naj se ne bi zaščita zmanjšala, ampak sem vseeno malo v skrbeh, saj sem v ponedeljek (dan pred 2. pozabljeno tableto) imela spolni odnos (kjer spet ni prišlo do izliva, saj sem med spolnim odnosom nato uporabila kondom - ampak spet možnost predsemenske).
in zdaj me je malo strah, ker sem pozabila vzeti 2 tableti v prvem tednu (eno s 15-urno zamudo, drugo pa z 10-urno zamudo).
ne me kritizirati, da sem neodgovorna, saj KT jemljem 1 leto in nisem niti enkrat zamudila s tableto, niti za eno uro. to se mi je pač zgodilo samo sedaj, zaradi stresa (izpiti, delo...).
hvala za pomoč
no pa tudi jaz potrebujem vaš nasvet. in sicer... v petek (5.8.) sem vzela zadnjo kt in isti dan imela spolni odnos, kjer fantu ni prišlo (čeprav vedno obstaja možnost predsemenske). nato sem dobila mentruacijo v ponedeljek (8.8.). tako bi morala v soboto (13.8.) ob 9.00 zjutraj vzeti prvo KT, vendar sem pozabila in sem jo vzela komaj 15 ur po tem. v nedeljo in ponedeljek sem vzela tableto normalno ob 9.00, kot ponavadi, vendar sem v torek spet pozabila nanjo in jo namesto zjutraj, vzela ob 19.00. vem, da ni minilo 12 ur in naj se ne bi zaščita zmanjšala, ampak sem vseeno malo v skrbeh, saj sem v ponedeljek (dan pred 2. pozabljeno tableto) imela spolni odnos (kjer spet ni prišlo do izliva, saj sem med spolnim odnosom nato uporabila kondom - ampak spet možnost predsemenske).
in zdaj me je malo strah, ker sem pozabila vzeti 2 tableti v prvem tednu (eno s 15-urno zamudo, drugo pa z 10-urno zamudo).
ne me kritizirati, da sem neodgovorna, saj KT jemljem 1 leto in nisem niti enkrat zamudila s tableto, niti za eno uro. to se mi je pač zgodilo samo sedaj, zaradi stresa (izpiti, delo...).
hvala za pomoč
- *inch*
- Komunikatorka
ammm... ja ravno to - kakšna je možnost za zanositev. vem vem, saj jih vedno jemljem točno ob isti uri, ne zamudim nikoli... no sedaj pa se je tudi meni zgodilu, da sem pozabila. stresni dnevi....
vem, ampak vedno se najde kakšen, ki bi rekel, da sem neodgovorna, itd..
tako da hvala za odgovor
vem, ampak vedno se najde kakšen, ki bi rekel, da sem neodgovorna, itd..
tako da hvala za odgovor
- *inch*
- Komunikatorka
no ja... ampak vseeno - sem brala navodila od yasminelle in piše "če ste imeli v tednu, preden ste pozabili tableto, spolni odnos ali, če ste po odtegnitveni krvavitvi pozabili začeti jemati tablete iz novega pretisnega omota, obstaja možnost, da ste zanosili. v tem primeru se posvetujte z zdravnikom". jaz pa sem ravno to naredila - pozabila začeti jemati KT (1. tableto sem vzela s 15-urno zamudo) :S
-
kokr jst vem, lahko tabletke iz novega zavojcka jemljes ob cist drugi uri kakor iz prejsnjega. Izjema so ene tabletke, ampak ne tvoje.
-
zelim ti vse dobro ampak menim, da mocno pretiravas
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
*inch* napisal/-a:aha... no saj jutri se naročim pri G in itak bom takoj prišla na vrsto. tako da bom poročala kaj mi je rekla. i'm really hoping for some luck
Ginekologinja ti ne more nic pomagat. Kvecjemu ti bo rekla, da uporabljaj kondom 7 dni. CE si slucajno zanosila (velik ce), tudi ginekologinja ne bo mogla ugotovit, ker je se prezgodaj.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]