Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
SheShy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a SheShy » 01. Avg. 2011 0:41

Ja, če je krivo vnetje (še sploh pa glivično) zna potem to kar dolgo trajat in pusti posledice. Jaz sem imela z glivicami probleme kar ene tri mesece. Sem mazala s canestenom, pa se je pozdravilo, pa spet pojavilo. Med ''zdravimi'' dnevi je bil spolni odnos malce boleč, do krvavitve pa sicer ni prišlo (med ''nezdravimi'' pa itak nisem upala seksat, da ne bi še fant kaj dobil). Na koncu sem si kupila kombinirano canesten zdravilo (dobiš 3 svečke + kremo) in se je super pozdravlo.
Predlagam, da se pregledaš in če opaziš tisti skutast izcedek, kar takoj po zdravilo. Poletje je zelo opasno za take nevšečnosti. Pa bombažno spodnje perilo seveda.

Drugače je pa možna tudi psiha. Če si nervozna ali te kaj muči, se takoj pozna na spolnosti (tudi v smislu fizičnih bolečin, ker najbrž mišice niso sproščene, itd...) Zrelaksiraj se, če se le da, pa boš videla, če je to to.
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 01. Avg. 2011 12:04

No, saj ne vem, če je to krivo, ampak glede na to, da se je pojavilo tako hitro po tem, sem malo posumila tudi to.
Vnetje sem pa imela prvič in se je tudi pozdravilo samo od sebe, tako da tudi po zdravila nisem šla. Zdaj pa tudi pomoje, če se ne bo več pojavilo, ne rabim nič mazat al pa kaj? Ne vem no, mogoče ma katera več izkušenj s tem. :)

Ne vem, če je kriva psiha. Čeprav imam zadnje čase kr nekaj skrbi, se mi zdi, da me to v postelji glih ne matra. Razen podzavestno, mogoče.
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 01. Avg. 2011 19:13

Update: danes sva sprobala še enkrat.. pa je blo vse kul, mokra dost, mogoče malo nesproščena, ker sem vedla, da bo bolelo... In je res. :/ Fakinšit, res ne vem kaj naj. Pol me je blo pa sam še bolj strah, ker ste ene napisale, da pr vas ni minil, dokler niste zamenjale partnerja. No, to meni niti skozi glavo ne švigne, ne pride v poštev :D

Grem pa po lubrikant first thing in the morning. Mogoče bo vseeno boljše.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 02. Avg. 2011 13:20

ja, meni se je to začelo nekako po prvih glivičnih vnetjih.
zdej pa se mi zdi, da čeprav nimam vnetja in me nič ne srbi, da mam gljivice še vseeno ali ne vem kaj, v glavnem vaginalna flora ni taka kot bi mogla bit. mogoče bi se vse spremenilo, če bi nehala tablete jest.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 02. Avg. 2011 13:31

^^ al pa če ješ lactogyn kapsule. kar kul zadeva. in preprečuje te glupe glJivice. če nočeš tablekt pustit so pa vsekakor the best zadeva. pa probiotični jogurti in to. to pomaga.
(če ne srbi imaš mogoče bakterije)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 02. Avg. 2011 15:02

..
Zadnjič spremenil Shivers*, dne 01. Okt. 2011 11:58, skupaj popravljeno 2 krat.
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 02. Avg. 2011 15:08

..
Zadnjič spremenil Shivers*, dne 01. Okt. 2011 11:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 02. Avg. 2011 15:09

to jaz vse vem.
testirana sem podolz in počez.
nisem bolana, nimam bakterij.
poznam vse svečke in vse poufkane kreme in podobne finte.
pa še vedno mi P***a ne štima.
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 02. Avg. 2011 15:18

..
Zadnjič spremenil Shivers*, dne 01. Okt. 2011 11:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 02. Avg. 2011 15:33

ja, sem bla, sem mela 2 SPB, sam zdej logično nimam več.
nimam močnega belega toka.
zdej sm si kupla uno tubo za spiranje piz*de od multigyn-a s tabletami, morem probat, da vidim kaj bo pršlo ven.
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 02. Avg. 2011 15:39

..
Zadnjič spremenil Shivers*, dne 01. Okt. 2011 12:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 02. Avg. 2011 15:47

Ne vem, če je kriva poškodba... Prej sem pod tušem sama sprobala mal, kaj me boli, pa če je boljše z lubrikantom.. Sam je isto. Pa ponavadi sem itak skos dost mokra. Stran vržen denar.

Aja, pogruntala sm pa kaj točno me boli - tista kožica čisto na vhodu, k je v obliki krogca, ko se raztegne (pač tisto raztegljivo, k se ne da glih neki ful raztegnt, vsaj pr men. no, nevem kk se reče temu :D). Sm sprobala s prsti mal razširit, pa me je ful zabolelo. Ampak sam to. Če tega ne bi blo, me ne bi bolelo čisto nič, ostalo je vse ok. Pa niti ni videt, da bi bla kje kaka ranica al pa kaj.

Mislite da je vseeno možno da je vzrok psihične narave (tut ko sama kaj delam)? Ker se mi sploh sanja ne, kaj bi lahko bilo.

Aja pa ful lepo bi prosla, če bi mi kera priporočila kako dobro ginekologinjo v lj. :) (a so vse samoplačniške?)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 02. Avg. 2011 15:49

ja modelka, jst se najbrz nisem na sosedovem seniku dol dajala, da je pol cela vas vedla za to.

sploh pa kaj ima to moralno zgrazanje veze...

ko da v resni zvezi pa ne moreš dobit nobene bolezni...

bolezni je ful... hpv ima ful pičk...(ne, nisem ga mela)... ne poznam skoraj nobene zenske, ki bi kdaj v lajfu sla k ginekologinji pa se res testirala za vse, ker to je plačljivo... pa so vse sexale več kot s svojim razdevičiteljem...
kolk zensk šele ko ne morejo zanosti izve, da imajo ze ful let klamidijo, prej pa se niso šle nikoli testirat...

punca, ki piše o tem problemu.. je imela gljivice, pa sploh ni šla k ginekologinji. mogoče ima kako spolno prenosljivo bakterijo, pa sploh ne ve.

bog, da pa ne bi sexala zato, da ne bi potem moji nerojeni otroci kdaj o tem kaj slišali... fak, a lahko grem jutri k maši?
a misliš da bodo moji otroci prenesli, da nisem sexala sam z njihovim očkom? ( ki bo po tvojem spet nek iz vasi, ki bo poznal vse moje bivše)
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 02. Avg. 2011 15:52

Sej zato pa iščem zdaj eno, ker v bistvu SPLOH še nisem nikoli šla. Če bo treba se bom tut testirala, valda. Da ni kaj resnega...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 02. Avg. 2011 15:58

točno tam kjer ti opisuješ tudi mene skeli. in poznam še par takih.
morem rečt, da včasih me skeli tudi če ne sexam, ampak si jo sama kaj raztegnem.

ne vem kaj to je. jaz sem bila pri različnih ginekologih in povsod so mi rekli, da ni nič narobe. da ne vejo kaj bi blo. eden me je začel prepričevat, da je to psihično.

to ko enkrat dobiš te probleme jih ni konc.
in pomojem je to posledica gljivic.
če je šla še sperma čez to kozico po seksu, pa je k da bi mi kdo kislino zlil gor.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]