Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
mah, jz zihr ne bi hotela obupat, ker sm tak človk da se vedno silim nekomu pomagat, mu stat ob strani. ne morem da ne bi, tut če vem da bom jaz prizadeta, ali pa da si oseba moje pomoči ne zasluži.
moja šibka točka, v vsem vidim izziv.
moja šibka točka, v vsem vidim izziv.
Our passion is our strength <3
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Zagotovo je bil prizadet, ker ne bo več pogovorov
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Temu jz reÄŤem: Ĺľenske
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mah, smotkota sta vi2^^
Jz jo pa čist razumem..je že kej "večjega" se dogajalo doma (oz., sej je omenila ) in valda to potem vpliva na njene odnose z ostalimi, sploh ko z nekom novim se spoznavaš in je zaželeno, da si vedno dobre volje in da še ne načenjaš lih nekih težkih tem iiinnn..enostavno ni volje.
Razen če se je lih o tem debatiralo, ko praviš, da so bili samo "pogovori" (:gruebel:)?
Jz jo pa čist razumem..je že kej "večjega" se dogajalo doma (oz., sej je omenila ) in valda to potem vpliva na njene odnose z ostalimi, sploh ko z nekom novim se spoznavaš in je zaželeno, da si vedno dobre volje in da še ne načenjaš lih nekih težkih tem iiinnn..enostavno ni volje.
Razen če se je lih o tem debatiralo, ko praviš, da so bili samo "pogovori" (:gruebel:)?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:50, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^ja da ne ki res? Pa kaj je to zadnje čase, nova moda na forumu met najmanj dva nicka in sam sebi odgovarjat na vpašanja?
Mah naj ma xxx slike, raje se sekiraj ko boš vidla, da ma na fonu sosedovo Micko nago... zdaj se pa po mojem neki brezveze obremenjuješ. Ma skoraj ne poznam tipa, ki ne bi vsaj ene slike mel na fonu al pa računalniku od teh nagih bab
Mah naj ma xxx slike, raje se sekiraj ko boš vidla, da ma na fonu sosedovo Micko nago... zdaj se pa po mojem neki brezveze obremenjuješ. Ma skoraj ne poznam tipa, ki ne bi vsaj ene slike mel na fonu al pa računalniku od teh nagih bab
Yada, yada, yada...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov