Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Uživej dokler se da, ker zveza je velka obveznost in prnese velik novih problemov!
P.S...pa tip te najbrž izkorišča zato se ne špari za njega pa zraven išč fanta, ki bo prpravlen na vezo, če si to seveda sama želiš!
P.S...pa tip te najbrž izkorišča zato se ne špari za njega pa zraven išč fanta, ki bo prpravlen na vezo, če si to seveda sama želiš!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ti si una, ki mu ga ni hotla pofafat.. on pa ti jo je 2krat polizu...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:58, skupaj popravljeno 1 krat.
- xxxm46
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2010
Mi odgovarja kar imama, ampak si želim več, rada bi bla njegova punca... Po eni strani mam pa rajši tako kot je zdej, kot pa da ga izgubim, ker ga mam res rada.
Aja naj še dodam, da sma se že večkrat pogovarjala o tem, če se mu gre samo za seks, in mi je že večkrat zatrdil da ne. Ne vem no, js mu nekak verjamem, če me ma rad mi verjetno nebi lagal v obraz...
rad me ma, nima me samo za seks, zveze pa noče..... ah ja, zapleteno je življenje (pa on)
Aja naj še dodam, da sma se že večkrat pogovarjala o tem, če se mu gre samo za seks, in mi je že večkrat zatrdil da ne. Ne vem no, js mu nekak verjamem, če me ma rad mi verjetno nebi lagal v obraz...
rad me ma, nima me samo za seks, zveze pa noče..... ah ja, zapleteno je življenje (pa on)
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Noben pameten tip ti ne bo reku da te izkorišča in da te ima samo za seks...dj razmišli z glavo baba!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:58, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Iza, najdi si kak bolj zdrav hobi kot je trollanje po forumu.xxxm46 napisal/-a:Ne vem no, js mu nekak verjamem, če me ma rad mi verjetno nebi lagal v obraz...
- Shivers*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2009
Mr. Simpaticus napisal/-a:Noben pameten tip ti ne bo reku da te izkorišča in da te ima samo za seks...dj razmišli z glavo baba!
Ja itak da ne:))
Modelka, on ne želi resne zveze S TABO!
Ni pripravljen za resno zvezo in take obveznosti.... a seksa pa loh??
DEJ PLEASE NO, open yr eyes!
Upam, da sem povedala vse, .. še mal bolj direktno, ko bo pršla mimo tista the one, te bo odslovil in šel k njej, z njo bo ready za resno zvezo, tebe ima kot trenutno pač... za zabavo. Valda pa itak se je navezu al pa še bolje navadil nate.
Zdej resno od njega pričakovat ne moreš, tako da, potem ko bo želel oditi z drugo, mu pusti, da zleti in ne zadržuj ga ob sebi. Ne jokaj in stokaj, ker ti je točno povedal kako n kaj, ti si pa to igro sprejela, klub temu, da si več želiš. ...Pusti ga, da gre ko bo želel, v glavnem kratko v tej "zvezi" potegneš ti.
-
**LiTtLe StAr** - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Se strinjam s Shivers*, sem mela en tak primer in definitivno nisma bila skupaj!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov