Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 21. Jun. 2011 19:38

torej tvojemu stoji najmanj 9krat na noč?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 21. Jun. 2011 20:19

delusional napisal/-a:pa pridte k meni, če ne verjamete...

danes je še ob 7ih zjutraj trajalo...

lej, če ima ženska odlično podmazano votlino in hkrati moški nima ogromnega, se mora moški stene držat, če hoče, da bo kaj haska. oz. drugače povedano: ko moški seksa s takšno žensko je isti občutek, kot da bi ga v ajmer vode namakal. stanje tiča je tudi stvar koncentracije. kar pomeni, da je popolnoma možno, da tip 3 ure penetrira, mu stoji, vse je le vprašanje fizične kondicije, da lahko 3 ure nabija. moškemu lahko v tem času pride dvakrat, morda trikrat. vse drugo je znanstvena fantastika oz. medicinski fenomen.
Uporabniški avatar
ny_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a ny_girl » 21. Jun. 2011 21:26

sirova štručka napisal/-a:ja pejta na kavo, če sta se zmenla, ne vem v čem je zdej problem?

ja sej. ma a da mu jst rečem kdaj greva, al naj počakam da on predlaga dan?
live. laugh. love.
Uporabniški avatar
KayLeigh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a KayLeigh » 21. Jun. 2011 21:56

Lahko sama predlagaš dan, sej ni treba, da vse on pove. Marikaterega tipa odbija na punci prav to, da ne zna rečt: "Takrat pa takrat bi šla rada na pijačo / bi rada počela to in to. Si za?" in namesto tega samo čaka kaj bo on predlagal. Jezik pa menda ima, če takrat nima časa, ti bo to povedal in predlagal kaj drugega.

Pa srečno! :)
Briga me za dober vtis, od zdej naprej sem EGO!ST.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Jun. 2011 22:14

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 21. Jun. 2011 22:27

Zakaj pa bi blo treba čakat na njegovo povabilo?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Jun. 2011 23:11

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 21. Jun. 2011 23:30

Mah ti mu kar reči, da bi že bil čas da gresta na tisto kavo za katero sta se zmenila in vprašaj kdaj ima čas. Men se ne zdi nič narobe s tem, če ga zanimaš bo valda privolil.
Yada, yada, yada...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Jun. 2011 23:50

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 22. Jun. 2011 0:07

Hja mogoče je pa res eden od tistih tipov, ki tu pa tam rabi kako brco v rit da se zmiga. Ne vem no, če mu ne bi bla zanimiva ji verjetno niti ne bi tolko pisal... edino, če hoče bit v prijateljskih vodah z njo :D To bo pa pač pol vidla. En bo že menda naredil prvi korak, če bosta hotla kaj več. Men osebno se ne zdi pač neki big deal, če ga ona vpraša kdaj ma čas za kafe za katerega sta se okvirno že zmenla (čeprav ja, verjetno bi vsaka od nas raje videla, da je tip tisti ki prvi povabi).
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
ny_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ny_girl » 22. Jun. 2011 20:06

v bistvu, ja, mi je dans pisal če greva jutr in kdaj mam čas :) tko da :) ne bom pa mela nekih prčakvanj, let it go with the flow :) sam pa sm useen ful žiwčna ki mi je res kul in ful se pogovarjava in tko. pa ful mi je ušeč ki ga tok zanima o meni, pa kr se spomne da sm se mela izpit, pa kako je šlo itd...
live. laugh. love.
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 22. Jun. 2011 20:13

ny_girl napisal/-a:pa ful mi je ušeč ki ga tok zanima o meni, pa kr se spomne da sm se mela izpit, pa kako je šlo itd...

Hahahahaha, še ena k bo hitr padla, pa čez mesec dni nazaj pršla pisat, kako so lahko tipi taki prasci :D
(pa brez zamere seveda...zgolj slutnja) :D
Uporabniški avatar
ny_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ny_girl » 22. Jun. 2011 20:29

Mr. Simpaticus napisal/-a:
ny_girl napisal/-a:pa ful mi je ušeč ki ga tok zanima o meni, pa kr se spomne da sm se mela izpit, pa kako je šlo itd...

Hahahahaha, še ena k bo hitr padla, pa čez mesec dni nazaj pršla pisat, kako so lahko tipi taki prasci :D

ne verjamem... tipi so itak prasci to vem že zdej (vsaj 90 %) :P sicer pa pr mojmu bivšmu ni blo tko .. njega je itak bolil k za vse, nevem zakaj bi enga ki me hoče dat dol zanimalo in zakaj bi čakal dva mesca da gremo na kafe. pomoj če bi to hotu bi mi že po enem tednu reku da gremo tk da... :) kt sm rekla itak ne pričakujem nič, tko da ni panike :)
live. laugh. love.
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 22. Jun. 2011 20:31

ny_girl napisal/-a:
Mr. Simpaticus napisal/-a:

ne verjamem... tipi so itak prasci to vem že zdej (vsaj 90 %) :P sicer pa pr mojmu bivšmu ni blo tko .. njega je itak bolil k za vse, nevem zakaj bi enga ki me hoče dat dol zanimalo in zakaj bi čakal dva mesca da gremo na kafe. pomoj če bi to hotu bi mi že po enem tednu reku da gremo tk da... :) kt sm rekla itak ne pričakujem nič, tko da ni panike :)

Kokr rečš :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Jun. 2011 20:42

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:14, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]