Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Pa kako varanje vi tu uspete videt, they were on a break!!!
Writer se je odločil da bo z njo, ona da ostane z njim. Zdej pa Writer, ne posluši glupih bab, ki so a priori odločene da je to, da si z drugim medtem ko si samski in si nekoč bil v zvezi, varanje in da se iz tega ne da izcimit nič dobrega. Takrat sta se oba odločila, da je konec in enako oba, da bosta ostala prijatelja, kar pa vsi vemo je takoj po razhodu nič druga kot zatiskanje oči pred realnostjo in upanje, da se zveza povrne nazaj. Veš, nekateri žal ne vejo kaj imajo dokler tega ne izgubijo in ni nujno, da to pomeni, da sta nazaj samo iz čiste navezanosti. Poglej si tamle temo s podobno tematniko o tem kako se spopasti s tem, ko se ti medtem ko si v zvezi zadopade nekdo drug - smo same ženske tam not pisale. To se zgodi slej ko prej v vsaki zvezi, samo eni pač prebrodijo to sami brez vpletanja partnerja, eni varajo, eni pa razpustijo zvezo in probajo, nakar ugotovijo da to ni to in da se kratka zatreskanost ne more merit s pravo zvezo, ki temelji na veliko več kot samo na tem.
Kar se tiče teh porok in tega.... Ohjoj, jaz sem s fantom že tri leta pa še na eno porokom, abrahama, krst, karkoli ni šel z mano. In jaz ne z njim. Pa se mi to ne zdi nič takega, pač ne vidim fore da bi šel z mano in nikakor ne vidim v tem dejanju nekaj, kar bi zmanjšalo resnost in obstojnost najine zveze. Pusti jo, da sama pove svojim staršem, ko ji bo. Konec koncev, sta v vezi vidva, ne vidva in vajini starši.
Kar se pa izgube tistega začetnega ''thrilla'' tiče, ni nič nenavadnega, na vama pa je da poskrbita da se ta strast in vzhičenost ohrani in ne izhlapi še bolj. Za dobro zvezo se je treba pač potrudit, ne pride to samoumevno.
Suma sumarum, delaš si problem sam. Punci praviš da ''ne moreš'' odpustit, in s tem se boš moral soočit. Nesmiselno je, da se ti ona zdaj opravičuje, ker z njenega vidika pač ni naredila nič narobe. Je res, da dejanje odpuščanja terja dosti energije in moči, če ju imaš in imaš punco res rad kot praviš, in se vidiš z njo še v bodoče, delaj na tem. Če pa preko tega nikakor ne moreš iti, pa ti res ne preostane drugega, kot da greš, ker nima smisla da se žreš po nepotrebnem in si zgrinjaš črne oblake nad mislimi.
Writer se je odločil da bo z njo, ona da ostane z njim. Zdej pa Writer, ne posluši glupih bab, ki so a priori odločene da je to, da si z drugim medtem ko si samski in si nekoč bil v zvezi, varanje in da se iz tega ne da izcimit nič dobrega. Takrat sta se oba odločila, da je konec in enako oba, da bosta ostala prijatelja, kar pa vsi vemo je takoj po razhodu nič druga kot zatiskanje oči pred realnostjo in upanje, da se zveza povrne nazaj. Veš, nekateri žal ne vejo kaj imajo dokler tega ne izgubijo in ni nujno, da to pomeni, da sta nazaj samo iz čiste navezanosti. Poglej si tamle temo s podobno tematniko o tem kako se spopasti s tem, ko se ti medtem ko si v zvezi zadopade nekdo drug - smo same ženske tam not pisale. To se zgodi slej ko prej v vsaki zvezi, samo eni pač prebrodijo to sami brez vpletanja partnerja, eni varajo, eni pa razpustijo zvezo in probajo, nakar ugotovijo da to ni to in da se kratka zatreskanost ne more merit s pravo zvezo, ki temelji na veliko več kot samo na tem.
Kar se tiče teh porok in tega.... Ohjoj, jaz sem s fantom že tri leta pa še na eno porokom, abrahama, krst, karkoli ni šel z mano. In jaz ne z njim. Pa se mi to ne zdi nič takega, pač ne vidim fore da bi šel z mano in nikakor ne vidim v tem dejanju nekaj, kar bi zmanjšalo resnost in obstojnost najine zveze. Pusti jo, da sama pove svojim staršem, ko ji bo. Konec koncev, sta v vezi vidva, ne vidva in vajini starši.
Kar se pa izgube tistega začetnega ''thrilla'' tiče, ni nič nenavadnega, na vama pa je da poskrbita da se ta strast in vzhičenost ohrani in ne izhlapi še bolj. Za dobro zvezo se je treba pač potrudit, ne pride to samoumevno.
Suma sumarum, delaš si problem sam. Punci praviš da ''ne moreš'' odpustit, in s tem se boš moral soočit. Nesmiselno je, da se ti ona zdaj opravičuje, ker z njenega vidika pač ni naredila nič narobe. Je res, da dejanje odpuščanja terja dosti energije in moči, če ju imaš in imaš punco res rad kot praviš, in se vidiš z njo še v bodoče, delaj na tem. Če pa preko tega nikakor ne moreš iti, pa ti res ne preostane drugega, kot da greš, ker nima smisla da se žreš po nepotrebnem in si zgrinjaš črne oblake nad mislimi.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Nesanica napisal/-a:Dadyka15 napisal/-a:da ne bom OT... ja tudi ženske smo lahko nezveste, ne podpiram ne ene in ne druge strani nezvestobe, pa vendar po lastnih izkušnjah lahko povem (vsaj zame) da se je moral nekdo drug resno potrudit zame in mi bit všeč, da sem z njim skočila v afero..njega konkretno sem poznala par let, enkrat vmes sva tudi hodila, pa sva si potem čez nekaj časa zaželela en drugega in sva skočila v to...ne bi šla pa kar z nekom tam, ki bi ga prvič videla...
tud jaz sem nardila napako, priznam jo, ampak bila sem še mlada (no, mlajša ) in takrat sem želela marsikaj drugače kot želim sedaj...
Resno??? In potem si upaš pisati kar si pisala... Aja sej res, pri tebi je bio drugače, se je morsl potruditi in sta bila že prej nekoč par...
OMG tok sovražim take dvoličneže da niti opisat ne morem. Takšne bi jz postavla ob zid pa postrelila. To je ogabno in ful narobe, ampak seveda če ti to počneš je drugače....
No, obe sta lep primer dvoličnosti.
Ena vara, a pričakuje zvestobo, druga se dobiva z vezanimi tipi, a pričakuje, da bo nekoč našla ful dobrega tipa, ki ji bo zvest.
Kar se mene tiče, nihče, ki je kdaj varal, ali sodeloval pri varanju koga drugega, nima več neke pravice svetohlinit okoli zvestobe.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Džeki napisal/-a:
No, obe sta lep primer dvoličnosti.
Ena vara, a pričakuje zvestobo, druga se dobiva z vezanimi tipi, a pričakuje, da bo nekoč našla ful dobrega tipa, ki ji bo zvest.
Kar se mene tiče, nihče, ki je kdaj varal, ali sodeloval pri varanju koga drugega, nima več neke pravice svetohlinit okoli zvestobe.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
strinjam se s Džekijem! (zadnje čase je to že drugič da se z njim strinjam, sej ne morm vejret )
Če pa nesanica ti tu ne vidiš dvoličnosti, pol ti mi ne mormo pomagat da boš spregledala.
No pa poskusmo, ti se dobivaš z zasedenim tipom, ki mimgrede vara neko žensko, ker je s tabo. Pričakuješ pa da boš na koncu najdla tipa, ki bo obrajtal samo tebe in da takrat ne bo nobene ženske, ki bo počela točno to kar ti zdej počneš, dobivala se z zedenenim tipom, v tem primeru pa s tvojim možem/fantom.
Če pa nesanica ti tu ne vidiš dvoličnosti, pol ti mi ne mormo pomagat da boš spregledala.
No pa poskusmo, ti se dobivaš z zasedenim tipom, ki mimgrede vara neko žensko, ker je s tabo. Pričakuješ pa da boš na koncu najdla tipa, ki bo obrajtal samo tebe in da takrat ne bo nobene ženske, ki bo počela točno to kar ti zdej počneš, dobivala se z zedenenim tipom, v tem primeru pa s tvojim možem/fantom.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
tudi jaz ne vidim pri nesanici nobene dvoličnosti.
dobiva se z zasedenim tipom. so what. on vara, ne ona. in zakaj natančno je dvolična, ker pričakuje, da njen nje ne bo varal (kljub temu, da bo vedno obstajal kup žensk, ki se bo želel dobivati z njim)?
dvolična bi bila (za moje pojme) če bi od svojega bodočega pričakovala popolno zvestobo, sama pa bi si dovolila občasen skok med rjuhe z drugim. saj sama zase tudi pravi, da ga ne bo varala..
dobiva se z zasedenim tipom. so what. on vara, ne ona. in zakaj natančno je dvolična, ker pričakuje, da njen nje ne bo varal (kljub temu, da bo vedno obstajal kup žensk, ki se bo želel dobivati z njim)?
dvolična bi bila (za moje pojme) če bi od svojega bodočega pričakovala popolno zvestobo, sama pa bi si dovolila občasen skok med rjuhe z drugim. saj sama zase tudi pravi, da ga ne bo varala..
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 05. Jun. 2011 14:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak raj ima svojo kačo.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
eh, Nesanica ne pričakuje niti ne išče nobenega drugega tipa, ker je zaljubljena v tega. v njenih najlepših sanjah, bi ta poročen prišel do spoznanja, da je zaljubljen vanjo in da bo samo z njo. da je ta njegova žena bla samo napaka (najbrž zveza, ki je trajala še iz najstniških let iz navade in pol so pršli še otroci) in da je njegova prava ljubezen samo ona. že k mata tako strasten sex da joj.
še zmer se mi zdi neumno, da svoja najlepša leta zapravlja za enega starega kurca, ki ima doma družino. kot da je edini ki zna sexat.
še zmer se mi zdi neumno, da svoja najlepša leta zapravlja za enega starega kurca, ki ima doma družino. kot da je edini ki zna sexat.
Zadnjič spremenil delusional, dne 05. Jun. 2011 14:20, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
ti pa res veš kaj jaz imam in kaj ne.
stari babec zagrenjen!
JOHIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
res bi mi blo v čast, da me vsake kvatrne pride pojebat en 40 letnik poročen z vampom in da kar pozvoni na moja vrata, jaz sem pa že naga. res cheap.
nikol nisem sexala na tak način, da bi se dogovorila: ob tej in tej uri pridem k tebi na f**.
stari babec zagrenjen!
JOHIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
res bi mi blo v čast, da me vsake kvatrne pride pojebat en 40 letnik poročen z vampom in da kar pozvoni na moja vrata, jaz sem pa že naga. res cheap.
nikol nisem sexala na tak način, da bi se dogovorila: ob tej in tej uri pridem k tebi na f**.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
s0nckic4 napisal/-a:tudi jaz ne vidim pri nesanici nobene dvoličnosti.
dobiva se z zasedenim tipom. so what. on vara, ne ona.
Eh, ona ne vara, ona sam sodeluje v prevari!
Ce psica ne zamaha z repom, je pes ne bo naskocil!
Velik zensk rece, da so moski tisti, ki zacnejo z zapeljevanjem, v resnici moski se sam odzovejo, na signale, ki jih poslilja zenska in naredijo korak dalje. Tipi ki ne upostevajo to pravilo, in grejo zapeljevat nakljucno zensko v lokalu, ki ne posilja nobenih signalov, pa jamrajo, da so neuspesni pri zenskah.
Ce zenska ni zainteresirana za sodelovanje, potem se nic ne zgodi.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
ona lahko 100 signalov pošlje, še vedno je on tisti, ki se odloči, da jo bo kljub družini, ki ga čaka doma "naskočil". ljudje naj bi bili (za razliko od živali) sposobni kontrolirati svoje nagone.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
najprej za našega Writerja (upam da sem si pravilno zapomnila vzdevek).- to bo težka. razpucat si je treba v glavi. kako ste tipi tako neumni da greste iz fanta v prijatelja in potem jokate, da se vam para srce, ko vam govori o drugih tipih? kaj pa počnejo prijatelji drugega? ne vem od kje spet čufti podatki, ki jih ni (varanje, daj čufta mi citiraj, kje ga je varala). torej, ti si ga pil (kar nekateri smatrajo za "znoreti se", ona se je dala dol z enim tipom.) moraš se samo odločiti- ji resnično, resnično oprostim? imaš DA ili NE, možnost. nimaš možnosti, "ja saj je kul" in ji potem metati drugega tiča naprej ob vsakem prepiru. glede porok- nič posebnega. imam v ožjem izboru primer, da ima tip star 35 že vsaj 8 let žensko, živita skupaj, ... pa so jo še njegovi starši videli le enkrat, jaz pa nimam pojma niti kako izgleda. pa me ful zanima!
Ok. zadeve okrog nesanice. tako na prvi pogled je dejansko res, da ona nikogar ne vara. in ji dam prav, da ni dvolična. četudi "čaka" na tipa, ki je ne bo varal, je to še vedno enako njej, ne zasedenim tipom s katerimi sexa.
če smo pa malo bolj globoki pa... je tisti, ki pri umoru sodeluje, enako kriv... ampak to je drug spekter. ne dvoličnost.
Ok. zadeve okrog nesanice. tako na prvi pogled je dejansko res, da ona nikogar ne vara. in ji dam prav, da ni dvolična. četudi "čaka" na tipa, ki je ne bo varal, je to še vedno enako njej, ne zasedenim tipom s katerimi sexa.
če smo pa malo bolj globoki pa... je tisti, ki pri umoru sodeluje, enako kriv... ampak to je drug spekter. ne dvoličnost.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Joj Delusional jz te res ne razumem. Kdaj sem napisala da on ni srečen v zakonu al pa da si želim bit z njim do konca lajfa. Rada ga imam - jasno, ampak vem da mi kot partner ne bi ustrezal pa ne samo zaradi družine. Pa tud ni res da ne rzamišljam o kom drugem, evo ravno v pete sem zabluzila z enim. Sicer ni prišlo niti do poljuba,ampak vem da me bo naslednji teden 100% poklical. Kaj bo nevem, vem pa da svojega ne bom kar tako skenslala zato ker mi je en simpatičen.
In Akvamarin jz vedno maham z repom, naskočijo pa lahko samo tisti ki se potrudijo in so mi všeč. On se je zelo potrudil.
In Akvamarin jz vedno maham z repom, naskočijo pa lahko samo tisti ki se potrudijo in so mi všeč. On se je zelo potrudil.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov