Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Strinjam se glede obeh postov, vendar pa, žena ki dela kot mravlja in poskrbi da družini ne bi nič manjkalo je lahko v tem primeru kvečemu žrtev in ne zločinka..
mož pa namesto da bi ji pomagal pri opravilih raje uide v lajf in si najde eno, s katero nima družinskih obveznosti.
in to dela zelo opazno drugim, se predsvatlja kot ločenec ali vdovec v svojih spletnih ponudbah, kot bi želel, da bi žena čimprej izvedela in naredila konec temu zakonu... rad bi naredil prostor novi ženski s katero ljubimka, samo da bi se rešil žene....
za svoje otroke mu je pa po njegovem obnašanju malo mar in ob vsaki neprijetni priliki zna otrokom povedati, kako so ga razočarali, itd.
men to ni kul, res ne....
mož pa namesto da bi ji pomagal pri opravilih raje uide v lajf in si najde eno, s katero nima družinskih obveznosti.
in to dela zelo opazno drugim, se predsvatlja kot ločenec ali vdovec v svojih spletnih ponudbah, kot bi želel, da bi žena čimprej izvedela in naredila konec temu zakonu... rad bi naredil prostor novi ženski s katero ljubimka, samo da bi se rešil žene....
za svoje otroke mu je pa po njegovem obnašanju malo mar in ob vsaki neprijetni priliki zna otrokom povedati, kako so ga razočarali, itd.
men to ni kul, res ne....
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
Writer napisal/-a:Nekako ne morem skozi to, da je ona bila z drugim in mi opravičilo ni dovolj.
kaj pa bi naj naredila poleg opravičila, da bi bilo tebi dovolj?
glede na to, da ni več z drugimi, je opravičilo bilo iskreno. prav tako ni ničesar skrivala pred tabo... ne razumem te. veš za vse kar je počela, sprejel si jo nazaj in opravičila se je. zakaj si potem sploh z njo, če ne moreš prenesti tistega med poletjem?
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Dadyka15 - Kofetarica
po mojem mišljenju zato, ker jo ima neizmerno rad, po drugi strani pa se mu v glavi porajajo neprijetni občutki s katerimi se je težko spopasti...
naj se odkrito pogovorita in naj poiskusi to neugodje pustiti za seboj...
naj se odkrito pogovorita in naj poiskusi to neugodje pustiti za seboj...
- Writer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2011
s0nckic4 napisal/-a:Writer napisal/-a:Nekako ne morem skozi to, da je ona bila z drugim in mi opravičilo ni dovolj.
kaj pa bi naj naredila poleg opravičila, da bi bilo tebi dovolj?
glede na to, da ni več z drugimi, je opravičilo bilo iskreno. prav tako ni ničesar skrivala pred tabo... ne razumem te. veš za vse kar je počela, sprejel si jo nazaj in opravičila se je. zakaj si potem sploh z njo, če ne moreš prenesti tistega med poletjem?
Z njo sem, ker jo ljubim, ker jo spoštujem in si ne predstavljam mojega dneva brez nje.
Teži pa me bolj to, da ni bila prepričana v njeno ljubezen, da se je raje znorela in je bila pripravljena biti z mano šele takrat, ko je dojela, da me samo še odbija od sebe in grem z življenjem naprej. Predvsem pa to, da svoje prihodnosti ne vidi z mano, ker po tolkem času njeni starši še vedno mislijo, da sva le prijatelja. Ne pričakujem, da razumeš zakaj sem z njo in zakaj mi oprosti ni dovolj. Večina dni ne mislim nato in je to za mano so pa dnevi ko pride vse na plano.
-
Dadyka15 - Kofetarica
predlagam ti da vidva to pošteno razčistita in si povesta kaj si želita eden od drugega...veš po eni strani je bolje da njeni starši ne vedo da sta par...znajo bit problemi...odvisno kakšnega značaja so...
lahko ti povem da sem imela zelo podoben primer sama...žrlo me je skoraj dve leti ko sva skupaj, nato pa je izbruhnilo...povedala sem mu vse kar sem si mislila o naju in kar sem čutila in zadrževala v sebi...in bilo je potem čutiti olajšanje....sedaj lahko nadaljujeva najino pot, ne da bi jaz imela kakšne pomisleke, kot sem jih imela pred tem pogovorom...
lahko ti povem da sem imela zelo podoben primer sama...žrlo me je skoraj dve leti ko sva skupaj, nato pa je izbruhnilo...povedala sem mu vse kar sem si mislila o naju in kar sem čutila in zadrževala v sebi...in bilo je potem čutiti olajšanje....sedaj lahko nadaljujeva najino pot, ne da bi jaz imela kakšne pomisleke, kot sem jih imela pred tem pogovorom...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:30, skupaj popravljeno 1 krat.
- Writer
- Sramežljivka
Dadyka15 napisal/-a:predlagam ti da vidva to pošteno razčistita in si povesta kaj si želita eden od drugega...veš po eni strani je bolje da njeni starši ne vedo da sta par...znajo bit problemi...odvisno kakšnega značaja so...
Moji punci sem že povedal, da si želim in da bi bilo lepo, da staršem pove, da sva več kot prijatelja. Mogoče je to sebično dejanje ampak predvsem je do te želje prišlo ko je svojega prijatelja peljala na poroko kot spremljevalca in ne mene. To vse sem ji že povedal, probal načet pogovor ampak ona vedno zajadra drugam in na koncu imam občutek, da ji že težim in pustim vse tako kot je. Njeni starši pa so super in jo vspodbujajo k temu, da si najde fanta in se drugače super z njimi razumem.
Me veseli, da sta uspela najdt skupni jezik in da vama bo uspevalo tudi v prihodnje. Jaz pa bom probal še enkrat z pogovorom in upam, da bo uspelo.
- Writer
- Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:Writer, dejstvo je, da je to bilo in se ne da zavrteti časa nazaj. Zdaj je od tebe odvisno ali boš to sprejel in se odločil, da ji oprostiš ali ne. Če ne, potem nima smisla vztrajati v zvezi, če ja, pa se začnita pogovarjat, najdita skupni jezik in začnita izpolnjevat želje in potrebe drug drugega. Ljubezen ne pade iz neba in tebe skrbi, da ni več tiste strasti, ki je bila na začetku, ko sta bila oba slepa od zatrapanosti, je pa dejstvo, da lahko dobita še več, če bosta hotela. Mislim, da ni lepšega, kot da dejansko čutiš spoštovanje, naklonjenost, občudovanje... svojega partnerja, da mu predstavljaš nekoga, ki si ga želi osrečevati in to mora biti vzajemno.
Pa preseneti jo kdaj s čim česar še nista poskusila, ker ljudje se začnemo dolgočasiti, če so stvari ves čas monotone in tako bo tista izginula strast prišla nazaj.
Res je, da je najina domišljija presahnila ali pa se nama preprosto ne da. Na začetku sva imela polno idej in jaz sem jo večkrat presenetil s kako pozornostjo. Mogoče je tudi to, da preprosto nisva skoraj nikoli več sama in je preveč polno ljudi okoli naju. Oprostil sem ji - kakor sem že rekel, da včasih, ko imava slabe dneve pride vse na dan in ne morem iz svoje kože, da se nebi spomnil. Mogoče pa si samo zatrjujem, da sem oprostil in vse tlačim. Edino kar ostane je pogovor - katerega pa je zadnje čase vse manj.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:29, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Writer napisal/-a:Imam punco 2leti in šest mesecev. Čeprav se veliko pogovarjava, si poveva skoraj vse in jo zelo ljubim bi rad slišal še mnenje nekoga, ki to gleda iz čisto druge prespektive.
Lansko poletje sva se s punco razšla, ker nama ni šlo ravno najbolše in ona je trdila, da se želi znoreti. Prva ovira se je zgodila prejšno poletje, ko je bila z drugim fantom. Dogovorila sva se, da ostaneva prijatelja in si vse poveva. Jaz sem večina dnevov presedel doma ali pa bil s prijatelji na jezeru in se zapijal. Ona je imela ogromno sočnih novic katere mi je veselo prenašala. Govorila je kako ji je fant res všeč in meni se je srce trgalo.
Konec poletja sva bila zopet skupaj in do zdaj je nekako vse potekalo normalno.
Zdaj pa sem tu jaz problem. Nekako ne morem skozi to, da je ona bila z drugim in mi opravičilo ni dovolj. Še sam ne vem kaj od nje pričakujem.
Včasih si želim, da bi bila najina zveza bolj burna - tako kot na začetku. Všeč mi je ta domačnost ampak vseeno pogrešam strast in občutek ko me je lahko samo ona osrečla. Zdaj se tudi že zgodi, da sem nesrečen zaradi nje ali pa postanem jezen brez razloga. Včasih iščem razlog, da bi se skregal, ker imam občutek, da me vse skupaj tišči.
Sem odrasel moški kateri hoče ravnati razumno čeprav bi najraje obrnil čas našel tistega fanta in ga pošteno premlatil in včasih si želim, da takrat ko sem bil najbol na tleh in jezen, da bi srečal mojo punco in ji zmetal vse v obraz. Ampak zdaj sem tu in upam na negativen ali pozitiven odgovor vsak mi bo prišel prav.
hahhaha, ta zveza se mora končat nujno.
ti njo napol sovražiš ker je bila z drugim.
jezen si sam nase in na njo, ker si jo sploh sprejel nazaj po tem ko je bla z drugim.
to te bo skoz žrlo.
ona se ni znorela. mogoče je bil samo ta tip s katerim je sexala tako slab in še slabši od tebe oz. je naletela na zelo majhnega tiča.
in zdaj misli, da si ti še dober.
če se hoče znoret, bo mogla sexat s precej več tipi, kot z enim.
k tebi nazaj ni prišla, ker te ljubi, ampak samo tako... iz navade... in ker ji drugje ni uspelo... noben je zgleda ni jemal resno...
pogreta juhca...
ta zveza se bo končala... ti zgleda da si boljše babe ne moreš dobit, kot sprejet nazaj eno, ki se je kao skurbala vmes.
ona pa je cajt da že enkrat prekine to sranje in se gre res skurbat.
ker tej njeni napadi, da ni še dala dovolj kurcev skozi še zdaleč niso dokončno minili...
ne rabta reševat take gnile zveze s pogovorom. se ne gre za skupne otroke, bajto. sta premlada, da bi se mučila.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Če bi bla tip, nikol ne bi vzela nazaj ženske, ki me je prevarala. Pa tudi tipa, ki me prevara ne vzamem nazaj. Zakaj? Ker mu ne bimogla več zaupati.
Slab znak je če te ne pelje na poroko kot spremljevalca, ker na poroki vemo da so sorodniki in vsi "pomembni" faktorji, katerim potem ni fajn razlagat zakaj si en dan z enim tipom, čez pol leta pa z drugim... To pomeni da ni resna. Pa tudi to da staršem prikriva da sta skupaj je kar nekaj. Pomoje ona sploh ne ve kaj bi rada od tebe.
Pomoje un ko te je prevala z njim, ni hotel resne zveze z njo in potem je prišla nazaj k tebi. Zakaj? Ja, ker si dovolj nor da jo boš nazaj vzel in ona to ve.
Slab znak je če te ne pelje na poroko kot spremljevalca, ker na poroki vemo da so sorodniki in vsi "pomembni" faktorji, katerim potem ni fajn razlagat zakaj si en dan z enim tipom, čez pol leta pa z drugim... To pomeni da ni resna. Pa tudi to da staršem prikriva da sta skupaj je kar nekaj. Pomoje ona sploh ne ve kaj bi rada od tebe.
Pomoje un ko te je prevala z njim, ni hotel resne zveze z njo in potem je prišla nazaj k tebi. Zakaj? Ja, ker si dovolj nor da jo boš nazaj vzel in ona to ve.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
ne vem kako to ratuje enim zenskam, da se tak tipi mecejo za njimi, ko da so zadnje zenske na tem svetu.
kaj si ti naredil? Si jo pustil da se bo znorela, za tisti cas si pil s prijatelji, pa potem si jo vzel nazaj, ko se je ona spomnila? A si ti rezerva?
oprosti nocem te zalit, ampak tvoja punca marsikaj si bo dovolila za pocet, ce ji stojis tko na raspolago!
kaj si ti naredil? Si jo pustil da se bo znorela, za tisti cas si pil s prijatelji, pa potem si jo vzel nazaj, ko se je ona spomnila? A si ti rezerva?
oprosti nocem te zalit, ampak tvoja punca marsikaj si bo dovolila za pocet, ce ji stojis tko na raspolago!
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 05. Jun. 2011 13:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Akvamarin napisal/-a:ne vem kako to ratuje enim zenskam, da se tak tipi mecejo za njimi, ko da so zadnje zenske na tem svetu.
Ah, brez večjih težav. Samo, da dobro zgledajo, pa je. Vsaka moja znanka, ki dobro zgleda, ima nekaj papkov, ki se mečejo za njo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov