Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
a ni pokazala interes že s tem ko ga je enkrat povabila na kavo? zakaj bi ga morala še enkrat? ni sedaj on na vrsti?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ne vem. meni se to ne zdi nič takega. zmeraj sem sledila temu: če mi je, mi je. če ne pa ne.
to, kdo je kdaj na vrsti, kolko dni morš počakat, da pokličeš, srat z njegovim frendom pred njim, da ga nardiš ljubusumnega. tega se js nikoli nisem šla. se mi je zmeraj zdelo, da preračunljivost ni dobra taktika za začet zvezo (ali kakoli pač že).
to, kdo je kdaj na vrsti, kolko dni morš počakat, da pokličeš, srat z njegovim frendom pred njim, da ga nardiš ljubusumnega. tega se js nikoli nisem šla. se mi je zmeraj zdelo, da preračunljivost ni dobra taktika za začet zvezo (ali kakoli pač že).
-
delusional - Cosmopsiho
sej isto ta tip razmišlja. če mu je, mu je, če mu ni, mu ni. je klical po tej kavici? ni? potem mu ni.
-
klawdy - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 12. 2006
- Kraj: celje
js pa se z tem ne strinjam, če želiš it z njim še ven ga pokliči, kam bi pa prišli če bi se vsi bali. Mene je moj celo večnost osvajal, konec koncev sem pa js stvra zaključla in direktno vprašala če želi da sva par in če sem mu všeč, tudi sama sem predlagala prvi seks, se ga je pač meni prej luštalo, ja in konec koncev živiva pri meni. Odvisno kak karakter si ti in kak je on. Tudi zveze kjer je ženska dominantna dobro funkcionirajo. Pa s tem on ni copata, mevža ali karkol pač, on je pač car na drugih področjih, moj naprimer v glasbi in romantiki, velik bol od mene.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:34, skupaj popravljeno 1 krat.
- Mateja_Sv
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2010
Hvala za kakšen nasvet
Ampak sicer pa ga bom poklicala v naslednjem tednu. Temu fantu se sploh ne sanja, da mi je všeč, zato ga razumem, da me ne pokliče; na kavi sva se dobila predvsem zaradi službe; tako da.....Vseeno še upam; mu bom nakazala, da mi je malo všeč....
M.
Ampak sicer pa ga bom poklicala v naslednjem tednu. Temu fantu se sploh ne sanja, da mi je všeč, zato ga razumem, da me ne pokliče; na kavi sva se dobila predvsem zaradi službe; tako da.....Vseeno še upam; mu bom nakazala, da mi je malo všeč....
M.
- AnnMoira
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2011
Hejla!
Zanima me, če ma katera izkušnje, kak je v zvezi s "profesionalnim" športnikom. Pred kratkim sem spoznala enega, res super tip, ujameva se, vse ima, kar bi si želela... Prvi teden sva se dobivala vsak dan, zdaj pa se že 3 tedne slišiva le prek telefona (2-3 krat na teden). Ko ga vprašam, če ima čas, da bi se dobila, pravi, da ima trening (vsak dan trenira, ja), da ga kaj boli, mora za faks delati in podobno... Jaz si ga pa res želim videti :'(
Ali naj vztrajam, glede na to, da redko najdem koga, ki mi sede tako kot on?
Čauči
Zanima me, če ma katera izkušnje, kak je v zvezi s "profesionalnim" športnikom. Pred kratkim sem spoznala enega, res super tip, ujameva se, vse ima, kar bi si želela... Prvi teden sva se dobivala vsak dan, zdaj pa se že 3 tedne slišiva le prek telefona (2-3 krat na teden). Ko ga vprašam, če ima čas, da bi se dobila, pravi, da ima trening (vsak dan trenira, ja), da ga kaj boli, mora za faks delati in podobno... Jaz si ga pa res želim videti :'(
Ali naj vztrajam, glede na to, da redko najdem koga, ki mi sede tako kot on?
Čauči
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
skenslej ga po hitrem postopku, očitno ni več zainteresiran v taki meri da bi se hotel dobit s tabo. V treh tednih bi ja našel kakšno uro zate če bi hotel, ampak žal, noče. To da je profesionalni športnik pa ti lahko pove, da ma najbrž veliko kandidatk med katerimi lahko izbira
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
delusional - Cosmopsiho
AnnMoira, če hočeš tipa, ki bo redno sexal s tabo, moreš dobit enega od 40+, poslovneža, po možnosti še z družino doma, ker taki mladi fantje, sploh športniki, imajo preveč šans, da bi samo eno natepavali dlje časa.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
delusional napisal/-a:AnnMoira, če hočeš tipa, ki bo redno sexal s tabo, moreš dobit enega od 40+, poslovneža, po možnosti še z družino doma, ker taki mladi fantje, sploh športniki, imajo preveč šans, da bi samo eno natepavali dlje časa.
Zakaj pa mora bit poslovnež z družino?
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
delusional - Cosmopsiho
babygirly* napisal/-a:delusional napisal/-a:AnnMoira, če hočeš tipa, ki bo redno sexal s tabo, moreš dobit enega od 40+, poslovneža, po možnosti še z družino doma, ker taki mladi fantje, sploh športniki, imajo preveč šans, da bi samo eno natepavali dlje časa.
Zakaj pa mora bit poslovnež z družino?
Ker tak ponavadi išče eno zelo diskretno ljubico, ki ji tudi nudi še kaj materialnega ali napredovanje.
od enega športnika, ki si ustvarja sloves jebača, pa nima nič. še prosi ga za f**.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
česa ti tle ne razumeš?
poslovnež=keš=ugled=moč
familija=obveznost, a tudi lojalnost
perfwktna kombinacija, da se ne bo pretirano kurbal okoli in bo bejba dobila karseda največ od njega. kaj leš lepšega?
poslovnež=keš=ugled=moč
familija=obveznost, a tudi lojalnost
perfwktna kombinacija, da se ne bo pretirano kurbal okoli in bo bejba dobila karseda največ od njega. kaj leš lepšega?
As your lover describes you, so you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]