Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
so missundestood..preselila sem se ker se mi ne da vozit na šiht iz Mb do Lj, če to ni razlog pol ne vem kaj je..
sorry delusional samo ti si pa res zadnja od kere se pustim kritizirat (definitivno nekdo ki tipe lovi na joške in si z onsji pumpa ego, vbistvu pa ne more dobit resne zveze, ker je šlo čez njo že vse razen traktor, meni ne bo govoril o kompleksih)
bsides, saj ne moreš dejansko nobenemu ukrast osebe ne?! ne vem, če te ma nekdo rad mu lahko druga bejba naredi ne vem kaj, pa ne bo nič, al?
sorry delusional samo ti si pa res zadnja od kere se pustim kritizirat (definitivno nekdo ki tipe lovi na joške in si z onsji pumpa ego, vbistvu pa ne more dobit resne zveze, ker je šlo čez njo že vse razen traktor, meni ne bo govoril o kompleksih)
bsides, saj ne moreš dejansko nobenemu ukrast osebe ne?! ne vem, če te ma nekdo rad mu lahko druga bejba naredi ne vem kaj, pa ne bo nič, al?
Zadnjič spremenil ***Ally***, dne 14. Apr. 2011 20:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Houd de wereld tegen
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
^^end of the debate
Houd de wereld tegen
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
***Ally*** napisal/-a:so missundestood..preselila sem se ker se mi ne da vozit na šiht iz Mb do Lj, če to ni razlog pol ne vem kaj je..
ok, jst lovim na joške, na kaj pa loviš ti? na kaj misliš da boš ulovila zasedenega tipa v resno zvezo? se ti bo prvič zgodilo, da boš nekomu samo za parkrat posexat?
kaj si pa ti, ki sexaš s tipom, ki ima punco? naivna? pa stara že 30 let hahahhahahha
-
ni mi treba na nič kar se na prvo žogo ne vidi..pa ni mi treba ničesar kazat
mislim da sva isti letnik
mislim da sva isti letnik
Houd de wereld tegen
-
laauryy5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2011
mogoče kdo ve ali obstaja kak način,da preveriš od nekoga sporočila na telefonu(poleg tega,da enostavno uzameš telefon pa pogledaš).pred kakšnim letom sem na televiziji zasledila,da če pošleš neko ključno besedo na 6262 potem lahko s svojega telefona pogledaš od nekoga drugega sporočila.ve kdo kaj o tem?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^F*cking creepy
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
laauryy5 napisal/-a:mogoče kdo ve ali obstaja kak način,da preveriš od nekoga sporočila na telefonu(poleg tega,da enostavno uzameš telefon pa pogledaš).pred kakšnim letom sem na televiziji zasledila,da če pošleš neko ključno besedo na 6262 potem lahko s svojega telefona pogledaš od nekoga drugega sporočila.ve kdo kaj o tem?
Valjda obstaja način. Prek operaterja lahko vpogledaš v celotno aktivnost tujega mobitela - klici, sporočila, vse. Ampak pomoje potrebuješ sodni nalog
Te 6262 številke so pa nateg.
-
laauryy5 - Sramežljivka
se je meni tudi zdelo,da nič drugega ne obstaja bedno to.za tist 6262 tut js ne vrjamem čeprav se sliši fajn. kako pa nardiš,da dobiš spisek vseh št.od nekoga,ki jih je uporabljal ta mesec?naprimer na katero št. je največ sporočil bilo poslanih...
-
laauryy5 - Sramežljivka
enostavno imam vsega počasi dovolj.s partnerjem sma nekaj časa uredu,se lepo razumema,mu zaupam.potem pa pridejo neke druge ženske pa se stvar obrne.ne vem več komu vrjet in to je to.in zato bi najraj vedla kaj si piše z drugo ali ne.ja trenutno delujem vrjetno nora ampak sem samo totalno jezna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov