Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 14. Apr. 2011 20:35

so missundestood..preselila sem se ker se mi ne da vozit na šiht iz Mb do Lj, če to ni razlog pol ne vem kaj je..

sorry delusional samo ti si pa res zadnja od kere se pustim kritizirat (definitivno nekdo ki tipe lovi na joške in si z onsji pumpa ego, vbistvu pa ne more dobit resne zveze, ker je šlo čez njo že vse razen traktor, meni ne bo govoril o kompleksih)

bsides, saj ne moreš dejansko nobenemu ukrast osebe ne?! ne vem, če te ma nekdo rad mu lahko druga bejba naredi ne vem kaj, pa ne bo nič, al?
Zadnjič spremenil ***Ally***, dne 14. Apr. 2011 20:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Houd de wereld tegen
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Apr. 2011 20:37

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 14. Apr. 2011 20:39

^^end of the debate
Houd de wereld tegen
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Apr. 2011 20:44

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 14. Apr. 2011 21:16

delusional napisal/-a:ker je enkrat napisala, da jo razpizdi, če neka bejba hudo dobro zgleda.

in pri tem je prav gotovo mislila nate! :D :D :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 14. Apr. 2011 21:52

***Ally*** napisal/-a:so missundestood..preselila sem se ker se mi ne da vozit na šiht iz Mb do Lj, če to ni razlog pol ne vem kaj je..

sorry delusional samo ti si pa res zadnja od kere se pustim kritizirat (definitivno nekdo ki tipe lovi na joške in si z onsji pumpa ego, vbistvu pa ne more dobit resne zveze, ker je šlo čez njo že vse razen traktor, meni ne bo govoril o kompleksih)

bsides, saj ne moreš dejansko nobenemu ukrast osebe ne?! ne vem, če te ma nekdo rad mu lahko druga bejba naredi ne vem kaj, pa ne bo nič, al?

ok, jst lovim na joške, na kaj pa loviš ti? na kaj misliš da boš ulovila zasedenega tipa v resno zvezo? se ti bo prvič zgodilo, da boš nekomu samo za parkrat posexat?

kaj si pa ti, ki sexaš s tipom, ki ima punco? naivna? pa stara že 30 let hahahhahahha
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 15. Apr. 2011 0:32

ni mi treba na nič kar se na prvo žogo ne vidi..pa ni mi treba ničesar kazat

mislim da sva isti letnik
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 16. Apr. 2011 17:20

mogoče kdo ve ali obstaja kak način,da preveriš od nekoga sporočila na telefonu(poleg tega,da enostavno uzameš telefon pa pogledaš).pred kakšnim letom sem na televiziji zasledila,da če pošleš neko ključno besedo na 6262 potem lahko s svojega telefona pogledaš od nekoga drugega sporočila.ve kdo kaj o tem?
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 16. Apr. 2011 17:25

če pošlješ 6262 lahko dobiš tudi programček, kjer vidiš čez oblačila, če vrjameš ;) pomoje se ne da no, nism še slišala da to obstaja.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 16. Apr. 2011 17:26

^^F*cking creepy :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Apr. 2011 17:30

laauryy5 napisal/-a:mogoče kdo ve ali obstaja kak način,da preveriš od nekoga sporočila na telefonu(poleg tega,da enostavno uzameš telefon pa pogledaš).pred kakšnim letom sem na televiziji zasledila,da če pošleš neko ključno besedo na 6262 potem lahko s svojega telefona pogledaš od nekoga drugega sporočila.ve kdo kaj o tem?

Valjda obstaja način. Prek operaterja lahko vpogledaš v celotno aktivnost tujega mobitela - klici, sporočila, vse. Ampak pomoje potrebuješ sodni nalog :)

Te 6262 številke so pa nateg.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 16. Apr. 2011 17:35

^^ Zakaj bi pa v prvi vrsti sploh šel brat nekomu sporočila iz telefona? Telefon posameznika je privat zadeva.
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 16. Apr. 2011 17:35

se je meni tudi zdelo,da nič drugega ne obstaja :? bedno to.za tist 6262 tut js ne vrjamem čeprav se sliši fajn. kako pa nardiš,da dobiš spisek vseh št.od nekoga,ki jih je uporabljal ta mesec?naprimer na katero št. je največ sporočil bilo poslanih...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Apr. 2011 17:37

Ženska, kaj hudiča je narobe s tabo?? :eek: :eek:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 16. Apr. 2011 17:41

enostavno imam vsega počasi dovolj.s partnerjem sma nekaj časa uredu,se lepo razumema,mu zaupam.potem pa pridejo neke druge ženske pa se stvar obrne.ne vem več komu vrjet in to je to.in zato bi najraj vedla kaj si piše z drugo ali ne.ja trenutno delujem vrjetno nora ampak sem samo totalno jezna.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov