Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 11. Apr. 2011 13:03

Hvala vsem za odgovore.

Sva se s tipom resno pogovorila in je na koncu priznal, da še vedno ni prebolel bivše, tako da sva šla narazen. Boljš že zdaj kot pa potem, ko bi se jaz zares zaljubila.
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 11. Apr. 2011 13:56

Tale tvoj mi je nekako sumljivo znan. :D Ali pa je več takih, ki niso preboleli bivših in se čudno obnašajo. :)
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
tiazie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a tiazie » 14. Apr. 2011 12:57

NOVO
LP!
ker ste tko fejst punce pa dečki, ( :) ) se obračam na vas z naslednjim problemom..
s fantom sva že dalj časa v zvezi. vse lepo in prav, mava se najlepše... že na začetku zveze je njemu neka punca pisala sms sporočila kok bi bla z njim kok bi fukala z njim.
Ker kot mi je rekel takrat : ah sej ta punca je tko smotana.. itak nič nebi meu z njo.
sem ga potem tud prosila da naj ji sporoči da naj mu neha pisati in ga klicat..rekel je da je to storil. potem pa ko sva se nekega večera skregala mi je zvečer povedal da je s to punco zmenjen da gresta ven. kar nekaj casa ju ni bilo ko pa je prisel sem ga vprasala kako je bilo in je rekel da fino da sta malo žurala . pač bila sem malo užaljena ker mi je rekel da z njo nebo imel več stikov.. ker pa ga imam tako rada sem mu seveda oprostila. potem pa sem večkrat ko je zraven mene brskal po telefonu zasledila njeno ime a vendar mu nisem nič rekla. včeraj pa je pustil vžgan svoj facebook profil s sporočili in tam je bilo sporočilo ki ga je napisal tisti punci :
fajn se imejte in komi čakam da te vidm :)
nisem mogla verjet.. začela sem jokati. ko pa je prišel domov sem ga vprašala če si s to punco še kaj piše..rekel mi je da NE! nato pa sem mu povedala da sem videla sporočilo in se je začelo... pravil je da to mu je ona napisala najprej da če gre žurat z njo itd..
zvezo sem hotela končati saj moja edina želja in pogoji že na začetku so bili jasni: brez laganja...
še posebej pa tiso : komaj čakam da te vidim ?!!
mislim??
prosil me je naj ostanem z njim, da ni mislil nič takega, da me ljubi najbolj na svetu, da nikoli nebi bil z drugo...
res nevem kaj naj storim... kaj naj bi pomenil tist: komaj čakam da te vidim?
pri mene je izgubil vse zaupanje, saj mi je obljubil da mi nebo lagal potem pa tole...
a vendar ga imam še vedno rajši kot vse na svetu. spremenil je mene, pred njim sem imela veliko težav v življenju. pomagal mi je in skupaj sva rešila vse.. z njim sem se spremenila v boljšega človeka...

mi zna mogoče kdo svetovati kaj naj? kako naj preneham misliti na tisti stavek, ves čas mi odzvanja v ušesih kok komej čaka da jo vidi...
Ostani!
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Apr. 2011 13:01

Uf...meni bi prekipelo že ob tistem delu, ko sta se skregala in je šel kao žurat z njo.
Če presojam po napisanemu, temu tipu ni za zaupati...očitno mu tudi sama ne zaupaš, ker te tisti stavek še kar preganja.
Očitno je pogruntal tudi, da če se ti malo zasmili in pove nekaj lepih besed, pride lepo skozi, ker mu itak vse oprostiš, na nek način, brez posledic.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 14. Apr. 2011 13:03

Moj bog, jaz sem sicer tu na forumu večni zagovornik zaupanja in domneve nedolžnosti, ampak daj prosim preberi, kar si napisala.

Gre za žensko, ki se mu je čisto odkrito ponujala in mu razlagala, da hoče fu*at z njim.
Z njo naj se sicer ne bi družil, razen takrat, ko sta se vidva skregala. Takrat je besno odvihral z njo v noč in ga lep čas ni bilo nazaj.
In kao z njo ni več v kontaktih, ampak na telefonu so njeni smsi.

Zdaj tako, če misliš bit še z njim, si boš morala plašnice nadet. Ne več brat msgev, ne mu brskat po računalniku, ne ga spraševat, kam hodi, kadar ni s tabo. Manj kot veš, manj stvari te bo žrlo.

Sicer pa, če že brskaš, potem vsaj ukrepaj skladno z najdenim dokaznim gradivom. Sicer so vse te detektivske akcije malo brezvezne, če vohunite za fanti, potem pa jokate, ko ne morete pozabit tistega, kar ste našle.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Apr. 2011 13:05

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tiazie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tiazie » 14. Apr. 2011 13:08

ja no nism ravno brskala.. nikoli nism hotla ravno zaradi tega da nebi kdaj kaj našla in bila potem prizadeta.. ker pa je pustil okno odprto in odšel ven, sem sama odšla na računalnik in to zasledila.
nevem ali naj mu verjamem da me ima še vedno najrajši, da bi zame dal vse..res je da mi ves čas dokazuje da me ima rad.. ves čas mi dela usluge, hodiva skupaj v hribe, na izlete...
vendar... nevem kaj naj.. brez njega nevem če sploh še znam.
kako naj si zopet pridobi moje zaupanje če še ostaneva skupaj?...
Ostani!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 14. Apr. 2011 13:10

tiazie napisal/-a:nikoli nism hotla ravno zaradi tega da nebi kdaj kaj našla in bila potem prizadeta

Tole je precej čudaška filozofija, ki kaže na to, da ti deep down inside veš, da ni ravno biser zvestobe, ampak si raje zatiskaš oči ker, kot si sama rekla, misliš, da ne moreš več brez njega.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Apr. 2011 13:17

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tiazie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tiazie » 14. Apr. 2011 13:20

ohh :(
sej ni drugega.. tok stvari dela za mene, vedno mene postavlja pred sebe, ob njem ne čutm nobenga pomankanja, kar rabm mi priskrbi..
bi blo mogoče res da je pač sam tko mal.da se sprosti da gre z njo na pjačo?
enkrat mi je rekel da mu je z njo fajn it vn ker se ob njej lahko sprosti in govori kar hoče brez da bi moral merkat na besede.
bi blo možno da pač gre sam za sprostitu na pjačo z njo? da pa res nima ničesar z njo, tko kot mi je zagotovil ?
Ostani!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 14. Apr. 2011 13:23

To bi bilo valjda možno. Problem je samo, da ti tega ne verjameš in se ti bo mešalo od skrbi vsakič, ko se bo šel on z njo malo sproščeno pogovarjat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Apr. 2011 13:35

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 14. Apr. 2011 13:38

To kar sprašuješ, torej pomeni, da pri tebi ne more biti sproščen. Se ti to zdi kul, ko veš, da se ob kateri drugi punci bolje počuti in se z njo lahko pogovarja o vsem mogočem, s tabo pa ne, čeprav si njegova punca? Jaz bi se kvečjemu zaradi tega zasekirala, če morda ni razloga za skrb drugje. But nothing is for sure ... :wink:
Uporabniški avatar
tiazie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tiazie » 14. Apr. 2011 13:42

All that I can say right now is : ooooh shit..
what am I suposed to do now.. :/
Ostani!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Apr. 2011 13:43

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:32, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov