Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spuko
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2011
Veerle napisal/-a:a ni bog zapovedal misjonarca?
spuko, misjonarca ne rabi!
en drug bog, ne tale. bog od civilizacije takaki iz amazonskega gozda. po več stoletjih preizkušanja jim je ratalo najdet način za se dajat dol brez zanosit. Zahvaljujoč temu izumu se zdaj od jutra do večera dajejo dol in nič ne delajo razen največ nujnih opravil. Za imet dovolj p*** na razpolago pa počnejo infanticid: približno tri četrtine dojenčkov moškega spola vržejo v jamo.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Ma pomoje vama ne rata ker si ti Konkubina* preveč živčna, on pa extra občutljiv, v negativnem smislu seveda. In pol ko ti začne "najedat" si še bolj nervozna. Nabavita si lubrikant (za ziher) in potem bo vama zagotovo šlo, pač počasi naciljaš pa počas greš dol in se usedeš na njega. Sprostita se vglavnem, če gre pa slučajno karkol po nesreči, pomaga kak nasmeh pa sej nista na sodišču, da se morata zagovarjat, ampak pač počneta nekaj v čemer naj bi uživala... Pač tko poskusi gledat na to, pa nč bat ga prijet al karkoli, da gospodiča ne bi bolel, al da se mu ne bi zmučkal (sej nisem še slišala da bi se komu zmučkal pri sexu).
Itak pa s časom pridobiš nekaj samozavesti, ki prav pride...
Itak pa s časom pridobiš nekaj samozavesti, ki prav pride...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
spuko napisal/-a:Veerle napisal/-a:a ni bog zapovedal misjonarca?
spuko, misjonarca ne rabi!
en drug bog, ne tale. bog od civilizacije takaki iz amazonskega gozda. po več stoletjih preizkušanja jim je ratalo najdet način za se dajat dol brez zanosit. Zahvaljujoč temu izumu se zdaj od jutra do večera dajejo dol in nič ne delajo razen največ nujnih opravil. Za imet dovolj p*** na razpolago pa počnejo infanticid: približno tri četrtine dojenčkov moškega spola vržejo v jamo.
imaš srečo, da nisi tataki, drugače bi taprvi v jamo letel...
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
konkubina jaz ti predlagam, da za en čas odmislita ta položaj. ker ti rataš živčna že vnaprej, pol je on živčen, ker tiča not ne dobiš, pol si ti še bolj živčna in se začneš počutit še nesposobno in smo tam kjer ni muh.
poskusita tisti bolj sedeč položaj, ko boš sproščena se naj pa fant vleže.
a je med vama velika razlika v višini?
poskusita tisti bolj sedeč položaj, ko boš sproščena se naj pa fant vleže.
a je med vama velika razlika v višini?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
claire - Cosmopsiho
^^ ker namreč sem imela jaz pri sedanjem fantu na začetku tudi težave s tem položajem. ampak zato, ker je pri nama tudi razlika v višini ene 25 cm in imam kratke noge in ko se klečala sem imela filing kot da se ne znam premikat oz. se nisem mogla.
johiju je mogoče smešno, ampak res pomaga počep. pa malo priprediš položaj. se z eno nogo na stopalo opreš, podložiš s kakim vzglavnikom, se obrneš tako, da mu kažeš hrbet, ti tip včasih pomaga,... kaj pa vem, ful je enih rešitev, če si iznajdljiv in ko minejo "začetki sexa z določeno osebo" in se več ne obremenjuješ s tem, da nisi "sposoben" in "slab".
not ga pa mogoče ne dobiš ker imaš stisnjene mišice. pa živčnost in slaba volja pa ne prideš nikamor.
stol je pa itak zakon! to je res fina ideja. samo pazi, da ne padeta oba po tleh. nek fajni stol in je že položaj "lažji".
johiju je mogoče smešno, ampak res pomaga počep. pa malo priprediš položaj. se z eno nogo na stopalo opreš, podložiš s kakim vzglavnikom, se obrneš tako, da mu kažeš hrbet, ti tip včasih pomaga,... kaj pa vem, ful je enih rešitev, če si iznajdljiv in ko minejo "začetki sexa z določeno osebo" in se več ne obremenjuješ s tem, da nisi "sposoben" in "slab".
not ga pa mogoče ne dobiš ker imaš stisnjene mišice. pa živčnost in slaba volja pa ne prideš nikamor.
stol je pa itak zakon! to je res fina ideja. samo pazi, da ne padeta oba po tleh. nek fajni stol in je že položaj "lažji".
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ ne vem, kako še nobena ni omenila stoječega položaja. Jaz sem vedno lahko manjša dekleta, dvignil. Me je objela okoli vratu, pa noge malenkost zataknila nad pas, pa hopa gore dole.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Konkubina* napisal/-a: Stoje... hmm. Meni se se ne zdi primerno za mojo raven zahtevnosti, ker koliko vem mora punca met kar dosti moci, da se je zmozna tak premikat gor pa dol, pa da se se z nogami drzi. To se ne pride v postev!
Sploh ne, vse je na decu, za vrat se drži da ne pade, okoli pasu je pa samo opora da jo ne razmetavaš, itak jo za rito pa stegna dviguješ - ni treba ženski nič preveč delati
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Konkubina* napisal/-a:Hm, a mislis da bi bilo na stolu kaj lazje, da sem jaz zgoraj? Sicer je pa on za 20 cm visji od mene.
Poskusita na stolu tako da on sedi in se ti potem samo na njega usedeš in te prime za boke da ujameta ritem. Za dodatno stimulacijo je lahko stol pred ogledalom
Tud varjanta od Led Zeppelin je dobra, je še lažje za njega, če te nasloni na steno
-
^^mah to je brezveze, jo potolčeš ob tist zid pa še opraskaš
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Konkubina* napisal/-a:claire, to mam jaz tudi taki feeling, da se nekak ne morem premikat na njem mi on malo pomaga pa me drzi za boke, pa tud sam se premika. Bom mu pa rekla, da morema na stolu probat Stoje... hmm. Meni se se ne zdi primerno za mojo raven zahtevnosti, ker koliko vem mora punca met kar dosti moci, da se je zmozna tak premikat gor pa dol, pa da se se z nogami drzi. To se ne pride v postev!
probaj to: on leži, ti na njemu ter se z gornjim delom vlezi nanj, noge poljubno, glava na njegovih ramenih. bodi ful mehka, on te pa naj prime za boke ali rit in te naj samo gunca proti proti sebi in stran od sebe...ritem bo seveda odvisen od tvojega feedbacka (beri: ječanja)...
-
claire - Cosmopsiho
ZL- stoje je pa pol že čisto en tretji položaj in položaju "ženska zgoraj" ni ne vem kako podoben. je pa tudi ta zakon. in tudi ob steno je zakon. saj je ne prisloniš na fasado da bi si opraskala hrbet. malo grobe akcije pa itak paše.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]