Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Kaj je pa pravzaprav narobe s tem, da on penis drži, ti se pa lepo naslonjena na roke spustiš dol nanj? Če si dovolj vzburjena, bo itak penis sam noter zdrsnil, tudi če ne nacentrirata na milimeter natančno.
Btw, kar se samega premikanja tiče je ful lažje, če si čimbolj naprej nagnjena (da v bistvu s trupom praktično ležiš na njem) in se premikaš bolj naprej-nazaj, ne toliko gor-dol.
Btw, kar se samega premikanja tiče je ful lažje, če si čimbolj naprej nagnjena (da v bistvu s trupom praktično ležiš na njem) in se premikaš bolj naprej-nazaj, ne toliko gor-dol.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
po moje je lahko več zadev:
- ima malega in ga ne čutiš dovolj - sploh pa če ima manjšega je ta položaj itak čist beden...
- nisi dovolj mokra in zato ne zdrsi noter
- ni dovolj trd
ne znam si predstavljat, kaj bi lahko bilo drugega...
- ima malega in ga ne čutiš dovolj - sploh pa če ima manjšega je ta položaj itak čist beden...
- nisi dovolj mokra in zato ne zdrsi noter
- ni dovolj trd
ne znam si predstavljat, kaj bi lahko bilo drugega...
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
hmmm načeloma ne bi smel dol lezit. Da mal popravi ja ok, sam dol pa ne sme zlezit. Nama se je to enkrat zgodil, ko sem stisnala spodnje mišice in je kondom kar v men ostal... Sicer je blo smešno in sma se smejala oba, pa tud kondomi so bli kupljeni v tujini, tako da so verjetno bli mal prevlki. Te je moral skoz popravljat, če pa je njegova velikost je pa ok.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Ma s kondomi zna bit včasih res smešno ja
A ni tko punce, da če kondom dol leze, je premajhen in rabi tip večjega?
Mah, moj se je tut nekaj zmišljeval da mu od durexa, vijola škaltica (emotions) ne ustreza.
Drugač pa suhost res ni OK, zna bit tut od tabletk, če jih imaš (leti na Konkurbino).
A ni tko punce, da če kondom dol leze, je premajhen in rabi tip večjega?
Mah, moj se je tut nekaj zmišljeval da mu od durexa, vijola škaltica (emotions) ne ustreza.
Drugač pa suhost res ni OK, zna bit tut od tabletk, če jih imaš (leti na Konkurbino).
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Na vsaki škatlici kondomov piše, kakšna je širina. Ti, ki jih uporabljata vidva, so 56mm (sem pogledala, ker imam ravno iste ), in to mu je očitno preveč, ker kondom ne sme lesti dol. Preberita malo škatlice, preden naslednjič kupita kondome, in poskusita s 54mm, pa bosta videla, če je kaj bolje. Glede na to, da se mora kondom oprijeti penisa, bo vedno malo tesen okoli korena; kar se tega tiče, se bo moral tvoj dragi pač navaditi.
Kar se suhosti tiče, je pa verjetno od tabletk. Kupi lubrikant in upaj, da bo pomagal.
Edit: šele zdajle sem prebrala originalni problem. Lubrikant je še vedno dobra opcija, ampak zna biti pa tudi, da imaš enostavno zakrčene mišice. Sploh, če si živčna, je to povsem mogoče. Pa naj te ne bo strah prijet njegovega penisa, nič mu ne boš naredila ... se mi pa sliši, kot da imaš en drug problem, in sicer grozno občutljivega (v negativnem pomenu besede) tipa. Ti se pa tudi ful preveč obremenjuješ s tem, kaj in kako. A ti sploh paše seksat, če moraš vsakič premišljevat, kako boš spravila penis noter pa kako se boš premikala, pa da ne bo njega kaj bolelo ...
Kar se suhosti tiče, je pa verjetno od tabletk. Kupi lubrikant in upaj, da bo pomagal.
Edit: šele zdajle sem prebrala originalni problem. Lubrikant je še vedno dobra opcija, ampak zna biti pa tudi, da imaš enostavno zakrčene mišice. Sploh, če si živčna, je to povsem mogoče. Pa naj te ne bo strah prijet njegovega penisa, nič mu ne boš naredila ... se mi pa sliši, kot da imaš en drug problem, in sicer grozno občutljivega (v negativnem pomenu besede) tipa. Ti se pa tudi ful preveč obremenjuješ s tem, kaj in kako. A ti sploh paše seksat, če moraš vsakič premišljevat, kako boš spravila penis noter pa kako se boš premikala, pa da ne bo njega kaj bolelo ...
Every rose has its thorn
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Konkubina* napisal/-a:Tisto, da pa nebi bil dovolj trd... hm, nevem, mislim da je čisto ok.
hm, neveš?
misliš??
čisto ok!?
verjetno bo kar tu problem...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
softič, pa še komplikator...
mislim, če se ti ne znaš nataknit (kar mi še vedno ni jasno), nej pač on poskrbi za to.
Nevem zakaj bi mu šlo to na živce, edino če si tud potem ko je že vse naštimano lesena ko hlod...
verjamem pa, da mu začenja presedat da se ne upaš dotaknit njegovega tiča, po mojih izkušnjah se penisi bojijo ženskih osmic, ne ženskih rok....
mislim, če se ti ne znaš nataknit (kar mi še vedno ni jasno), nej pač on poskrbi za to.
Nevem zakaj bi mu šlo to na živce, edino če si tud potem ko je že vse naštimano lesena ko hlod...
verjamem pa, da mu začenja presedat da se ne upaš dotaknit njegovega tiča, po mojih izkušnjah se penisi bojijo ženskih osmic, ne ženskih rok....
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov