Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Mar. 2011 21:16

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 27. Mar. 2011 21:21

sirova štručka napisal/-a:Ja zdej al boš sumničava ob vsaki priliki, al pa se pogovorita o tistem sms-u izpred enega meseca še enkrat. Verjamem, da ni fajn tkole, ku ti je sam dal razlog za sum in je res možno, da ti laže in možnost, da ti ne. Kdo bi vedu. Js bi se na njega obrnla.

kadar pa načnem o takšni temi pa postane slabe volje,da zakaj tako mislim.da če bi hotel s katero drugo kaj imeti,bi prej prekinil z mano.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 27. Mar. 2011 21:24

Dej ne bod že tko panična zarad vsega kar nardi. Mogoč pa res ni tak kot ti in te ne bo kar tko šel prevarat
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Mar. 2011 21:24

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 27. Mar. 2011 21:25

hvala za vaša mnenja in nasvete :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Mar. 2011 12:05

Led Zeppelin napisal/-a:Najbolj da se vsi ki imajo redno konflikte na temu forumu, zmenijo v parku Tivoli, pa se zgarbajo do smti. :)

Jaz bi prišel, samo ne upam, ker imam Sirovo na sumu, da je moja bivša, s katero se nisem razšel v najlepših okoliščinah. :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Mar. 2011 12:07

...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Mar. 2011 12:09

Sem pomirjen. :P
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Limeta.* » 28. Mar. 2011 15:17

laauryy5 napisal/-a:ko sem pa prišla k njemu in malo za 'šalo' pokukala tel.pa ni bilo tistih sporočil in sem ga vprašala,zakaj je brisal,če nič ne skriva :wink: pa je rekel,da je pač brisal,ker ni imelo nobenega pomena.

hmm men je pa tole mal sumljiv..ampak dobr boš že nrdila tko k je prou :)
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 28. Mar. 2011 16:35

laauryy5 napisal/-a:potem pa ne vem naprej kaj mu je pisala,ker ko ji je odpisoval,je po nesreči meni poslal.njej takšen smejko poslal tudi notri :*

če si ti po nesreči dobla sms, je verjetno tako navajen tebi pisat, da avtomatično pošlje sms na tvojo cifro... Vsaj jaz sem mojemu že uspela poslat marsikaj kar ni bilo njemu namenjeno, ker grem avtomatično na njegovo ime v imeniku... Pomoje paničariš brez veze.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
laauryy5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laauryy5 » 30. Mar. 2011 18:27

ne vem več,kaj naj si mislim.tečnarit res nočem,ker to potem ne pelje nikamor.v zadnjih dneh je bilo tak malo čudno s strani njega.mi piše da gre k kolegu nekaj.pa mi potem dolgo nič ne napiše.prej mi je pa vedno pisal. res ne razumem moških :wink: :D
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 30. Mar. 2011 21:53

kaj ti hočeš, da je on na obisku pri kolegu pa teb vmes smse pošilja al kako?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 31. Mar. 2011 9:04

valda, ker bo samo tako vedla, da ni slučajno na, pardon, pri kakšni drugi babi. :D
As your lover describes you, so you are.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 31. Mar. 2011 9:10

O đizs, kakšen napor mora biti ženska, ki pričakuje neke random sms-e od svojega tipa, ki je ta čas pri prijatelju na obisku.

Občudujem tipe, ki vzdržijo s takimi.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 31. Mar. 2011 9:27

Limeta.* napisal/-a:
laauryy5 napisal/-a:ko sem pa prišla k njemu in malo za 'šalo' pokukala tel.pa ni bilo tistih sporočil in sem ga vprašala,zakaj je brisal,če nič ne skriva :wink: pa je rekel,da je pač brisal,ker ni imelo nobenega pomena.

hmm men je pa tole mal sumljiv..ampak dobr boš že nrdila tko k je prou :)

Odvisno.

Če bi moj tip zbrisal sporočilo, bi bilo to sumljivo, ker jih sicer nikoli ne. Jaz sem pa recimo alergična na stara sporočila in mejle. Še na gmailu jih imam vsega skupaj po nekaj letih 700. Vse brišem. Pa ne varam tipa :D

Tako da je treba takšne stvari presojat v luči tega, kakšen je tip sicer. Objektivno gledano ni nič sumljivo, da je izbrisal ene brezvezne smse. Kaj pa včasih, ko smo imeli samo za 11 msgev prostora na telefonu (mobibelka ftw! :) ). Takrat se je pač vse brisalo. A danes je pa sumljivo, če "se vidmo, ajd čaw" sms zbrišeš?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]