Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:48, skupaj popravljeno 1 krat.
-
laauryy5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2011
sirova štručka napisal/-a:Ja zdej al boš sumničava ob vsaki priliki, al pa se pogovorita o tistem sms-u izpred enega meseca še enkrat. Verjamem, da ni fajn tkole, ku ti je sam dal razlog za sum in je res možno, da ti laže in možnost, da ti ne. Kdo bi vedu. Js bi se na njega obrnla.
kadar pa načnem o takšni temi pa postane slabe volje,da zakaj tako mislim.da če bi hotel s katero drugo kaj imeti,bi prej prekinil z mano.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:48, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Led Zeppelin napisal/-a:Najbolj da se vsi ki imajo redno konflikte na temu forumu, zmenijo v parku Tivoli, pa se zgarbajo do smti.
Jaz bi prišel, samo ne upam, ker imam Sirovo na sumu, da je moja bivša, s katero se nisem razšel v najlepših okoliščinah.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
Limeta.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 9. 2010
laauryy5 napisal/-a:ko sem pa prišla k njemu in malo za 'šalo' pokukala tel.pa ni bilo tistih sporočil in sem ga vprašala,zakaj je brisal,če nič ne skriva pa je rekel,da je pač brisal,ker ni imelo nobenega pomena.
hmm men je pa tole mal sumljiv..ampak dobr boš že nrdila tko k je prou
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
laauryy5 napisal/-a:potem pa ne vem naprej kaj mu je pisala,ker ko ji je odpisoval,je po nesreči meni poslal.njej takšen smejko poslal tudi notri :*
če si ti po nesreči dobla sms, je verjetno tako navajen tebi pisat, da avtomatično pošlje sms na tvojo cifro... Vsaj jaz sem mojemu že uspela poslat marsikaj kar ni bilo njemu namenjeno, ker grem avtomatično na njegovo ime v imeniku... Pomoje paničariš brez veze.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
laauryy5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2011
ne vem več,kaj naj si mislim.tečnarit res nočem,ker to potem ne pelje nikamor.v zadnjih dneh je bilo tak malo čudno s strani njega.mi piše da gre k kolegu nekaj.pa mi potem dolgo nič ne napiše.prej mi je pa vedno pisal. res ne razumem moških
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Limeta.* napisal/-a:laauryy5 napisal/-a:ko sem pa prišla k njemu in malo za 'šalo' pokukala tel.pa ni bilo tistih sporočil in sem ga vprašala,zakaj je brisal,če nič ne skriva pa je rekel,da je pač brisal,ker ni imelo nobenega pomena.
hmm men je pa tole mal sumljiv..ampak dobr boš že nrdila tko k je prou
Odvisno.
Če bi moj tip zbrisal sporočilo, bi bilo to sumljivo, ker jih sicer nikoli ne. Jaz sem pa recimo alergična na stara sporočila in mejle. Še na gmailu jih imam vsega skupaj po nekaj letih 700. Vse brišem. Pa ne varam tipa
Tako da je treba takšne stvari presojat v luči tega, kakšen je tip sicer. Objektivno gledano ni nič sumljivo, da je izbrisal ene brezvezne smse. Kaj pa včasih, ko smo imeli samo za 11 msgev prostora na telefonu (mobibelka ftw! ). Takrat se je pač vse brisalo. A danes je pa sumljivo, če "se vidmo, ajd čaw" sms zbrišeš?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]