Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2658 prispevkov
• Stran 3 od 178
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 178
Naslednja
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
zdle sem šla na fantov FB, ker sem hotla neki vidt, če njemu tud pokaze neke moje objave, ker mi ej FB zaštekov...in sm vidla da ma 2 obvestila, pa tistga nism sla gledat, sla sem pa gledat sporočila in mi je bilo takoj žal...vidle sem da je pisal eni punci ki ga je dodala. Kao če se poznata oziroma če se ŠE ne poznata...in je tko pisal...kao ful zainteresiran...res mu nikol nisem sla preverjat nič, ne meila, ne telefona...NIČ ker sem mu 100% zaupala...zdaj pa to! A naj mu povem oz ga prašam kaj se gre? A naj počakam če bo še kaj odpisala (izmenjala sta si približno vsak 3 sporočial, zdaj je ona na vrsti in ni odpisala že od 3.2.)kaj naj'???? Srce mi bije da je noro...Fant je drugač res pozoren, skos sva skupej...sem pa bla zdj en teden v tujini in zdaj mi grejo po glavi najslabše stvari... kaj naj naredim?????
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Pa je ugotovil, da se poznata s to žensko? Je kaka sošolka/znanka iz mlajših let? A si pišeta smo tko bolj vsakodnevne zadeve ali kake bolj 'intimne'?
Ker, če je recimo kakšna sošolka iz osnovne šole, pa da se zdej malo dopisujeta, pa da se bosta zmenila za pijačko...no meni se to ne zdi kaj takega no.
Ker, če je recimo kakšna sošolka iz osnovne šole, pa da se zdej malo dopisujeta, pa da se bosta zmenila za pijačko...no meni se to ne zdi kaj takega no.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ne še prehitro paničarit.
Pusti, naj se sam zaplete v svoje mreže, če se bo. Lahko, da se bo na koncu izkazalo za nekaj čisto drugega, kot izgleda zdaj.
Pusti, naj se sam zaplete v svoje mreže, če se bo. Lahko, da se bo na koncu izkazalo za nekaj čisto drugega, kot izgleda zdaj.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Konkubina* napisal/-a:Torej rešitev je kaj... Čimveč seksa, da se mi spodaj malo raztegne vse?
ma ne bo se ti raztegnilo. P***a se ne raztegne (razen s porodom), kot to pravijo šovinisti.
rešitev je manjši tič.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Konkubina* napisal/-a:Torej rešitev je kaj... Čimveč seksa, da se mi spodaj malo raztegne vse?
ma ne bo se ti raztegnilo. P***a se ne raztegne (razen s porodom), kot to pravijo šovinisti.
rešitev je manjši tič.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
*kayka* napisal/-a:zdle sem šla na fantov FB, ker sem hotla neki vidt, če njemu tud pokaze neke moje objave, ker mi ej FB zaštekov...in sm vidla da ma 2 obvestila, pa tistga nism sla gledat, sla sem pa gledat sporočila in mi je bilo takoj žal...vidle sem da je pisal eni punci ki ga je dodala. Kao če se poznata oziroma če se ŠE ne poznata...in je tko pisal...kao ful zainteresiran...res mu nikol nisem sla preverjat nič, ne meila, ne telefona...NIČ ker sem mu 100% zaupala...zdaj pa to! A naj mu povem oz ga prašam kaj se gre? A naj počakam če bo še kaj odpisala (izmenjala sta si približno vsak 3 sporočial, zdaj je ona na vrsti in ni odpisala že od 3.2.)kaj naj'???? Srce mi bije da je noro...Fant je drugač res pozoren, skos sva skupej...sem pa bla zdj en teden v tujini in zdaj mi grejo po glavi najslabše stvari... kaj naj naredim?????
ne delaj panike. pač ji je pisal če se poznata, in?
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
ne pozanta se...spraševal jo je s kje je, kje se jo da srečat, da naj pove kaj o sebi...ampak on odločno nasprotuje in temu pravi osvajanje (če je kkšn fant to men pisal). Mi ne bni blo panike, če ne bi on tako prisegal da zanj ne obstaja nobena druga, in tako naprej...zj sem ga že vprašala kaj ej s tem in je odgovor na poti.
Prvi neprebran prispevek • 2658 prispevkov
• Stran 3 od 178
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 178
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]