Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Do Tiffanyja na Metelkovi pejd kdaj 

- Twixi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2018
Tudi o tem sem že razmišljala ampak, ker se toliko stvari govori o Metelkovi tja nebi hodila ravno sama. Sploh pa se nebi javno izpostavljala. In še enkrat povem, da se mi ne gre za avanture, kar mislim da to dobiš na Metelkovi v večini.
- improve<3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2018
Bravo saarijarvi 

Imaš tudi ti probleme z izgubo računov in ne veš kaj kam paše?
Pomagaj si z aplikacijo Find My Bill. Klikni sem https://goo.gl/1KEWQ2 [color=#4040FF] Je zastonj! [/color]
Pomagaj si z aplikacijo Find My Bill. Klikni sem https://goo.gl/1KEWQ2 [color=#4040FF] Je zastonj! [/color]
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Kaj pa če bi mogoče najprej obiskala Metelkovo, preden si v glavi delaš sliko kako Metka zgleda. Mogoče ti bo pa všeč. Večini je.
Ostane ti še pritličje, kjer je dosti obiskovalcev iz LGBT scene, pa obilica dogodkov, ki jih organizirajo taka in drugačna združenja.
Ostane ti še pritličje, kjer je dosti obiskovalcev iz LGBT scene, pa obilica dogodkov, ki jih organizirajo taka in drugačna združenja.
- Cedevita1995
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 4. 2018
Pozdravljeni,
Mene pa zanima ena stvar.
Stara sem 23 let jemala sem Kontracepcijske tabletke 6 let, odločila sem se za prenehanje jemanja KT (zaradi različnih govoric, o tem da potem težje zanosiš), sicer nevem zares, ali je to res ali ne. Jemala sem tabletke Logest, ko sem pojedla zadnjo škatlico se je normalno pojavila menstruacija v roku 4 dni ( po zadnji tabletki). Zadnjo tabletko sem torej vzela 11.3. Menstruacija se je pojavila 15.3. In trajala 4 dni kot vse predhodne. Danes je 18.4. In še nisem dobila menstruacije, zanima me zakaj ne, in bi lepo prosila za pomoč, če katera zna kaj o tem in ali je to normalno.
Hvala vam že v naprej.
Mene pa zanima ena stvar.
Stara sem 23 let jemala sem Kontracepcijske tabletke 6 let, odločila sem se za prenehanje jemanja KT (zaradi različnih govoric, o tem da potem težje zanosiš), sicer nevem zares, ali je to res ali ne. Jemala sem tabletke Logest, ko sem pojedla zadnjo škatlico se je normalno pojavila menstruacija v roku 4 dni ( po zadnji tabletki). Zadnjo tabletko sem torej vzela 11.3. Menstruacija se je pojavila 15.3. In trajala 4 dni kot vse predhodne. Danes je 18.4. In še nisem dobila menstruacije, zanima me zakaj ne, in bi lepo prosila za pomoč, če katera zna kaj o tem in ali je to normalno.
Hvala vam že v naprej.
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Tista krvavitev po zadnji vzeti tabletki je bila še odtegnitvena, torej ni bila še prava menstruacija.
Ja, čisto normalno je, da še nisi dobila prave menstruacije. Zdaj je malo čez 30 dni in pač po prenehanju jemanja lahko traja malo dlje, dokler spet pride tista prava menstrucija, ki je bila posledica ovulacije in ne zgolj zmanjšanja količine hormonov zaradi jemanja KT.
Pri meni je bilo sicer vedno tako, da sem dobila pravo menstruacijo že takoj v roku 25-30 dni po prenehanju jemanja (očitno so se jajčniki res hitro zbudili), ampak to ni nobeno pravilo, pri nekaterih ženskah pač traja dlje.
Ja, čisto normalno je, da še nisi dobila prave menstruacije. Zdaj je malo čez 30 dni in pač po prenehanju jemanja lahko traja malo dlje, dokler spet pride tista prava menstrucija, ki je bila posledica ovulacije in ne zgolj zmanjšanja količine hormonov zaradi jemanja KT.
Pri meni je bilo sicer vedno tako, da sem dobila pravo menstruacijo že takoj v roku 25-30 dni po prenehanju jemanja (očitno so se jajčniki res hitro zbudili), ampak to ni nobeno pravilo, pri nekaterih ženskah pač traja dlje.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
- Cedevita1995
- Sramežljivka
Najlepša hvala za odgovor.
Imam pa še drug problem oz. Nwm kako naj temu rečem.. Med tem ko sem jemala tabletke, mi nikoli ni bilo za spolne odnose. Sedaj ko pa sem jih nehala jemati pa se mi dogaja to da nemorem nehat mislit na to, vcasih sem ze sama sebi čudna zaradi tega. Kot da nikoli nebi imela dovol.. Ali je to normalno ?
Imam pa še drug problem oz. Nwm kako naj temu rečem.. Med tem ko sem jemala tabletke, mi nikoli ni bilo za spolne odnose. Sedaj ko pa sem jih nehala jemati pa se mi dogaja to da nemorem nehat mislit na to, vcasih sem ze sama sebi čudna zaradi tega. Kot da nikoli nebi imela dovol.. Ali je to normalno ?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Pri nekaterih zenskah kontracepcijske zavirajo libido, torej si zdaj pac spet your true horny self 

- Cedevita1995
- Sramežljivka
Res je . ampak ni glih prijetno ko skoz samo o tem razmislam 

-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ja je normalno, lahko bos rabla malo casa, da se navadis. Mozno tudi, da se ti je zaradi nekega soka na telo, zaradi prenehanja jemanja kt in neravnovesja hormonov, libido se dodatno povisal. Se najverjetneje vse uredi v parih tednih ali mesecih.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov