Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Mataio_1 napisal/-a:Je možno, da tudi moja potrebuje nekaj časa in akcije? Namreč sama pravi, da ji ne sede imeti oblečene najlonke med spolnim odnosom, medtem ko mene to močno rajca in bi raje videl, da ima na sebi to "krpico" kot pa čisto naga.
Hm, me nisi ravno danes v sosednji temi spraševal, kje kakšno punco spoznati? čemu naj ti torej sploh odgovarjam, očitno jo imaš.
- marea111
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2016
Džeki napisal/-a:Mataio_1 napisal/-a:Je možno, da tudi moja potrebuje nekaj časa in akcije? Namreč sama pravi, da ji ne sede imeti oblečene najlonke med spolnim odnosom, medtem ko mene to močno rajca in bi raje videl, da ima na sebi to "krpico" kot pa čisto naga.
Hm, me nisi ravno danes v sosednji temi spraševal, kje kakšno punco spoznati? čemu naj ti torej sploh odgovarjam, očitno jo imaš.
Večni probemi, hehe
![smile :)](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/smile.gif)
- Mataio_1
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2015
floribunda napisal/-a:How the hell seksate z najlonkami?
Hlačne prerežem v razporku oz. izrežem všitek.
Džeki napisal/-a:Hm, me nisi ravno danes v sosednji temi spraševal, kje kakšno punco spoznati? čemu naj ti torej sploh odgovarjam, očitno jo imaš.
Ker si želim prijateljic, družbe. Da se razumemo, samo za druženje, prijateljevanje in nič več.
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Mataio_1 napisal/-a:Džeki napisal/-a:Hm, me nisi ravno danes v sosednji temi spraševal, kje kakšno punco spoznati? čemu naj ti torej sploh odgovarjam, očitno jo imaš.
Ker si želim prijateljic, družbe. Da se razumemo, samo za druženje, prijateljevanje in nič več.
Ah, pomoje tudi ja. To je samo izgovor, v resnici bi želel malo videt kaj se dobi zunaj - če je kaj boljšega od trenutne punce ali ne.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Meni se tudi sliši precej bullshit da imaš punco, a potrebuješ nasvete o tem kako spoznati punce za prijateljevanje. Khm..
Pač pol najdita skupi nek hobi,kjer bosta hkrati spoznala nove ljudi alpa vsak predstavi svoje prijatelje,znance al neki..
Pač pol najdita skupi nek hobi,kjer bosta hkrati spoznala nove ljudi alpa vsak predstavi svoje prijatelje,znance al neki..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Kaj pa prijatelji?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- kajo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2016
NOVO!!Ali vsaj malo znano!
Glede na dejstvo da ima ženska dva jajčnika je logično da ima mesečno dva plodna ciklusa,enega poznate kot menzes drugi pa je konstanta vezan na datum rojstva in ker se preplepata veste samo za eno ovulacijo kdaj je druga,ali istočasno,pa ne!!Od kod sicer dvojajčni dvojčki,najprej se rodi fantek potem punčka!??Jaz poznam "skrivnost" in nudim načrtovano spočetje fantka ali punčke po želji!Garancija 100%kot je datum rojstva!Logično!
Glede na dejstvo da ima ženska dva jajčnika je logično da ima mesečno dva plodna ciklusa,enega poznate kot menzes drugi pa je konstanta vezan na datum rojstva in ker se preplepata veste samo za eno ovulacijo kdaj je druga,ali istočasno,pa ne!!Od kod sicer dvojajčni dvojčki,najprej se rodi fantek potem punčka!??Jaz poznam "skrivnost" in nudim načrtovano spočetje fantka ali punčke po želji!Garancija 100%kot je datum rojstva!Logično!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov