Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Odvisno koliko starejšo hočeš, ali hočeš 30 ali hočeš 20 , ker realno nobena 30 letnica se ne bo želela zapletati z mladoletnikom.
Najprej odrasti, postani moški, poberi kakšno enako staro...ker ko boš starejši boš ugotovil da se ni pametno zapletati z mlajšimi. Porabi ta bonus zdajle, s starejšimi boš sexal še celo življenje.
Najprej odrasti, postani moški, poberi kakšno enako staro...ker ko boš starejši boš ugotovil da se ni pametno zapletati z mlajšimi. Porabi ta bonus zdajle, s starejšimi boš sexal še celo življenje.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- jurcek1234
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 12. 2015
jest si tudi zelim sexa sam sem star 25+ pa imam tezavo ker sem se preselil in nimam druzbe s katerimi bi okoli hodil, pa pri spoznavanju punc ter oseb na splosno imam tezave, ker mi je cudno nekoga neznanega ogovarjati, saj imajo vsi svoje kolege pa nocem biti vsiljiv....
tko rad bi spoznal kako punco, ce ne pa sam za prijateljevanje, drugace mi pa prosim svetujte kako bi izbral sebi primerno punco, ker mogoce imam previsoke kriterije zase, kadarkoli sem kaksno ogovoril so bile vec ali manj res lustne sam pa nisem neki lepotec, sem nekaj povprecnega, treniram tako da sem bolj nabit pa nisem ravno suh, imam cca 90 kg, sam problem je ker meni mora biti punca lustna ampak s takimi do sedaj se nisem imel srece.
tko rad bi spoznal kako punco, ce ne pa sam za prijateljevanje, drugace mi pa prosim svetujte kako bi izbral sebi primerno punco, ker mogoce imam previsoke kriterije zase, kadarkoli sem kaksno ogovoril so bile vec ali manj res lustne sam pa nisem neki lepotec, sem nekaj povprecnega, treniram tako da sem bolj nabit pa nisem ravno suh, imam cca 90 kg, sam problem je ker meni mora biti punca lustna ampak s takimi do sedaj se nisem imel srece.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
jurcek1234 napisal/-a:ker mogoce imam previsoke kriterije zase, kadarkoli sem kaksno ogovoril so bile vec ali manj res lustne sam pa nisem neki lepotec, sem nekaj povprecnega, sam problem je ker meni mora biti punca lustna ampak s takimi do sedaj se nisem imel srece.
Saj jih ima veliko tipov, previsoke kriterije namreč. Potem se pa pritožujejo po forumu kako so punce plitke itd. No... večina vas pa ne vidi, da ste sami isti. S čimer v bistvu ni nič narobe, ker je normalno, da vsi želimo nekoga ki nas privlači. Niso drugi krivi, če jim nisi všeč.
Sicer pa ne vem kakšen nasvet ti naj dam...probaj pri kakšnih društvih, spoznaš enega, dva, potem pa lahko z njimi ven hodiš.
In pa glej...ne rabiš se silit s puncami, ki ti niso všeč, očitno boš pač moral bit le bolj vztrajen in poskusit pri večih, pa razvijat še svoje druge kvalitete, ki jih bodo pritegnile.
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Ali ima kdo na zalogi kakšen odziv na zoprno vprašanje: "A ti pa nimaš nobenega fanta?" ali "A kar sama si? Ja kako pa to?"
Včasih bi si res želela, da bi z odgovorom enkrat za vselej ljudem zaprla usta, ker se jih res ne tiče!
Včasih bi si res želela, da bi z odgovorom enkrat za vselej ljudem zaprla usta, ker se jih res ne tiče!
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Koliko si stara cauliflower? Mimogrede me zanima.
Ko mene kdo to vpraša po pravici rečem, da nisem zaljubljena. Zdi se logično, ne?
(Čeprav najbrž niti ne toliko glede na to, da je ful folka v vezah samo zato, da niso samski, čeprav niso zaljubljeni v to osebo.)
Ko mene kdo to vpraša po pravici rečem, da nisem zaljubljena. Zdi se logično, ne?
(Čeprav najbrž niti ne toliko glede na to, da je ful folka v vezah samo zato, da niso samski, čeprav niso zaljubljeni v to osebo.)
-
Sem samska zato, ker če ne moram imeti Ryana Goslinga, ne bom imela nikogar!
Ker ko ljudje pridejo v zvezo, se zredijo in postanejo leni, kot naprimer ti.
Ali pa odgovoriš z naslednjimi vprašanji:
Zakaj si še vedno star/a?
Zakaj si ti še vedno debel/a?
Zakaj si ti še vedno poročen/a?
Ali pa enostavno odgovoriš, da imaš standarde in veš kaj hočeš, in si pripravljena čakati
Ker ko ljudje pridejo v zvezo, se zredijo in postanejo leni, kot naprimer ti.
Ali pa odgovoriš z naslednjimi vprašanji:
Zakaj si še vedno star/a?
Zakaj si ti še vedno debel/a?
Zakaj si ti še vedno poročen/a?
Ali pa enostavno odgovoriš, da imaš standarde in veš kaj hočeš, in si pripravljena čakati
-
cauliflower - Debatorica
Jaz sem po navadi rekla, da sem zbirčna in še nisem našla nekoga, ki bi zadostil mojim kriterijem. Ampak sem potem poslušala, da sem očitno preveč zbirčna in se moram popravit, ker tako ne bom nikogar našla.
(In v končni fazi, če ga ne bom, je to samo moj problem, ki se drugih čisto nič ne tiče!)
LZ, tvoji predlogi so duhoviti, ampak na vsakega bom dobila nazaj nov komentar ... no, mogoče bi jim edino tisti od debelosti zaprl usta ... bom enkrat probala
Stara sem 24.
(In v končni fazi, če ga ne bom, je to samo moj problem, ki se drugih čisto nič ne tiče!)
LZ, tvoji predlogi so duhoviti, ampak na vsakega bom dobila nazaj nov komentar ... no, mogoče bi jim edino tisti od debelosti zaprl usta ... bom enkrat probala
Stara sem 24.
I'm just ... happy.
-
cauliflower - Debatorica
teeaaa napisal/-a:zato da mate kj za uprašat
Heh, pogost odgovor na vse - ampak mogoče res še najbolj uporaben
I'm just ... happy.
-
Ljudje si prevečkrat vzamejo luksuz da drugim solijo pamet.
Ponavadi so to ravno tisti ljudje ki se najbolj bojijo uspeha, ali pa jim je tako dolgčas da črpajo svoj jaz iz drugih.
Včasih je pač treba koga malo zabiti, saj vem da vsi hočejo dobro, samo neka samska 25 letna ženska ni ravno družinska tragedija.
Ponavadi so to ravno tisti ljudje ki se najbolj bojijo uspeha, ali pa jim je tako dolgčas da črpajo svoj jaz iz drugih.
Včasih je pač treba koga malo zabiti, saj vem da vsi hočejo dobro, samo neka samska 25 letna ženska ni ravno družinska tragedija.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Jaz sem bila samska kar nekaj časa pri 30+ pa so tudi same bistroumne pripombe uletavale ....
"Ja, kako pa to, da taka fejst punca, kot si ti, nima fanta?" na kar sem vestno odgovarjala, da imam kriterije. Pa je sledilo: "A pa da nisi ti mal preveč izbirčna?" pa sem rekla, da seveda sem izbirčna, saj hočem zase le najboljše. Pa je bil mir. Razen pri moji materi, ki je večkrat izustila bisere kot npr. "Hja, pri določeni starosti se je pač enostavno treba odločit, ali z nekom si ali si pa sam." (Projekcija njenega lastnega failed zakona z mojim fotrom, ampak seveda je treba trpet, ker pač sta poročena, ane in če bi šla narazen, bi naenkrat izginil ves material za pritoževanje. )/"Zdaj si pa že toliko stara, da je treba malo gledat, kako se obnašaš." (Beri: "Mene neznansko skrbi, kaj si mislijo sosedje, ker še nimam vnuka pa še hvalit se ne morem, da imamo vsaj kandidata v familiji." zavito v masko, da jo skrbi zame, LOL - kot da imam pet let.) Aja pa seveda še to, da so itak vsi samski tipi po določeni starosti itak damaged goods. Ljubi bog.
"Ja, kako pa to, da taka fejst punca, kot si ti, nima fanta?" na kar sem vestno odgovarjala, da imam kriterije. Pa je sledilo: "A pa da nisi ti mal preveč izbirčna?" pa sem rekla, da seveda sem izbirčna, saj hočem zase le najboljše. Pa je bil mir. Razen pri moji materi, ki je večkrat izustila bisere kot npr. "Hja, pri določeni starosti se je pač enostavno treba odločit, ali z nekom si ali si pa sam." (Projekcija njenega lastnega failed zakona z mojim fotrom, ampak seveda je treba trpet, ker pač sta poročena, ane in če bi šla narazen, bi naenkrat izginil ves material za pritoževanje. )/"Zdaj si pa že toliko stara, da je treba malo gledat, kako se obnašaš." (Beri: "Mene neznansko skrbi, kaj si mislijo sosedje, ker še nimam vnuka pa še hvalit se ne morem, da imamo vsaj kandidata v familiji." zavito v masko, da jo skrbi zame, LOL - kot da imam pet let.) Aja pa seveda še to, da so itak vsi samski tipi po določeni starosti itak damaged goods. Ljubi bog.
As your lover describes you, so you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov