Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- HyperX
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2015
Ok dekleta pa se sam rabim en nasvet, torej s punco sma skupaj 3 mesece, ko sma skupaj so vse stvari lahko bi rekel odlicne tako z moje kot z njene strani. Pride pa do zapletov ko je sama zunaj, 2x se je ze zgodilo da je pocela stvar ki jih definitvno ne odobravam kljub temu da je obljubila da se to ne bo dogajalo...torej nasvet se naj se trudim ali?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Očitno punca ni pripravljena imet resne zveze,ni ravno zaljubljena vate. Ne ujemata se v željah glede zveze, ker ona bi bolj odprto,ti pa bolj resno. Če imaš ti resna čustva do nje, pomoje bolje da prekineš,ker te bo samo prizadela, tudi drugače takšni začetki niso nikakršen dober temelj za nadaljevanje zveze.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
haha ja.. obljubila kot ''obljubim, da tega ne bom delala'' ali ''ne bom tega delala''
ker samo ''ne bom tega delala'' se hitro prelomi, odvisno od osebe, ampak koliko vidim, stanje ni prav dobro, sploh če je pod vplivom alkohola ali česa drugega:D
ker samo ''ne bom tega delala'' se hitro prelomi, odvisno od osebe, ampak koliko vidim, stanje ni prav dobro, sploh če je pod vplivom alkohola ali česa drugega:D
- HyperX
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2015
Je vse kar lepo uradno da sma, dobro prvič je bila malo večja stvar (alkohol je bil zraven dosti preveč), drugič pa niti ne tako...Samo me je zmotilo da je sama dosti drugače povedala in sem potem od kolega zvedel... Čeprav po eni strani se vidi da ji je res žal vsaj kar je kolegica povedala.
-
hayley - Cosmopsiho
Hm ma ja za moje pojme bi to moglo bit jasno že samo po sebi, brez nekih 'obljub'-wtf je to sploh?
Kaj je taka stvar, če bi malo bolj definiral te 'večje' in 'manjše' stvari? Recimo js si to predstavljam,da je zasrala-se poljubljala/mečkala z enim drugim. Medtem ko, če bi se šlo samo za to, da se pogovarja ali pleše(brez kakega dirty dancinga) z drugimi bi bilo čisto normalno. Alkohol ni nobeno opravičilo,nakazuje,da je bila neka želja, da bi bila tudi z drugimi prisotna in je prišla ven ob pravi stimulaciji, slabo vest ima pa lahko že samo zato, ker ve da je v zvezi in tega ne bi smela počet..
Kaj je taka stvar, če bi malo bolj definiral te 'večje' in 'manjše' stvari? Recimo js si to predstavljam,da je zasrala-se poljubljala/mečkala z enim drugim. Medtem ko, če bi se šlo samo za to, da se pogovarja ali pleše(brez kakega dirty dancinga) z drugimi bi bilo čisto normalno. Alkohol ni nobeno opravičilo,nakazuje,da je bila neka želja, da bi bila tudi z drugimi prisotna in je prišla ven ob pravi stimulaciji, slabo vest ima pa lahko že samo zato, ker ve da je v zvezi in tega ne bi smela počet..
-
hayley - Cosmopsiho
Jah nevem moje mnenje je,da v večini primerov z alkoholom pridejo vn stvari,ki jih maš že prej v podzavesti. Meni to,da se napije pa gre zasrat z drugim kaže na to da ji je v zvezi dolgčas. Je pa čisto tvoja stvar kaj boš toleriral..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov