Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- BlackLotus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2013
Tamala_mrha napisal/-a:BlackLotus, daj se ti malo distanciraj od fantov, ker ne veš kaj bi rada. Bivši je verjetno bivši z razlogom, pusti ga tam, kjer naj bi ostal - v preteklosti. Tega "Mr. X-a" pa že pusti na miru, a mu najprej jasno povej da si zmedena kot aprilsko vreme in najprej moraš zaživeti svoje življenje, da boš v miru ugotovila kdaj boš pripravljena na novo zvezo in predvsem s kom.
Xu sem parkrat povedala, da ne morem bit z nikomer v zvezi, ker si nisem odpocila od prejsnje. Odgovoril je s tem, da razume, pa je se kar naprej pritiskal name. Tko da sem zdj prekinla stike z njim in po pravici povedan čutim ogromno olajsanje.
Hvala vsem, da ste prebral moj spis in hvala za nasvete. Neki casa bom kar lepo sama in delala na sebi
-
en_drug - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2015
Pogrešam zavedanje, da tudi moški nismo srečni ko veza razpade.
- BlackLotus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2013
Se zavedam, ampak s tem, da nekdo pritiska nate, da moraš nekaj čutit do te osebe, ki pritiska nate (se pravi v moje primeru ljubiti) in bit z njim in samo z njim, ker te ima tok rad, je grozno. Ker potem avtomatsko ne moreš ničesar čutit. Ker ti ta oseba, ki pritiska nate v bistvu sploh ne pusti, da začneš razvijat neka čustva, ker je z njene strani stalno teroriziranje.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Odvisno,to ne pomeni nujno nekaj slabega, še posebi če ni tak tip,da bi skoz neki objavlju in biu ful aktiven na fbju. Js tud sm bla v večletni zvezi in noben od naju ni meu tega statusa razmerja. Pač ne potrebuješ neke potrditve s strani fejsbuka..
Vprašaj ga zakaj noče pa se pogovorita in nekako uskladita glede tega..
Vprašaj ga zakaj noče pa se pogovorita in nekako uskladita glede tega..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Kolk sta sploh stara, kaka srednja šola še? Doro večina ljudi sploh nima opredeljenega stanu, če ma on da je samski pa ni glih najbol uredu,sej sama verjetno vidiš al kaže ta status sam na fb al tud drugje..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov