Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 22. Mar. 2011 21:08

Konkubina* napisal/-a: Gre se za obdobje po tem "žuranju", ko si večina ljudi poskuša najti resne partnerje.

Dobro vem, za kaj gre, ker sem ji tud dal nasvet v zvezi s tem.

Lepa ženska bo vedno našla partnerja zase.

Ampak ko berem to temo, mi res več ni nič jasno. V drugih temah ženske pišete o seksu, ko da ste prave profesionalke, tukaj bi pa žensko, ki je imela malo več partnerjev, kar na križ pribile.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 22. Mar. 2011 21:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 22. Mar. 2011 21:09

Džeki napisal/-a:Nesanica ima že prav in zna uživat.
Meni so bistveno manj jasne punce, ki se pri teh letih ( 24 ) obremenjujejo z resno zvezo.

To je zato ker je ženski spol naštiman na misel, da morajo biti v eni zelo resni zvezi, že pred določeno starostjo, ter je to da so zvezi center njihove biti - drugi primeri so že obravnavani za nenavadne

Džeki napisal/-a:Samo enkrat si mlad. In za žensko so leta 19-26 nekje idealna, da sproba par tipov in se nauživa. Kako bo spoznala pravega zase, če jih ne sproba nekaj?

To je bolj za moške velja, za nas se spodobi da se valjamo z čimveč ženskami, kako čudno bi te ostali moški gledali če bi rekel da si v zvezi pri 24ih in imel 2 ženski v postelji. Za ženske je obratno, saj veš kaj pravijo, moški smo playboyi, ženske pa kurbe.

Nažalost so to neka družbena pravila, ki so neumna in dotrajana.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 22. Mar. 2011 21:12

In zakaj bi ena imela enega, če jih lahko ima pet?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 22. Mar. 2011 21:13

Konkubina, torej tereoretiziraš o stvareh, ki se ti še niti ne dogajajo?

Torej raje vzemi v obzir tisto o zarečenem kruhu, do takrat. :wink:
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 22. Mar. 2011 21:17

Konkubina* napisal/-a:Tisti post je bil Nesanici namenjen. ;) Drugače pa čisto različno, kako si nekdo predstavlja pojem dolgo razmerje. Lahko, da je za Nesanico dolgo FF-razmerje 3 mesece. Who knows.

zame je dolgo od enega leta naprej... Vedno sem imela večletna razmerja, že od 15 leta dalje, tako da s številkami se mi res ni treba obremenjevat zaenkrat. Pač mi bl paše FF kot zveza. Sploh pa kot sem že nekoč napisala bi večina moje razmerje imenovala zveza, ampak za zvezo je pomembo še veliko drugih stvari, ne le da se vidita dvakrat na teden. gresta skupaj na dopust in se imata rada. Vem kaj iščem in vem daom slej ko prej to našla.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 22. Mar. 2011 21:19

oooo bog....
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 22. Mar. 2011 21:22

O ljubi bog punce, Nesanica je stara 24-25...ne 40.

In drugo, kot sama pravi, ima pač FF-ja, s katerim počne vse isto, kot povprečna punca s svojim fantom. Ampak Nesanica tipa pač imenuje FF, vsebina razmerja pa je verjetno podobna razmerju povprečnega mladega parčka.

Konkubina* napisal/-a:Zakaj? Saj pa vidim kaj se dogaja okoli mene, to je čisto dovolj, da si ustvarim lastno mnenje :)

Ja, vidiš, nimaš pa svojih izkušenj s sceno, kar sama priznavaš. Zato je tvoje mnenje idealizirano in so ti ženske, ki so probale več tipov "čudne".
Zadnjič spremenil Džeki, dne 22. Mar. 2011 21:29, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Mar. 2011 21:27

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 22. Mar. 2011 21:36

Samo js res ne vidim s čim bi nesanica komplicirala? :gruebel:

Sm tko mimgrede..A prav v osnovni šoli je že predmet psihologija al kko?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Mar. 2011 21:41

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:58, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Mar. 2011 21:44

...
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 22. Mar. 2011 21:45

ne vem kako ti ni jasno da nimamo vsi enake cilje v življenju. Ti očitno sebe že pri 15/16 vidiš v resni zvezi, drugim pa to ni glavni cilj v življenju.
Zadnjič spremenil nanamiša, dne 22. Mar. 2011 22:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 22. Mar. 2011 21:47

Konkubina* napisal/-a:Sama je rekla, da ljudje komplicirajo, potem pa izjavi, da ve kaj išče in bo slej ko prej našla. Torej v bistvu tudi sama komplicira oz. ima standarde. Če VE, kaj išče.

Kompliciranje ni enako imeti standarde... In jasno da imam standarde in ja vem kaj iščem in vem kaj mi ne zadošča. Kaj je s tem narobe?
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 22. Mar. 2011 21:51

In seveda ne bo ta prvi tip s katerim boš prišel skupaj ta pravi..če se ne bosta ujela, ti kej ne bo pasalo boš šla naprej in spoznala drugega...in če se to zgodi 20x pa kaj? Spet, tle ni kakšnega kompliciranje. Js tud ne bi bila z nekom, ki mi ne bi odgovarjal, se z njim ne bi ujela.
In kr ne skrbi ti tolk za njo, da bi jo čas povozil.

A ti misliš da je ta tvoj sedanji tudi tvoj zadnji al kako?
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 23. Mar. 2011 13:04

Ker vidim, da je prislo malo do nesporazumevanja, glede korelacije med velikega stevila spolnih partnerjev in kakovostnim seksualnem zivljenjem,in da me je folk malo napadel, ker tako razmisljam, posiljam intervjuja mojega predavatelja iz psihijatrije,clovek ki ga ful spostujem, vidim da sem ga prav razumela na predavanjih, in lahko recem da se strinjam z njegovim razmisljanjem.

Svetujem da preberete celega intervjuja, obvezno poglete pod vprasanjem>

Več partnerjev pomeni več izkušenj, več znanja in posledično boljše spolno življenje, so prepričani nekateri. Se strinjate s to trditvijo?

http://www.viva.si/Intervju/2254/Interv ... -psihiater

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov