Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Jewels
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Jewels » 22. Mar. 2011 20:08

Akvamarin napisal/-a:Pac bi morala verjeti, ker pestro spolno zivljenje je posledica spolnega nagona, skupaj z drugimi nagoni. Nagonov je nesteto, spolni nagon pa je zelo visoko na lestvici in njegovo zadovoljevanje po vecina avtorjev je primarna clovekova potreba.

Se pravi po tvoje veliko število spolnih partnerjev opredeljuje samo in izključno močan spolni nagon? Dobro, do neke mere to verjetno drži, ker če je ženska neka frigidna zafrustriranka niti ne bo imela potrebe po sexu in se niti ne bo spuščala v iskanje neke veze in se bo posledično zadovoljila s prvim, ki pride mimo pa čeprav ji ne odgovarja - glavno, da se ljudje ne bodo zgražali kaka kurba je, ker ima letno 2 tipa.

Če pa pač ženska išče partnerja s katerim se bo ujemala na vseh (večini) ravneh, se pravi tudi na sexualni pa zadeva traja malo dalj časa (poznam hudičevo malo ljudi, ki jim je to uspelo že s prve). Tako da pomisli mogoče, da ženske z veliko partnerji ne funkcionirajo po sistemu: "tole bo pa samo ONS in grem dalje" (kar bi recimo lahko opredelila za kurbirsko obnašanje), ampak se dejansko po določenem času izkaže, da pač 2 nista za skupaj.

Po tvoje je potem najbolje, da se ženska po razpadli vezi zapre med 4 stiri stene in čaka da preteče dovolj časa, da v življenju ne "obdela" preveč tipov?
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 22. Mar. 2011 20:18

Konkubina* napisal/-a:Nesanica, vem, da si bolj izkušena, starejša, vse. Ampak bom izrazila svoj pogled na "lahke" punce. Daš enemu, daš drugemu, daš tretjemu, se nadaljuje. Pa tipčki se radi kdaj pa kdaj pohvalijo, če so katero dobro položli. Bognedaj, da živiš kje izven večjega mesta, kjer se take stvari širijo hitreje kot kuga. Komot celo mesto/vas zve o tebi. Tipi, ki bodo hoteli resno zvezo, se ponavadi zgražajo nad takimi -> Kdo bo hotel punco, ki se je zgonla s pol vasi? Da se bodo vsi nasmihali ko jo bodo videli? Da bo srečal 10 tipov in jih še pozdravil obenem pa imel v mislih da so imeli k***a v njej?
Druga skupina moških: jebači oz. tipi, ki iščejo afere/kratka razmerja/ONS-e. Ko se bodo izvedeli, da tota pa ona rada da, bodo navalili. Posledično prideš do še večjega števila spolnih partnerjev. Potem se odseliš. Spoznaš nekoga, ki nima pojma o tvoji preteklosti in TERNA! Tako "lahke" punce zaidejo v resno zvezo ali se celo poročijo. Ali pa če se najdeta 2 huda jebača skupaj, tudi to štima - torej "lahka" punca in jebač, ki jima ni pomembna preteklost oz. si oba priznata resnico (čeprav dvomim, koliko je takšna zveza obstojna)

Si verjetno še precej mlada? Jz nism tok starejša, nimam še niti 25... Sama sem razmišljala tako včasih, nato sem dojela da moške še najbolj privlači da ženska ve kaj hoče in si to vzame. Sama še? nisem nad številko 20 ker sem imela vedno daljša FF razmerja in definitivno ne veljam za lahko ampak se tipi kar precej potrudijo da dobijo... :D
Mislim da ljudjepreveč komplicirajo. Moja prijateljica je imela zelo ampak zelo visoko število moških, sedaj ima pa vrhunskega tipa ki ni zafrustriranin njeno preteklost normalno sprejema.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 22. Mar. 2011 20:28

zato ker nisem bila zaljubljena....

Hitro boš nad 25 tako da se ne hvali... :mad: :D :D
Jewels
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Jewels » 22. Mar. 2011 20:34

Nesanica napisal/-a:zato ker nisem bila zaljubljena....

Ne vzami tega kot napad, ampak me zanima kako nisi bila zaljubljena nikoli? Kako so se pa potem vse te tvoje veze začele?

Se mi zdi, da se pač vsako druženje z nasprotnim spolom začne z neko privlačnostjo, ki načeloma kasneje preraste v neko zaljubljenost oz. se druženje konča, razen če nima en nekih višjih želja (se pravi se vsaj ena stran zaljubi). Ampak, če gre za neko dolgoročno druženje, 2kart tedensko, pa se mi zdi malo čudno, da ljubezni kar ni...? Nekako si ne morem tega prestavljat, tako da tud ne najdem neke logične razlage...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 22. Mar. 2011 20:42

Vem da ni napad. Tudi kolegice me to sprašujejo. Nevem, pač ja, imam ga ful rada, vse sem vedno imela rada... Nisem pa zaljubljena. Res pa je da ko se zaljubim se zaljubim do konca, ampak zelo zelo redko...

Kako se začne. S privlačnostjo seveda, flirtanjem, pač kot vsa razmerja. Nimam pa potrebe da mi moški dokazuje da sem zanj ena in edina, dovolj mi je da vem, da sem pomemben del njegovega življenja.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 22. Mar. 2011 20:45

Nesanica napisal/-a:Vem da ni napad. Tudi kolegice me to sprašujejo. Nevem, pač ja, imam ga ful rada, vse sem vedno imela rada... Nisem pa zaljubljena. Res pa je da ko se zaljubim se zaljubim do konca, ampak zelo zelo redko....

Ah ne, pomoje imaš samo probleme z zaupanjem, če zaupaš, se predaš, če se predaš, se zaljubiš - simple as that.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Jewels
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Jewels » 22. Mar. 2011 20:48

Konkubina* - znam razločit med nagonom in ljubeznijo..nisem neka puritanka in življenje zajemam z veliiiiiiiiiiiko žlico, tudi kar se tiče sexa...

Sama imam pač izkušnje, da pri FF se slej ko prej ena izmed strani zaljubi oz. želi nekaj več..zato mi pač nekako ni bilo jasno kako Nesanici to uspeva na dolgi rok (po mojih izkušnjah se FF konča nekje po 6 mesecih max.)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 22. Mar. 2011 20:53

Men pa ni jasno kakšno zvezo ima preteklost nekoga? Zakaj ena punca, ki je v življenju pogosto sexala z različnimi tipi, ne more postati resna, zvesta in si življenja predstavljati samo s tistim.

Pa zakaj bi bilo potrebno partnerju skrivati to, ker če ne bo itak šel od tebe, ker ali te bo imel za kurbo ali pa se bo počutil manjšega ker imaš več izkušenj? Kakšne bedarije.

Jah seveda potem je takoj kurba, nikoli ne bo imela resne zveze, ker ne bo zdražala. Če pa že bo, bo pa morala preteklost skriti partnerju.

Zanimivo razmišljanje...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Jewels
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Jewels » 22. Mar. 2011 20:55

Dejstvo je, da je realnost žal taka. Moški pač nekako težko presenejo, da jih je imela ženska več kot oni...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 22. Mar. 2011 20:56

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 22. Mar. 2011 20:58

Ah boščki bogi, kako je to hudo ane.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Jewels
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Jewels » 22. Mar. 2011 21:01

Največji problem je, ker večina ljudi še vedno preveč daje na mnenje ostalih in pač posledično ne bodo z nekom ki je na "slabem glasu" pa čeprav bi jim morda do še najbolj pasalo.

Tu je pa potem odvisno ali delaš to kar ti sede, ali ti je bolj važno, da te družba sprejema...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 22. Mar. 2011 21:01

Nesanica ima že prav in zna uživat.

Meni so bistveno manj jasne punce, ki se pri teh letih ( 24 ) obremenjujejo z resno zvezo.

Samo enkrat si mlad. In za žensko so leta 19-26 nekje idealna, da sproba par tipov in se nauživa. Kako bo spoznala pravega zase, če jih ne sproba nekaj?

Pa še to bom napisal: ne vem v kakšnih selih to eni živite, da vas tako skrbi "slab glas". Vas sosedje postrani gledajo, če ste imeli 3 spolne partnerje, ali kaj?
Zadnjič spremenil Džeki, dne 22. Mar. 2011 21:05, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Mar. 2011 21:05

Kaj če? Kaj če se Konkubina tebi po 10ih letih z prvim fantov, zalušta mal znoret in izživet tisto, kar v mladosti nisi? :P Kaj če? je tak trapasto vprašanje :)

Mah, to o slabem glasu je pa sploh kr neki. Pogosto sploh ne rabiš bit dejanska "kurba" (če se tak izrazim), da si označen za to.
Pač ne bo z enim, ki da veliko na mnenje drugih (in tud js nebi hotla bit z enim, ki se na vsake trače ozira). Sploh pa se ponavadi ravno najbolj sočne novice ne izvedo :D Ko bi se folk manj obremenjeval s tem kaj drugi mislijo o njih bi bil svet lepši.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 22. Mar. 2011 21:06

Ampak pri takšnih stvareh sploh ne vem kaj imaš za dokazovat drugim ljudem? A to, da si se odločil, da ne boš več užival ampak da boš živel resno življenje? Al kaj? Mal neumno se mi zdi tle se nekaj dokazovat drugim.
Sploh pa js o tem ravno ne bi govorila kot o neki spremembi. Pač si se imela fajn, potem pa si spoznala tipa ki sta se ujela itd... Zelo grozno ane.
Če bo se boš enemu tipo zdela dobra oseba, se bosta ujela, bo nekaj čutil do tebe najbrž ne bo gledal na to.

Kar se tiče varanja...vara lahko tudi nekdo, ki je imel v življenju le dva partnerja, tko da je tko neumno primerjati varanje s številom partnerjev...

Pa nehajte že enkrat toliko gledati kaj si drugi mislijo o vas in o tem kaj delate. Sploh o tem s kom in s kolikimi vi fukate. Da se toliko obremenjuješ z drugimi moraš imeti pa res eno super življenje....

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov