Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- petrax
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2012
- Kraj: Celje
Zdravo.
V petek zvečer sva z mojim seksala in vedno uporabljava kondom. Ko sva končala, je bil na kondomu bel izcedek in takoj sva se ustrašla, da je kondom poču. Ampak ni, ker sva ga napolnala z vodo in ni nikjer spuščalo, torej je izcedek bil moj. Po tem, ko sem šla na wc pa sem dobila nežno roza izcedek. Res nevem, kaj pomeni to in me je strah, ker se je prvič to naredilo. Prosim pomagajte
V petek zvečer sva z mojim seksala in vedno uporabljava kondom. Ko sva končala, je bil na kondomu bel izcedek in takoj sva se ustrašla, da je kondom poču. Ampak ni, ker sva ga napolnala z vodo in ni nikjer spuščalo, torej je izcedek bil moj. Po tem, ko sem šla na wc pa sem dobila nežno roza izcedek. Res nevem, kaj pomeni to in me je strah, ker se je prvič to naredilo. Prosim pomagajte
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Verjetno si bila malo bolj mokra in se je poznalo na kondomu, ali pa si imela beli tok. Če je bil izcedek roza, je možno, da sta bila malo bolj groba in da te je kje ranil ter se je zadeva pomešala z malo krvi. Ista stvar se lahko zgodi, če si tik pred menstro. Glede na opis bi rekla, da ni neke panike, res pa takole prek foruma težko ocenimo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- vpvp
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2011
Pozdravljeni....potrebujem en nasvet!Preko interneta sem spoznala enga fanta.Hitro sva se ujela,imela podobna mišljenja,interese in želje.Postajala sva vedno bolj domača,s tem da sm se jaz precej zadrževala vsaj dokler se ne vidiva.On je bil tisti,ki je bolj kazal navdušenje.In tako sva se odločila,da se vidva tud v živo.Dobila bi se naj v soboto,še par urc prej mi je pisal kaj bova počela.Potem pa naenkrat več nč.Srečanja ni bilo prav tako ne več odziva z njegove strani......?!?!?!?!?!?!
- vpvp
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2011
Zmenjena sva bila,da mi javi ko bo konec z eno zadevo in potem se dobiva.Ampak ni nič javil,ni poklical...vglavnem nič.Niti pogovora ki sva ga imela par urc prej ni dokončal.Kot da bi mrknil naenkrat. Ne vem pa če bi se ustrašil,glede na to da je bil kar pogumen v pogovorih.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Čudno koliko pa sta stara? In ali sta se spoznala prek fb ali kar neke x strani? ker mogoče ni oseba za katero se je izdajal, zato se je ustrašil srečanja. Kakorkol...upam, da te je vse skupaj minilo, ker oseba, ki niti ne blagovolji sporočit, da ne more (zaradi bilokakšnega razloga že) prit na srečanje, ni vredna niti minute tvoje pozornosti več...
- rainbow888
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2013
živjo usm skupi,
spoznala sm fanta(pred nekaj mesci), s katerim so ble na začetku ene iskrice, ampak sva pol prešla na prijateljski odnos, in se v zadnjem času kr velik družima, recimo da se enkrat na teden dobiva in se pogovarjava, ampak res, sam pogovarjava pa smejiva itd. Zdej, men je še on zmer všeč, me pa skrbi, da je njega minil, ker se mi razen objema, ne približa kej dost...A mislite da z njegove strani to to?
spoznala sm fanta(pred nekaj mesci), s katerim so ble na začetku ene iskrice, ampak sva pol prešla na prijateljski odnos, in se v zadnjem času kr velik družima, recimo da se enkrat na teden dobiva in se pogovarjava, ampak res, sam pogovarjava pa smejiva itd. Zdej, men je še on zmer všeč, me pa skrbi, da je njega minil, ker se mi razen objema, ne približa kej dost...A mislite da z njegove strani to to?
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
^ povej mu da ti je všeč in da bi rada poskusila kaj več kot pa samo prijateljstvo. in seveda, da lahko začneta počasi.
zanimivo je, da ko ena stran položi karte na mizo, tudi druga običajno stori podobno. pač treba se je opogumit in priznat. verjetno je malce sramežljiv in ne ve točno kaj ti čutiš.
zanimivo je, da ko ena stran položi karte na mizo, tudi druga običajno stori podobno. pač treba se je opogumit in priznat. verjetno je malce sramežljiv in ne ve točno kaj ti čutiš.
Vsak raj ima svojo kačo.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
vpvp napisal/-a:Stara sva oba ze tam okrog 30.Spoznala sva pa se preko ene x strani.Padlo je veliko slikic,skoz sva bla ne vezi....Da bi vsaj razlog poznala bi bilo lažje pozabit vse skupi.
najboljše, da ga direktno vprašaš kaj je bilo. zgubit tako ali tako nimaš kaj.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
skoraj zagotovo tip nima pojma, da ti je všeč pa bi mela kaj več in ga je strah samemu pokazat. Pokaži mu pa ga malo opogumi, ker tipi se zeeeeeeeeeelo redko hočemo družit s puncami, ki jih ne bi meli tud za partnerke. Najprej mu malo namiguj, se ga probaj malo bolj dotaknit kot sta pa navajena pa boš vidla kak bo reagiral.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Si vsaj zgodaj ugotovila, da je bedak, tako da ga lahko brez problema pozabiš in greš naprej.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov