Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 23. Okt. 2013 20:41

Zavajal si se 1 mesec, zdej je pa punca kriva, ker ti ni takoj hladnokrvno povedala, da nima takšnih namenov s tabo :/ Sej ti ni rekla ˝ja, grem s tabo na zmenek, takrat pa takrat.˝, ampak ˝zdej delam to in ono, pa ful nimam časa˝..ipd.˝ ?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Okt. 2013 20:56

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:28, skupaj popravljeno 1 krat.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 23. Okt. 2013 23:34

Ja valda. A ti bi ziher kar takoj rekla nekomu, ki ti je po eni strani simpatičen, po drugi pa ti pač ni potencialni seksualni partner- Jaa ej nočem te, pust me.
Saj ne rečem, nekomu, ki ti je totalno mimo pa ti gre na kurac- mu rečeš da naj spizdi kar, nemoreš pa kar tega vsakemu stalat.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 23. Okt. 2013 23:47

^^ Se strinjam. Meni se zdi precej bolj vljudno, da zavrneš povabilo z ''Ne, hvala, nimam časa.'', kot pa da napišeš: ''Sem ti všeč, a ne? No, ti pa meni ne ... kar pri miru me pusti!'' ... Normalno socializirana oseba bi morala po tem, ko jo nekdo dvakrat zavrne, pustit, da prejme vabilo z nasprotne strani. Vse ostalo je vsiljevanje. In ne - vsiljevanje ni fino in sprejemljivo.

Ne, punca ni tu nič kriva. In ti ''signali'' so navadno strašansko in grozljivo umišljeni. Če je punci fant všeč, bo sprejela ''Njegovo'' povabilo, ne glede na ''pomanjkanje časa'' ... tudi najbolj zasedeni ljudje kdaj pa kdaj jedo, popijejo kavo, spijo ... in zaljubljena punca je pripravljena odtrgat kaj več kot npr. eno uro spanja za to, da bo videla fanta, ki ji je všeč.

''She's just not that into you!''
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 24. Okt. 2013 2:51

lol ne, sej nisem pričakoval, da bi bla ona kar takoj zaljubljena alpakaj, ampak dejansko mi je dajala signale (in ne, nisem si jih domišljal), da naj jo pač povabim. saj zdaj sem malo razmišljal in sem ugotovil, da sem pač preveč "silil". bolje bi bilo, da bi jo povabil nekam v družbo s prijatelji, ker pač ne bi bla tako "intimna" situacija ali whatever, po moje sem jo pač prestrašil ali karkoli. preveč sem bil direkten. samo mi pa še vedno ni jasno, zakaj točno to nekatere ženske tako odvrača ali se pač prestrašijo ali ne vem kaj ...
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 24. Okt. 2013 9:09

Pa dajmo drugače. Kakšni so bili ti signali, o katerih pišeš?
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 24. Okt. 2013 9:33

*Abby** napisal/-a:^^ Se strinjam. Meni se zdi precej bolj vljudno, da zavrneš povabilo z ''Ne, hvala, nimam časa.'', kot pa da napišeš: ''Sem ti všeč, a ne? No, ti pa meni ne ... kar pri miru me pusti!'' ... Normalno socializirana oseba bi morala po tem, ko jo nekdo dvakrat zavrne, pustit, da prejme vabilo z nasprotne strani. Vse ostalo je vsiljevanje. In ne - vsiljevanje ni fino in sprejemljivo.''

saj je res bolj vljudno tako, ampak na dolgi rok ti vljudnost prinese več škode kot koristi. problematično se mi zdi, ker se dekleta vzgaja v vljudne, prijazne ženske, ki ne znajo jasno izrazit, da nečesa ne želijo, potem se pa izmikajo na različne načine. dečke se po drugi strani vzgaja v vztrajne moške, potem pa pride do težav, ko ženska vljudno zavrne snubca, ta si pa narobe razlaga njeno vljudnost in je še bolj vztrajen ... začaran krog. strinjam se s štručko, če ti ni do nekoga, je najboljše (za oba), da mu jasno poveš, kakšne namene imaš z njim.
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 24. Okt. 2013 11:05

*Abby** napisal/-a:Pa dajmo drugače. Kakšni so bili ti signali, o katerih pišeš?
ma res mi greš na živce, občutek imam, da misliš, da sem idiot.
stalno me je nekaj prosila za pomoč v zvezi s faxom, telesna govorica, pol sm iz tega nekak razbral, da bi jo blo dobro povabit na pijačo in mi je na fb odpisala s smajlijem in sva se potem še ves mesec dogovarjala, da bi se dobila na raznih dogodkih ... če ne bi bla zainteresirana, potem se ne bi z mano dogovarjala. pa še par drugih znakov je blo, ki so bili odvisni bolj od konteksta.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 24. Okt. 2013 11:16

^^ Nič od tega niso znaki, da si ji spolno privlačen. Jaz se na ta način pogovarjam z vsemi svojimi sošolci, normalno si izmenjujemo zapiske, se pogovarjamo, se ''klikamo'' na facebooku, smajlije pošiljam tudi kakšnim bolj sproščenim profesorjem, kar se tiče telesne govorice, sem pa s kolegi vedno sproščena, se včasih objamemo, vsekakor sem pa vedno obrnjena proti njim, se jim smehljam ... itd. In to ne pomeni nič drugega, kot to, da se mi zdijo zanimive osebe.
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 24. Okt. 2013 11:28

ja saj sem napisal, da vem, da to nič takega ne pomeni, samo to je bilo gotovo pokazatelj zanimanja, ne pa še spolne privlačnosti na kaki višji stopnji. in je bilo dovolj, da sem imel razlog z njene strani, da jo povabim na pijačo.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 24. Okt. 2013 11:36

In potem v enem mesecu ni našla časa zate. To je to. A res ne razumeš? V tebi vidi prijaznega sošolca, več si pa ne želi in si ni nikoli želela.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 24. Okt. 2013 11:45

pirodoksin napisal/-a:.... in sva se potem še ves mesec dogovarjala, da bi se dobila na raznih dogodkih ... če ne bi bla zainteresirana, potem se ne bi z mano dogovarjala.

Mene je tudi to nekako zmotilo, ali kako bi se izrazila.
Ce bi bila punca zainteresirana, bi definitivno trajalo veliko manj kot en mesec, da bi se videla. Ce bi bila punca zainteresirana, bi se videla naslednji dan, ali pa vsaj v tistem tednu, ko sta se zacela dogovarjati....ne pa da se zadeva vlece 1 mesec...
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 24. Okt. 2013 11:48

glej, ne veš, kako je zgledalo najino dogovarjanje. daj mi raje povej, kako ti pokažeš nekomu, da ti je všeč? a takoj daješ neke močne seksualne signale, ali si bolj subtilna?
sej to delate, pač dajete neke "kao mešane signale", glih toliko, da moški nekaj opazi, ampak toliko, da lahko vsak trenutek odidete stran rekoč "to si ti narobe interpretiral, jaz sem te videla samo kot prijatelja", čeprav gre za jasen znak zanimanja, ki se lahko tekom interakcije sprevrže v to, da ne čutite več privlačnosti. z izgubo privlačnosti ni nič narobe, samo ne mi reč, da ti signali niso signali.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 24. Okt. 2013 12:07

Jaz sem samo rekla, da ce bi mi bil nekdo vsec in bi se z njim pogovarjala sigurno ne bi cakala 1 mesec da bi se videla z njim.
Ampak bi ga sama povabila nekam.
Ko sem se se mogla ukvarjati s tem " sem mu vsec / nisem vsec" sem ponavadi zelo hitro vedela pri cem sem. So bili vedno precej direktni...ali je povedal, da ga ne zanimam ali pa se je dogajalo, da sem se tudi po 2x/dan dobivala s fantom, ki je potem tudi z besedami, dotiki in gestami nakazal, da sem mu vsec ipd...In pri meni je bilo isto. Vse to vrnes.
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 24. Okt. 2013 12:20

sori, nisem videl, moj post je letel na abby.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]