Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

EXXON
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a EXXON » 25. Avg. 2013 17:47

*Abby** napisal/-a:Glede na povedano v zvezi ni srečna (najbrž ji njen fant ne nudi več toliko pozornosti kot ti) in ji je tvoja naklonjenost ugajala. Na eni strani si želi, da bi pustila fanta in poskusila s teboj, na drugi strani pa ima fanta še vedno rada in ga ne želi pustiti kar tako. Če še nista seksala, se najbrž obotavlja pred prevaro.

Kar se tebe tiče pa si že rezerva.

In to zgoraj je samo en od scenarijev, lahko je pa kakorkoli drugače ... meni osebno se zdi tole najbolj verjetno, ampak kot je napisala dot, boš moral sam preverit. Pri njej. Ne pri neznankah na forumu.

Ta scenarij mi zelo diši.
Scenarija nisem mogel sam sestavit, zato sem pa povprašal na forumu!!
Hvala!

Nekaj na tej punci me grozno privlači. Nisem hotel kar tako uničevat zveze. Vem da bo srečna z mano. Če razmišlja o prevari je nekaj hudo narobe.

Zanimivo, včeraj smo pili in sem srečal prijatelja ki ga že dolgo nisem videl. Ima novo punco, malo sva se pogovarjala z njegovo punco. Sem ji opisal situacijo in je rekla da naj vtrajam in jo probam dobit.
Povedala je, da je tudi ona bila v zvezi ko jo je ta prijatelj začel osvajat in da ji ni žau da je bivšega pustila!
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 04. Sep. 2013 21:58

hmm, k meni pride ena s katero boma skoraj ziher šla malo dlje naslednjič od samo rajcanja kar se je zgodlo zadnjič in je ona sama rekla, da bi nekaj spila ob tem. Zaj me pa zanima, če obstaja kaka pijača, ko še posebej zrajca ženske in no.. tud mene :D Baje bi naj to bil Rumeni muškat. Še kdo pozna kaj fajnega, da se ženska ne napije preveč ampak jo predvsem zrajca? :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 04. Sep. 2013 22:52

Baje španska muha naredi iz žensk pohotne potrebnice.. :cool:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 04. Sep. 2013 22:53

^^lol na oba posta?
Lahko ji namutiš, da je to težak afrodiziak in bo mogoče doživela placebo efekt, ne morem pa verjeti, da bi imelo katerokoli živilo dejanski učinek, da bodo punce skakale po vas.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 04. Sep. 2013 22:53

kaj pijačo rabi, da je lahko s tabo? :D
rdeče vino pa tekila baje ;D
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 04. Sep. 2013 23:13

emanuela napisal/-a:^^lol na oba posta?
Lahko ji namutiš, da je to težak afrodiziak in bo mogoče doživela placebo efekt, ne morem pa verjeti, da bi imelo katerokoli živilo dejanski učinek, da bodo punce skakale po vas.

Sarcasm senzor? C'mon, enkrat sem bil na neki žurki v bivšek Cube-u v Šiški, kjer je bila kao španska muhca night.. Ni razlike, no ja, čeprav pri nekaterih pa 'prime' placebo, tko da ja :)
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2010
Kraj: koroska

Neprebrana objavaNapisal/-a Pjeb » 04. Sep. 2013 23:27

Dioniz...ne vem, če je najbolj pametno...se zanašati na pijačo, da bo opravila tvoje "delo". ;) Pač kupi vino, ko ga ti rad piješ...pa mislim, da ne moreš zgrešiti.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Sep. 2013 1:13

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 05. Sep. 2013 8:25

saj je ne rabim, samo rad bi, da je res fenomenalno pa malo boljše kot pa, če sma trezna. Ne zanašam pa se na pijačo, da bi seksal, ker to bom z ali brez pijače. :D hvala za odgovore. bom kr vino kupo torej.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 05. Sep. 2013 8:26

Ekzekli. Rumeni muškat je pač dobro sladko vino, to je pa to. Žensko zrajca tip, ne pa alkohol :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 05. Sep. 2013 10:34

Fuj rumeni muškat :D presladek. Vsako vino bo doseglo malce opitosti (Refošk :hearts: ), zrajcanost pa ne vem če lih.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 05. Sep. 2013 10:34

Fuj rumeni muškat :D presladek. Vsako vino bo doseglo malce opitosti (Refošk :hearts: ), zrajcanost pa ne vem če lih.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 05. Sep. 2013 14:04

Vino (oz. alkohol) za sprostitev bo itak svoje naredilo.. sam lih tolko da bo prav, da ne bota na koncu oba z glavo v wc školjki. Pa upam, da si se pozanimal prej če sploh pije vino, ker npr. pri meni ne bi lih vžgalo.
Yada, yada, yada...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Sep. 2013 14:50

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a CorrectionPen » 05. Sep. 2013 15:15

sirova štručka napisal/-a: Samo, da je seks. Ni vam pod ponosom seksat z nekom, ki mora prej nekaj spit, da lahko seksa z vami.
Samo da je seks, točno tko. Večina tipov, kar spada v rang 90% moške populacije, je lahko vesela, da sploh sex dobi, kaj šele da bi se šli razne igrice okoli ponosa. Slednje si lahko privoščijo samo top 10% tipov, ker imajo sexa na razpolago še pa še in celo lahko izbirajo svoje seksualne partnerje. Na kratko, večina tipov ni na poziciji, da kar tako dobi sex, kaj šele da bi lahko izbirali, zato ni presenečenje da se vsako priložnost (skoraj vsako, če je slučajno debela/grda, pa še to dostikrat pride v poštev) lepo izkoristi.
Zadnjič spremenil CorrectionPen, dne 05. Sep. 2013 20:41, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov