Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 08. Jul. 2013 23:32

ko se bo ki res ... :D
pol bomo pa mi krivi, ko smo svetovali naj jo pusti na miru za dva mesca :D
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 08. Jul. 2013 23:32

ko se bo ki res ... :D
pol bomo pa mi krivi, ko smo svetovali naj jo pusti na miru za dva mesca :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 08. Jul. 2013 23:33

eh, je samo en, ki ne ve, kaj bi sploh rad... :D
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 09. Jul. 2013 0:05

napisal sem dovolj jasno kaj bi rad. par nasvetov glede te situacije. rad bi obdržal stik, pri čemer imam neke omejitve. in to je to.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 09. Jul. 2013 0:21

piro, ne skrbi, na tem forumu je itak polno norcev ki sam zajebavajo :D (kar si verjetn že ugotovu)
no js še vedn mislm da jo pač klkni na fb, vsaj dodaj jo, pol pa že vidiš kako.. če te klikne, napiše "živjo:)" al pa "hej:D" al pa "čAuuČiii ;***" al pa kej, pač veš da ji je do tega da bi te mal slišala. lahko tud ti kdaj klikneš pa vpraši kako je (use a smile sometime, girl like smilie :P ), itd itd.. mislm da ni čist nč narobe dodat punco, če jo poznaš in si bil na zmenku z njo, pa veš da se ne bosta vidla.
pa počas seveda, ne vsak dan kr naprej, ampak tko, sem pa tja.. odvisno kok bo imela ona interes.

ubistvu mogoče te bo pa ona dodala? :) če to naredi se je le drži. je le najboljši filter to da ne narediš nič in počakaš da punca nardi korak naprej, in tista ki ga, ji je sigurno kej do tebe.. ampak mislm da moraš tud sam kej narest in pokazat vsaj mal interesa. če jo pa rajcajo igrice, naj se pa z drugimi igra..
hej norci :)
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 09. Jul. 2013 0:27

sej poznava se že dlje časa in se mava na fb-ju (itak je ni dost gor, pa tudi sam se nameravam zdej čez poletje temu izogibat, vsaj za kak teden) ... pa ona je tudi čist paf, po štiri smajljije v dveh stavkih napiše pa ko sm jo po zmenku slučajno srečal je bla čist navdušena, tak da v bistvu bi blo treba to samo zadržat :)
bom poročal čez dva meseca kako bo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 09. Jul. 2013 0:37

uf, pol pa le :) že da se ne ohladi.. tko kot do zdej, pač očitn sta se že pogovarjala prek fb :) eh brez skrbi, če je navdušena bo že kej ;) pa srečno
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 09. Jul. 2013 0:46

v bistvu se nisva preko fb nč pogovarjala. raje ne ugibaj :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 09. Jul. 2013 1:02

no, nekak s tipkam, glede na to da je nekje smajlije uporabila :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Jul. 2013 6:06

slovenc79 napisal/-a: "čAuuČiii ;***"

Slovenc, uporaba foruma je osebam, mlajšim od 13 let, prepovedana! :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 09. Jul. 2013 10:05

pol pa pejt dol :D
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 09. Jul. 2013 11:01

Mene pa res firbca kakšne hude omejitve so, da ne moreš jet dol na obalo? Nimaš avta-bus-vlak, nimaš dnarja-prevozi.org-štopanje, mislim razen če si invalid al nevem kaj, pol še razumem, sicer je pa to neko izmikanje. Mislim, da je ni take stvari, ki bi ti onemogočala odit za en dan, na koncu koncev, pol dneva na obalo. Fbji, mejli in take zadeve pa ne bojo šle 2 mesca, kak teden mogoče še, slej ko prej jo boš moral obiskat oz. ona tebe, če je hočeš zahakljat. Lahko pa uporabiš tudi varianto, da pač navežeš kontakt po koncu poletja.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 09. Jul. 2013 11:27

^^this!

midva se često voziva na relaciji en konec slovenije na drugega. zdej skupaj, prej pa posebej, pa ni še nobenemu krona z glave padla.
prevoz te stane cca 20€ v obe smeri.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 09. Jul. 2013 11:52

Če je punca res zainteresirana mislim, da naj ne bi bilo problema, da se med poletjem vidita. Če je zanimanje obojestransko, bo tudi želja po obdržanju stika med poletjem obojestranska... :wink:

Tako, da mislim, da malo preveč kompliciraš (v smislu kaj, kako, kdaj itd.), naredi stvari bolj spontano, napiši ji kak sms, če bi bila za to, da se en dan dobita v Ljubljani in preživita skupaj dan. njen odziv ti bo povedal kako je na stvari - če si ji všeč bo seveda takoj za stvar, če pa bo iskala 1001 izgovor pa mogoče le ni toliko zanimanja...

Ampak kot ostali mislim, da Slo res ni tako velika, da se ne bi mogla dobiti na pol poti, ali, da bi to predstavljalo kak večji problem. Razen, če imaš kakšno fobijo pred javnim prevozom itd., drugače pa ne vem zakaj to ne bi bilo izvedljivo. Če je interes, vama je tistih 20€ za prevoz še najmanjši problem...
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 09. Jul. 2013 13:27

ja prav imaš, gre za neko fobijo in ne mislim tega tu razlagat, ker večina itak ne bo razumela. in se trudim, da bi jo presegel, ampak v tako kratkem času pač tega ne morem naredit.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]