Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
^^itak. Če mi mu blo kaj do tebe bi ziher odpisal. To, da ne odpiše, niti piše kako drugače je očiten znak, da mu ni veliko do tebe tak, da raje odnehaj in probaj pozabit nanj.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Obupaj, žal... Sicer sem tud sama taka, da večinoma ne odpisujem na rojstnodnevne stvari. Ampak vseeno, če bo pisal, bo že. Če ne, pa ne.
Verjetno je pa zate vseeno bolje, da prekineš stike z njim, ker ne vem če ima smisel nadaljevat tole in upat, da bo kaj več, kot je blo....
Zamoti se s čim drugim in probaj pozabit nanj!
Verjetno je pa zate vseeno bolje, da prekineš stike z njim, ker ne vem če ima smisel nadaljevat tole in upat, da bo kaj več, kot je blo....
Zamoti se s čim drugim in probaj pozabit nanj!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Dioniz - Cosmo moderator
*mala* napisal/-a:Obupaj, žal... Sicer sem tud sama taka, da večinoma ne odpisujem na rojstnodnevne stvari. Ampak vseeno, če bo pisal, bo že. Če ne, pa ne.
Že, jaz tud ne odpisujem, ne vem mami, sestri, al pa ostalim sorodnikom al pa kakem kolegu, samo, če bi mi punca, ki mi je všeč pisala, pa bi se tolko potrudo, da ji vsaj hvala napišem. In to z lahkoto.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- lina*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2013
No kako dolgo pa je od tega odkar si mu pisala? če je več kot mesec in ne odpiše potem tudi verjetno ne bo odpisal. Če pa je to pred par dnevi pa počakaj pa boš videla kaj bo.. če bo bo, če pa ne ... Pa pač idi dalje Jaz sem tudi bila v podobni situaciji (ni bila izmenjava) in je odpisal, in to ne samo: Hej ok sem lepo bodi Ne mislim pa si delat nekih lažnih upanj, ampak tak kot frenda da bi se videla in je to to
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Tudi meni je to čudno. Sploh ker je v poplavi fb voščil vedno manj voščil preko telefona in že zaradi tega je fajn, če se zahvališ. (mimogrede, zakaj bi vam sorodniki pisali sms-e za rd? Ni ponavadi, da se vsaj pokliče, če se že rees ne vidiš?)
Da sem pa on topic- move on. Ne bodi ena izmed tistih ljudi, ki se ponižujejo in iščejo odziv, pa četudi slab.
Da sem pa on topic- move on. Ne bodi ena izmed tistih ljudi, ki se ponižujejo in iščejo odziv, pa četudi slab.
The world is as you are.
-
Dioniz - Cosmo moderator
sirova štručka napisal/-a:Dioniz napisal/-a:*mala* napisal/-a:Sicer sem tud sama taka, da večinoma ne odpisujem na rojstnodnevne stvari.
Že, jaz tud ne odpisujem, ne vem mami, sestri, al pa ostalim sorodnikom al pa kakem kolegu,
kako ste pa eni čudni, da se ne zahvalite, če vam nekdo vošči?
emanuela napisal/-a:(mimogrede, zakaj bi vam sorodniki pisali sms-e za rd? Ni ponavadi, da se vsaj pokliče, če se že rees ne vidiš?)
Zato.
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
Od kod pa je ta skrivnostni tujec ? :p
Drugače pa je veliko odvisno, od časa, ki je potekel od tvojega voščila. Kdaj sta si pa pred tem dopisovala nazadnje ?
Meni samo ni jasno, kako ti je lahko prej normalno odpisoval, na čestitko, kar je pa nekja skorajda samoumnevnega pa se ni odzval.
Drugače pa je veliko odvisno, od časa, ki je potekel od tvojega voščila. Kdaj sta si pa pred tem dopisovala nazadnje ?
Meni samo ni jasno, kako ti je lahko prej normalno odpisoval, na čestitko, kar je pa nekja skorajda samoumnevnega pa se ni odzval.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Okej, sem prišla k pameti in me je minilo karkoli pisat. Karkoli bom napisala bo izpadlo najmanj blazno užaljeno (kar sicer, roko na srce, malo sem), vzgojila ga je pa že mama, tako da mu je bz pojasnjevat da se spodobi zahvalit za voščilo.
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Rabim en nasvet!! (dionizu sem že zatežila prek privata hahha).
Danes se dobim z enim tipom, grem k njemu film gledat.
ker sem bila pred tem v petletni zvezi, je to prvi stik z drugim moškim po doooooolgem času
in sm takooo živčna, sploh ne vem kako naj se obnašam, oblečem?? kaki nasveti? sicer sva se pogovarjala samo prek interneta, ampak se tko na videz poznama s faksa. nikoli pa se nisva še uživo pogovarjala in me res stisne, ko samo pomislim
Danes se dobim z enim tipom, grem k njemu film gledat.
ker sem bila pred tem v petletni zvezi, je to prvi stik z drugim moškim po doooooolgem času
in sm takooo živčna, sploh ne vem kako naj se obnašam, oblečem?? kaki nasveti? sicer sva se pogovarjala samo prek interneta, ampak se tko na videz poznama s faksa. nikoli pa se nisva še uživo pogovarjala in me res stisne, ko samo pomislim
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Film greš gledat. Torej se obleci predvsem udobno (nima smisla met kiklce, ki se hitro mečka, pa takih hlač da te tiščijo itd): kšne kavbojke, pa majčka, pulover..oziroma pač nekaj, v čemer se dobro počutiš (trenerko bi mogoče vseeno pustila doma, he he). Nč komplicirat. Vzameš s sabo še kšno vrečko kokic ali čipsa in si zmagala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]