Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 11. Dec. 2012 22:16

Ma kaj komplicirate?

Napišeš, super da te zanima...jaz sem že bila, če hočeš kakšne informacije ali slike greva lahko kdaj na pijačo.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 12. Dec. 2012 9:23

popolnoma isto razmišljal. WTF komplicirate?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
violica1201
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a violica1201 » 17. Dec. 2012 10:48

Lep pozdrav
Danes sem odkrila,da je fant po Fb iskal svojo bivšo punco s katero sta bila skupaj skoraj 3 leta. Ali me mogoče vara in si želi njene bližine?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 17. Dec. 2012 13:03

firbčen je pač, najverjeteje. a ti nisi nikoli nobenga bivšega po FB postalkala?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 17. Dec. 2012 13:15

mislim, da dokler je ne doda za frendico in ji zacne pisat kaksne sumljive "miss u" variante sporocil, nimas razloga za paniko.
Zadnjič spremenil v-e-s-n-a, dne 17. Dec. 2012 14:26, skupaj popravljeno 1 krat.
violica1201
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a violica1201 » 17. Dec. 2012 13:48

Mogoče sem jaz preveč ljubosumna in takoj pomislim na slabo ko odkrijem takšno stvar. V petek mi je napisal da me ljubi (to mi je napiso prvič odkar sma skupaj). Mogoče ga želim za sebe ali pa sem res tako zakompliciran človek.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 17. Dec. 2012 13:55

Tudi jaz mislim, da je bil firbčen kaj se dogaja z njo. Dvomim, da se kar dobiva z njo in te vara, to si malo domišljaš, ker si pač videla, da jo je malo postalkal.
To ponavadi nima nekih globjih sporočilnih vrednosti.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 17. Dec. 2012 14:07

Ma ja, ne temu dajt prevelizga pomena. Kadar sestra visi na mojm kompu in vidi d mam fb odprt, včasih reče: "kaj pa kej X (njen bivši) dela??" pa prečekera njegov profil (ker ga ona nima več na fb-ju). Pa vrjem, da je to čisti firbec in niti slučajno noče nič več z njim, ker ma novga fanta, s katerim se ma 20x bolš, kot se je mela s tem bivšim...Dokler ne najdš kakih smsov, info o tem, da se dobivata itd. nimaš kej paničarit :)
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
jagodka/
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka/ » 28. Dec. 2012 19:17

problem...
men je pa en mau všeč, ampak nevem kolk možnosti mam...
delam v bližnji gostilni kmar je pač on pršu na pir al kva neki in sm parkat opazla da mi je namenu pogled.
prejšn petek je bil pa v gostilni manši žur kamor je tut on pršu. pač reku mi je za ples sam sm mu rekla da nemorm zdj... poi k sm šla enkat za šank me je pač objeu. poi sm šla itak za šank delat k je blo pouhn folka in je čes cajt še on pršov, in se tko zgovarjam z enmu ker se je zmišlvov kaj bo piv in me sam tko še enkat objame jst dam pa čez cajt umaknem njegovo roko iz mene... poi mi je še reku za vodo k ma 30 stopin ker je kao alergičn in pač nism čist wedla kok bi blo to in sva skupi natočila vodo poi je pa reku da sm mu odlično vodo natočila... no ja nevem kaj je bla čist fora ampak usi so začel govort da je najdu ljubezen ampak da nism črnolaska in to so še šefu rekl... nevem pa vedno me je lepo pogledov... potlej je šov pa počas v spodn štuk k je blo tut več folka, nasledn dan pa tut ni blo nč več kj.
rabm nasvet a je bla vse skup zjbancija, a sm mau za j. kaj vi mislte?
nepoznam ga dobr sam mi pa kr uredu zgleda :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 28. Dec. 2012 19:26

To, kar je počel, je tipično vedenje (nekoliko primitivnega) moškega do natakarice v gostilni. Prav tako komentarji njegovih znancev.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 28. Dec. 2012 22:49

točno tak. malo ga je spil pa se je opugumil. počakaj na naslednjo zabavo, ko boš kelnarla pa ga probaj čimbolj napit :D Boš vidla, da bo spet.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
jagodka/
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka/ » 29. Dec. 2012 12:42

omg zakaj jst neznam razmišlat... heheh no ja sj če tko pomislm sm to že dostkat dožvela ampak nism kj dost razmislala o tem... on je biu pa še dost uredu za pogledt :) ampak zj vem da je škoda cajta za take neumnosti :)

hvala vama :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 29. Dec. 2012 14:08

Ni rečeno, da je vse izgubljeno. Malo mu že moreš bit všeč, pa je pač dobil pogum te osvajat samo, ker je nekaj spil.

spremljaj njegovo obnašanje do tebe, ko bo trezn pa boš najbol vedla na čem si. Če bo še vedno totalno indiferenten do tebe pol je itak pussy in se opugumi samo, ko je pijan. Če ti je pa to všeč ali ne, pa sama najbolje veš.
― Ralph Waldo Emerson
jagodka/
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka/ » 29. Dec. 2012 14:49

hmm ni mi napačn sam poznnam ga pa tut ne tko dobr, da bi vedla kakšn ma karaktr, prašanje kakšne ma namene... mogoče je pa zanga sam igra.. je pa res da ni prvi k bi se tko obnašu... :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 29. Dec. 2012 15:28

jah če delaš s pijanimi ljudmi, še posebej v kakem bolj podeželskem lokalu, lahko to pričakuješ.
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]