Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 03. Dec. 2012 18:01

No, ja...si tudi ženske predstavljam, da znajo kakšnega tipa ponucati samo zato ker npr dobro zgleda, čeprav je bučman in neprimeren za resno vezo.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 03. Dec. 2012 18:04

carrie če ti nisi tako narejena še ne pomeni da katera druga ni.

besides: "ne stori drugemu tisto česar nočeš da bi drugi storili tebi" se nanaša na varanje. torej ne varaj, če nočeš biti prevaran.

kako gre to lahko skupaj z "ne seksaj z mojim fantom, če nočeš da bi drugi seksali s tvojim"? srečne zveze se ne da razdret.

kaj pridobi ženska z enim takim ons-jem? en velik egotrip. in folka, ki potrebuje egotrip iz omenjenih razlogov je na tisoče. tak folk rabi terapevta in intenzivno delo na sebi.

drugače je pa on je tisti ki je prasec v tem razmerju. on je tisti, ki prizadane svojo partnerico. ona je pač (kot sem že napisala) itak že kaznovana z lastno omejenostjo, nizko samozavestjo in samopodobo.

ps. glede morale pa tako: imamo 10 božjih zapovedi, ki so tudi globalno neko priznano in ponotranjeno moralno pravilo - tudi med nekristjani. 9 zapoved "ne želi svojega bližnjega žene" oz moža se nanaša na nemoralnost pecanja partnerjev svojih bližnjih. torej če ona seksa s tipom katerega dekleta sploh ne pozna je v bistvu ok :D
Vsak raj ima svojo kačo.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 03. Dec. 2012 18:05

carrie_ napisal/-a: Moški ja, absolutno veseli "fizične zabave" brez obveznosti. Ampak ženske?? Resno? Jaz to zeloo težko verjamem... Mogoče s kom, ki je neumen in grd, z veliko batino (ampak zakaj bi spala z nekom, ki mi sploh ni všeč?). In zakaj bi za božjo voljo z nekom, ki mi JE všeč želela zgolj "fizične" zabave? Jaz tega enostavno ne kupim, ženske nismo tako narjene...

Hm?? Torej misliš, da so vse številne FF naveze naokoli in one-night-standi prijetni samo za moške al kako? :) Kako bi potem sploh obstajale enonočne zadeve, potemtakem bi se morale vse te ženske v par minutah resno zaljubit v potencialnega spolnega partnerja za tisto noč, da bi bile sploh za, druga opcija bi bila pa samo še, da gre za posilstva s strani tipov :? Ali pa da vse ženske romantično hrepenijo po svojem FF in skrivoma upajo na resno zvezo z njim? Ne bi rekla, meni sicer to ni blizu, vidim pa polno tega naokrog in verjamem, da niso vse ženske polovice teh navez spletkarke s skrivnimi načrti omreženja tipov za vedno :) Logično, da so jim všeč (vsaj fizično / po energiji / simpatičnosti), drugače ne bi šle v posteljo z njimi, samo ne zdijo se jim pa nujno primeren material za zvezo ali pa jih niti ne poznajo dovolj, da bi sploh že razmišljale o tem. Ali pa jim trenutno sploh ni do resne zveze, pa se vseeno rade malo pozabavajo.

Takega čudnega posploševanja res še nisem slišala :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 03. Dec. 2012 20:32

^^ ko bi vsaj blo res -.-
hej norci :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 03. Dec. 2012 20:43

^^ Kaj, torej da bi bili vsi posamezniki (oz. tukaj ženske) enaki? :) Pomoje ne bi bilo preveč v redu, različni smo si na vseh mogočih področjih in dojemanjih situacij, to je itak dejstvo... kar pa je povsem kul (dokler ne škodujemo komu drugemu, seveda) :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 03. Dec. 2012 20:49

ne, to da bi bile ženske čustvene pa sam moški taki da bi sam fizične užitke hotel :D (pač z nekaj izjemami ane :P jaz da bi čustven ostal :) )
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 03. Dec. 2012 21:22

Daj se malo omeni, da si ful custven itd.

Mislim, da se ne vedo vsi.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 03. Dec. 2012 21:39

Saj so moški tudi čustvena bitja, včasih še bolj kot ženske. Mora pa biti taprava punca za to, da se to zgodi. Ena iz ONS ni ravno "marriage material" in z njo ne bojo okleval z užitkarstvom. Mislim, da je to enkrat Jochie kategoriziral dobro.

P.S. Vprašanje za forumaše: Spoznate super punco ("marriage material"), želite jo bolj spoznavati, v njej vidite nekaj več... Punca je zainteresirana, a želi tudi hitro spat z vami, in to se zgodi prej, kot ste načrtovali. Ima to kakšen vpliv na vaš odnos do nje, in na kakšen način?
Zadnjič spremenil carrie_, dne 03. Dec. 2012 21:44, skupaj popravljeno 1 krat.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 03. Dec. 2012 21:41

^^ Verjetno res, samo tudi ni nujno; je še tukaj na forumu par takih primerov, ko se je iz FF razvila lepa in resna zveza :)

slovenc79 napisal/-a:ne, to da bi bile ženske čustvene pa sam moški taki da bi sam fizične užitke hotel :D (pač z nekaj izjemami ane :P jaz da bi čustven ostal :) )

No, sej to je to :) Ženske bi morale biti vse enake po taki logiki, klišejske nežne punčke, glede moških vedno z željo po poroki in zarodu (po možnosti za štedilnikom, če karikiramo klasično podobo ženske :D )... Ene so, ene pa ne. Meni se zdi pa super, da smo si zelo različni med sabo (tako ženske, kot moški in predstavniki obeh spolov med seboj), ne kot neki roboti :) Sama se npr. ne najdem v zgoraj omenjeni tematiki, me pa niti malo ne moti, če si kakšna punca, ki npr. že dlje časa ni dobila svoje porcije fizičnih stikov, najde nekoga za eno noč / FF. Le zakaj bi me, nimam se niti pravice vtikat, to je povsem kul, če se vpleteni strinjajo :) Vem, ti verjetno predvsem misliš na situacijo, da bi koga taka ženska 'izigrala', ampak z nekaj prakse v medsebojnih odnosih itak znaš prepoznat osebo... pa tudi pri zvezah gre lahko še marsikaj drugega narobe, na drugih področjih, tole je še med najmanj verjetnimi scenariji pomoje.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 03. Dec. 2012 22:06

Dot, si kdaj poskusla ONS? Imaš tipični feministični pogled in zagovarjanje t.i. ženskih pravic in svoboščin, kar si verjetno pobrala iz medijev in splošne družbene moderne klime, v resnici pa imaš rada, da imaš fanta, ki te ima rad, te spoštuje, je res? :)

Saj je dobro to, da v zvezi s spolnostjo ni več toliko predsodkov, kot jih je bilo včasih, ampak neko favoriziranje takega lajfstajla je pa čisto mim... Madonca, danes je ženska že skoraj malo čudna, če ne poskusi ONSja ali seksa v troje.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 03. Dec. 2012 22:25

o.O Ne, nič od tega; mislim, da sem že parkrat dovolj jasno poudarila, da meni to NE leži in tega NE počnem, da pa se seveda zavedam, da je vsak posameznik drugačen. Govorim o tem in o ničemer drugem - da se naše želje in dojemanja različnih situacij v življenju razlikujejo. In to velja tudi za področje spolnih ter partnerskih odnosov, kajpak. Pa še kako. Očitno sploh nisi prebrala napisanega :) ... namreč ne vem, kje si našla kakšno favoriziranje, ravno obratno razlagam - tj. da se mi ne zdi upravičeno favoriziranje ne ene ne druge strani, ker gre za odločitev posameznika in njegov okus. Pri čemer se pa sama ne opredeljujem (oz. poudarjam, da mi je vseeno, ker niti nimam pravice do označevanja drugih, to je njihova odločitev). In se mi zdi nerazumno, da takšen del zasebnega življenja oz. intimo posameznika (tj. ki bi načeloma moral pripadati predstavniku kateregakoli spola) omenjaš hkrati z ženskimi pravicami ali feminizmom. :eek: :) To je stvar osebnih preferenc, ki se drugih ne tiče, nikakor ne bi smela biti odvisna od priznavanja družbe (čeprav je res, da je družba vse prevečkrat obsojajoča in vtika nos celo v neodtujljive pravice posameznikov, samo tega se itak ne da preprečit).

----> Torej: želim povedati, da obstajajo ženske, ki jim je le do resnih zvez in klasičnega družinskega / partnerskega življenja, na drugi strani pa prav gotovo obstajajo tudi take, ki jim do tega ni (v vmesnem času pa si po možnosti omislijo kakšnega spolnega partnerja ali več) :) To je vse. Težko verjamem, da se s tem ne strinjaš.

Bila je zgolj replika na tisto, ko si zgoraj napisala, da ženske niso za ONS. Ene so, druge ne. Sama niti blizu ONS nisem prišla in tudi ne nameravam, ampak saj tudi s padalom ne mislim skočit, ker mi to ni všeč, pa mi je čisto jasno, da nekateri pa blazno uživajo pri tem in da ima vsak svoje preference / merila užitka.

In kot sem že vprašala: kako si potem razlagaš razne ONS, tukaj jih je kar nekaj punc baje že imelo, dvomim, da so vse načrtovale prihodnost z 'izbranci' :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 03. Dec. 2012 22:47

veste, včasih sam povem neki kar se mi fajn zdi v tistem trenutku, ne mislim da bi se moglo vse kar natipkam zgoditi :P
ja, ljudje so itak različni :)

carrie, "prej, kot ste načrtovali"? a si že pomislila na možnost da tudi moški lahko reče NE, nisem še pripravljen? :D jaz punco prvi dan ko jo spoznam ne mislim posexat. niti prvi teden ne. mogoče niti mesec ne. če bo ona hotela, tough shit, nič ne bo. pač rabim čas da zaupam, če pa ona tega ne bo razumela pa ni punca s katero bi rad bil.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 03. Dec. 2012 23:03

slovenc79 napisal/-a:veste, včasih sam povem neki kar se mi fajn zdi v tistem trenutku, ne mislim da bi se moglo vse kar natipkam zgoditi :P
ja, ljudje so itak različni :) .

Vemo, ja, sam predstavlji si, kako bi bilo dolgočasno na svetu, če bi bili vsi enaki :D Vsi filmi enega žanra bi bili razprodani, noben pa ne bi recimo grozljivk gledal, pa vsi bi enako musko poslušali, preferirali enake okuse hrane, pa v roza in modre oblekce bi bili oblečeni :) Brez veze:)) No, bi pa z veseljem s planeta izbrisala take, ki drugim škodujejo in vnašajo samo slabo v svojo okolico, tisto pa res ni potrebno. :/

+ Aja, sem se potem spomnila, zakaj je morda prišlo do nesporazuma zgoraj: verjetno zaradi izjave, da se mi nekaj zdi super ali nekaj takega. Tisto ni bilo mišljeno vsebinsko, ampak se je nanašalo na to, da je povsem super, če se najdeta dva posameznika z enakimi željami in to uresničita :) Super za njiju, ne zame (jaz sem indiferentna, dokler mene proti moji volji kdo ne vključuje kam :)). Tako kot recimo fetiš na golden shower, ki smo ga omenjali v eni drugi temi - ni mi niti slučajno blizu in ga nikakor ne bi želela prakticirat, se mi zdi pa fino, če se najdeta dva človeka, ki jima je to všeč in si izpolnita to željo.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 03. Dec. 2012 23:07

no ja, nekateri tipi so tudi bolj napredni, sploh tisti s severa.
pri njih se ne pade iz predala marriage material v predal lahkoživke samo zato ker gre ženska s svojim moškim prej v posteljo 'kot bi se spodobilo'.
je pa res, da si pri takih potem mora ženska sama plačat večerjo/pijačo oz jo celo častit, kot se pač za enakopravnost spodobi ;)
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Dec. 2012 0:08

mogoče zato ker so tudi ženske iz severa manj "zmedene" in so dejansko zanesljive :D
sever je čist druga zgodba. tam je folk pri 16ih bolj odrasel kot tukaj 30 leten.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov