Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 21. Mar. 2011 17:47

Že vnaprej se zavedam, kako butasto je to vprašanje, ampak zakaj imajo tipi rajši svoje grde bejbe kot pač..tuje ki niso grde? :?

Ne ampak to je dejansko fenomen, ki ga opažam, da solidni tipi najprej veselo serjejo okoli, nakar se vračajo k svojim resnično neprivlačnim bejbam. V čem jim je tu fora?
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 21. Mar. 2011 17:47

^ :lol:

drugače se pa strinjam z nesanico na tem mestu. zakaj bi razlagala temu tipu o svoji preteklosti? sploh če ve, da bi ga po nepotrebnem obremenjevala. nima smisla. naj bo tiho in uživa z njim dokler pač bo. 3 tedne ali pa cel lajf.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 21. Mar. 2011 17:58

že druga cvetka danes. Đizs ali ni logično, da ima vsak svoj okus. Teb je lahko tista bejba obupna njemu bo pa privlačna v vseh pogledih.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 21. Mar. 2011 17:59

Led Z. :lol: ne ne takšen šport res ni zame...Imam fanta že od osemnajstega leta- in ga nisem nikoli prevarala :D
Ma potrebovala sem potrditev, ker se mi zdi totalno mimo nekoga tako obsojat. Nekatere so res k**** ampak obstajajo tudi vredu ženske, ki se pač niso šparale in imajo nekaj kilometrine za sabo. Mogoče pa imajo več v glavi, kot kašna ki je spala samo z enim in tudi v resni zvezi lahko čisto ok funkcionirajo.
Samo je pa res, da ko enkrat ženska pride na slab glas težko dobi nekega alfa samca :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 21. Mar. 2011 18:01

***Ally*** napisal/-a:Že vnaprej se zavedam, kako butasto je to vprašanje, ampak zakaj imajo tipi rajši svoje grde bejbe kot pač..tuje ki niso grde? :?

Ne ampak to je dejansko fenomen, ki ga opažam, da solidni tipi najprej veselo serjejo okoli, nakar se vračajo k svojim resnično neprivlačnim bejbam. V čem jim je tu fora?

Nikoli nisem in nikoli ne bom razumel, zakaj to ženske počnete.
Da lahko tako plehko ocenjujete in opravljate okoli:, če že en tip ni z vami pa mislite da ste lepše od njegove punce, ne glede kolikokrat se vrne k njej v objem ali pa da je izbral njo namesto vas - bodite samo tiho.

Po drugi strani se pa jokcate, ko govorite: "jaz imam tako lepo osebnost" " ali so tipi sploh zmožni pogledat mimo lepote?"- BU HU.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 21. Mar. 2011 18:02

***Ally*** napisal/-a:Ne ampak to je dejansko fenomen, ki ga opažam, da solidni tipi najprej veselo serjejo okoli, nakar se vračajo k svojim resnično neprivlačnim bejbam. V čem jim je tu fora?

Zavarujejo se, da ne bi tudi ona veselo srala naokoli. :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Mar. 2011 18:03

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 21. Mar. 2011 18:04

Če jo je 25 tipov pripeljalo do mene, vredu - ampak od takrat naprej je samo moja.

P.S. Pričakujem pa da če je imela 25 spolnih partnerjev, da odvleče svojo rit na testiranje za SPB, ker nočem da mi je čez pol leta, ko mi pove, jasno zakaj imam gobe na svojemu k*rcu.

aha, vidim, da znaš tut razočarat, dokaz, da si samo človek. :wink:

kaj ma veze to, kok tipov predte pripelje bejbo s tem, da bo od takrat naprej samo tvoja? karikiram: če jih pa prej ni mela xy, pa ne bo za zmeri tvoja? aja, misliš, da v času vajine veze, da bo samo tvoja? to je lohk tut vsaka druga, ne?

pa ne spet stereotipit o SPB - tveganje je seveda večje, ampak verjetno so nekateri že slišali za varen seks in ga tut prakticirajo. ali pa so toliko odgovorni v prvi vrsti do sebe in tudi ostalih, da se redno testirajo. ja, ja, eni se pa ne.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 21. Mar. 2011 18:08

nanamiša napisal/-a:že druga cvetka danes. Đizs ali ni logično, da ima vsak svoj okus. Teb je lahko tista bejba obupna njemu bo pa privlačna v vseh pogledih.

opa, ni čisto tak..seveda je res, da ma vsak svoj okus, ampak kolko smo debatirali na to temo, obstajajo ljudje ki so 80% nasprotnega spola všeč, potem taki, ki so pač stvar okusa, in pa taki, ki 80% folka ne sedejo, that's a fact :D

(itak je edini fact da sem jezna ko pes :mad: in da sem namesto v #Priznam da.. pač sem vrgla :D )
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 21. Mar. 2011 18:12

^^ a je tip izbral ta grdo namesto tebe?
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 21. Mar. 2011 18:19

nope, ker takim ne pustim več na 2m, ko zavoham kaj počnejo..se mi je pa pred leti že zgodilo ja

sem pa slišala izjavo v smislu "ti kar pridi, saj ni resno" ampak meni zgleda precej resno no
Houd de wereld tegen
Nyree
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Nyree » 21. Mar. 2011 18:20

Led Zeppelin napisal/-a:
***Ally*** napisal/-a:Že vnaprej se zavedam, kako butasto je to vprašanje, ampak zakaj imajo tipi rajši svoje grde bejbe kot pač..tuje ki niso grde? :?

Nikoli nisem in nikoli ne bom razumel, zakaj to ženske počnete.
Da lahko tako plehko ocenjujete in opravljate okoli:, če že en tip ni z vami pa mislite da ste lepše od njegove punce, ne glede kolikokrat se vrne k njej v objem ali pa da je izbral njo namesto vas - bodite samo tiho.

Po drugi strani se pa jokcate, ko govorite: "jaz imam tako lepo osebnost" " ali so tipi sploh zmožni pogledat mimo lepote?"- BU HU.

Končno en, ki je povedu točno to, kar sem hotela tudi jaz. :wtg:
Ti si tukaj lepotica, tvoja simpatija pa ima eno, ki ti gre v nos.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 21. Mar. 2011 18:25

ma sploh ne gre za to no, ampak mi gre na živce ko tip najprej ful zainteresirano trdi da z njegovo bejbo ni resno in jo kao opravlja, pa da ni zadovoljen z njo, pol pa še isti dan očitno dokazuje nasprotno..

enako na primer sem imela sošolca, za katerega smo bile vse "debele", s celega razreda se je delal norca, a na koncu ma žensko ko je vidla telovadnico samo na kilometer

pač ta dvoličnost mi gre na kozlanje

aja pa jaz ne igram na personality card..ever - vedno je najprej vizualni kontakt, šele potem lahko debatiramo o osebnosti..če ti človek s prve ne potegne ti nikoli ne bo
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 21. Mar. 2011 18:46

Ponavadi ko si izberemo nekoga za partnerja gledamo 'celi paket' in ne sam zunanjosti in lepote tiste osebe - odkrito povedano, če bi blo tak bi nas po mojem večina bla še zdaj verjetno samskih in nedolžnih al mam pa sam jaz tako nesrečo, da vidim zlo malo lepotcev :D Lepota je relativen pojem, ni vsem ljudem vse isto všeč (hvala bogu) in očitno so tiste grde bejbe v celem paketu boljše in več ponujajo od lepotic ali preprosto tipčku bolj odgovarjajo, drugače si je ne bi izbrali. Če pa vidiš, da so dvolični pa se jaz sploh ne bi ubadala s takimi osebki, takega tipa pa res ne rabiš.
Zadnjič spremenil kikyca, dne 03. Apr. 2011 18:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 21. Mar. 2011 18:59

Jochie napisal/-a:punca, ki je seksala s 25 tipi, ne bo dala po x zmenkih ampak ob prvi priložnosti.:P

če je teh 25 tipov izoblikovalo njo, da je tako čudovita, hvala bogu za njih! :)

Za prvo izjavo ti dam velik minus za drugo pa dva plusa, tako da si trenutno v plusu. :D :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]