Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 29. Avg. 2012 22:49

kolk si ti stara? 12? a si še devica?
mogoče mu je blo dovolj da sta zasrala.
jagodka/
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka/ » 29. Avg. 2012 22:51

ma ne ker je hotu da grem z njimu (ker kao nau mogu brez mene bit al kai.. ampak nism hotla it)
jagodka/
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka/ » 29. Avg. 2012 22:56

ne nism 12... aja in mi ni všeč sam ne vem kaj on hoče... z njimu pa nebi bla ker kot sem že rekla mi deluje ženskar...
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 29. Avg. 2012 22:57

ja še dobro da nisi šla smrkla.
pozanimi se kaj okrog govori o tebi.
jagodka/
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka/ » 29. Avg. 2012 23:07

ma shitt morm se še pozanimat bl podrobno ja drugač je pa en frendic reku da sm nwm kai ful fletna in kaj še use kon en sam shit u zadno mi je ena rekla da do se zgovarjal če sm jst tuki(u gostilni, kjer sm delala) ker je on kaoo tukei in nevem kaj nekej poi mi je pa rekla če sm ga vidla in jst tko njej da me pač ne zanima on... poi mi je pa še en kje je pa J. sam shit
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 30. Avg. 2012 1:02

ja če pravš da te ne zanima.. pol brezveze se sekirat zanjga, ne?

pa, zdej če je on ženskar če je zasral, pol tud ti nisi resna če si z njim zasrala.
hej norci :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 30. Avg. 2012 8:57

Kaj so to ene finte, da se ženske zanimajo za tipe, s katerimi ''itak ne bi bile skupaj''? :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 30. Avg. 2012 9:07

Jah, a ni to precej razširjeno :) (sklepam na podlagi razširjenosti one night standov, številk 30+ v temi, s koliko moškimi so se uporabnice poljubljale itd.... verjetno niso nameravale kar z vsemi osnovat zvez)
kjuti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kjuti » 30. Avg. 2012 13:23

Pozdravljeni vsi skupaj!

Samo en hiter nasvet bi potrebovala za tiste, ki veste...

...potrdili so, da imam candido in vaginozo...koliko vem se pri teh dveh boleznih zdravita oba partnerja...kako naj svojega fanta usmerim za zdravljenje? ali naj se gre najprej testirat in mu predpisejo zdravila na recept ali pa naj kar sam kupi potrebna zdravila v lekarni?

Najlepša hvala za odgovore :)

lp
jagodka/
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka/ » 30. Avg. 2012 15:04

mhm mhm je rees da mi ni všeč(no jst nism nč mislla met dokler se ni use zgodl k mi je blo že res mau useen no ja za tist trenutk ) ampak še vseen nevem zkj more pou vasi vedt joj joj no itq se je use skupi mal umiril amopak men še wedno ni useen zzto k je usem folku powedu (al pa če ni on?) in pač ni mi blo jasn kaj hoče sploh kr mi skos nki... lool ko kompliciram
aja drug pa dons itq s5 pride u gostilnoo joj upam da nam spet pjana in da se nau use ponovil ( sam itak se nau :)) )
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 30. Avg. 2012 15:21

kjuti,

najboljše je da gre k zdravniku še sam. Če pa ima vidne znak (rdeča glavica, bele pikice) potem se lahko maže dvakrat na dan s kremo Canesten, ki se jo v lekarni dobi tudi brez recepta. Če imaš hudo vnetje, je najboljše da kak teden ko se zdraviš, nimata spolnih odnosov ali pa uporabljata kondome. V mnogo primerih pa se fant z glivicami sploh ne okuži.

Veliko sreče pri zdravljenju ;)
kjuti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kjuti » 31. Avg. 2012 10:04

super!
hvala za odgovore:) ..za napotnico za brezplačno testiranje gre fant do osebnega zdravnika? puncam je lažje, ker grejo do ginekologa, ki jim predpiše...sploh nimam nobenih znakov, zato niti vedela nisem, da imam vnetje...ampak sem se šla zaradi sebe testirat, pa on tud nima nobenih znakov. Bo šel sam k dr., tako da bova oba pomirjena :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 31. Avg. 2012 12:04

jagodka/ napisal/-a:aja drug pa dons itq s5 pride u gostilnoo joj upam da nam spet pjana in da se nau use ponovil ( sam itak se nau :)) )

ja pismo ne se tok nalivat ane xD
hej norci :)
maruša777
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a maruša777 » 01. Sep. 2012 13:41

Pozdravljeni,
sem se obračam, saj iščem rešitev. Problem pa je takšen, s "fantom" sva se odločila imeti redne spolne odnose, on je na tem področju zelo oz. bolj izkušen od mene (jaz praktično nimam drugih izkušenj kot pa z njim, seksala sva enkrat, pa še to sva ga komaj spravila v mene saj je premalo trdi), sama pa sem tudi bolj sramežljive sorte, čeprav mislim, da to več ne igre velike vloge, saj zadnji čas velikokrat opazim, da sem ob njem bolj sproščena kot prej. Problem je v tem, da med predigro on prevzame pobudo za vs se, oz. on prvi načne katero stvar, jaz pa potem za njim več ali manj ponavljam, kar se mi ne zdi v redu, ampak se nekako ne morem pripraviti, da bi sama poskusila kaj novega, saj me je strah da mu ne bo všeč. Torej nikakor se pri njemu ne morem spustiti do spodaj, ne z roko, ne kak drugače, niti ne vem kaj narediti da utrdiš erekcijo, ker enostavno ne vem kaj naj počnem, kaj naj naredim, saj kot pravim nimam nobenih izkušenj. Hočem ga zrajcat ampak ne vem kako. On nikoli ni silil v mene ali da bi me zaradi česa žalil, torej da ne znam, je pa vsekakor to opazil. Ker imava te pogoste probleme, da ne moreva seksat, saj ima bolj bogo erekcijo (zgoraj nasteti razlogi), me je zadnjič prosil naj mu pomagam. Sama sem zato se opogumila in poskusila nekaj z roko, ampak je problem da ne vem kaj počet, potem se je pa prvič zgodilo, da mi je na grd način povedal, da ne znam (oz. prvic nasploh), je rekel če potrebujem knjigo ali kaj. To me je vrglo s tira in še bolj potlačilo mojo samozavest. Počutim se egoistično, saj večino dela opravlja on, sama si tudi želim storiti kaj zanj, ampak enostavno ne vem kako se ga dotikat in podobno. Torej ko bova naslednjic na tem, da bi imela seks, kako naj utrdiva njegovega, oz bolje kako ga naj jaz, saj pravim da o tem nimam blage veze in izkušenj. Probleme mam torej, saj ga ne znam dovolj vzburiti in utrditi erekcije. Prosim za bilokakšne nasvete...
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 01. Sep. 2012 13:45

tipu pri mladih letih mora stat ko top brez da se ga sploh dotakneš!
vpraši ti njega, če mogoče rabi viagro ali je impotenten ali če ima kake psihične probleme?
reči da ob tebi je imel še vsak trdega kot kamen brez posebnega truda.

odjebi ga! reči da takega k mu ne stoji in te ne more poufkat, ne rabiš!
tip ti hoče zjebat samozavest! zjebi mu ego, prej kot ga on tebi!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov