Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 19. Avg. 2012 11:21

dot: To se mi zdi pomembno, ker ona ni imela dovolj moči/želje/poguma ... da bi sploh postala mati samohranilka. Vsekakor na vse skupaj izjemno vpliva njen značaj, se strinjam, pač stvar je v tem, da je stalno od nekoga odvisna. O mojega čustveno, od moža finančno. Skratka: ona ni pretrgala vezi in začela znova, ampak visi v nekem odnosu, ki to že res ni več (moža vidi cca. 4x letno za nekaj dni, on ji ni zvest) in se zato po mojem počuti zelo negotovo in nesamozavestno itd. in potem se dobesedno obeša na mojega (seveda je edinec), ker nikogar drugega nima. ''Tujim'' ljudem ne zaupa, torej odpade, da bi ji jaz lahko bila v pomoč/oporo/prijateljica

s0nckic4: Mah, mojega fanta sem morala sama naučit, kaj se to pravi pogovarjat o problemih, ker tega od doma nima (vse pometejo pod preporogo). Je trajalo in zdaj je on to porihtal, ampak ne zna pa mojstrsko vodit enega takega dialoga, si mislim, da bi z njegovo mamo bilo treba znat ravnat, pa vedet, kako nežno vztrajat na eni temi in jo pripravit do tega, da bi govorila. On ji pač večkrat eno pove in ona še vedno enako reagira, potem na koncu ona nekako reče ''okej'' in potem se vse ponovi drugič. Na to, naj si zabeleži, kar je njegovo je rekel, da to zdaj ne bo več potrebno. In ona je potem rekla: "Aha, aja, ne bo." Se je slišalo, da dvomi v to, ampak ni nadaljevala ali vztrajala pri svojem.

Ne gre se za odobravanje, gre se samo za vljudnost. Samo da ko je nekaj na mizi obema ponudi, vpraša kako sem in jaz vljudno rečem da gre, da pripomnim kaj o vremenu in ona doda komentar ipd. ... res samo vljudnost, nič drugega, toliko da ni vsem neprijetno, kadar se vidimo.

Pojma nimam, kdaj se bo oče upokojil. Malo pred 50 je, tako da vsaj še 10 let ne. Do takrat pa mislim, da bo najin otrok star že nekje med 3 in 5 let.
holala8
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a holala8 » 19. Avg. 2012 14:52

Mene pa samo zanima, kdaj se neki fant zanima za dekle... Uglavnem en mi je ful ušeč, kadar koli ga vidim se mi smehlja in ko igramo kašen šport me vedno draži in se me dotika... ko smo bili na neki zabavi me je v malce pijanem stanju skušal poljubiti, pa sem se nekako izmuznila... Zdej s tem fantom se dobim skupaj s prijatelji skoraj vsak dan... zato ne vem ali me ima samo za prijateljico, ker jaz čustva do njega skrivam... Kako naj vem, da sem mu zares všeč in si tega ne domišljam? p.s - svojega prvega poljuba še nisem doživela in res nisem hotela, da ga doživim ko je bil pijan... Aja, pa kaj točno naj bi pomenilo sms sporočilo: dobro spi in se vidimo jutri.... Sicer jaz sem mu poslala sms, kako se ima skupaj s prijatelji na zabavi.. in mi je odgovoril, dobro. Lepo spi! se vidimo jutri.
živimo samo enkrat...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 19. Avg. 2012 15:03

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 19. Avg. 2012 15:09

holala, spoznaj ga dobro in presodi ali ima kej čustev al sam alko v krvi.. zanima zate očitno da se, sam a je to res to al sam nagon, pa se še ne ve..

abby, ful mi je žal da maš tako "taščo" :S zares. tudi pri nas je blo podobno. kolkor mam jaz izkušnje je takega človeka nemogoče spremenit. lahko se kkšne stvari izboljša sicer, ampak ta miselnost je vceplena v njej pretrdno. da se čim manj sekiraš zarad nje je najbolš kar lahko narediš ;)
hej norci :)
holala8
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a holala8 » 19. Avg. 2012 15:18

hvala za odgovore. Drugače poznam ga že celo življenje, ker živiva v istem kraju zato veliko časa preživimo skupaj...
živimo samo enkrat...
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 19. Avg. 2012 17:18

Sirova: Sem tudi že sama razmišljala o tem. Ostaja mi v glavi kot neka zadnja opcija, ful bi bila vesela, če bi jo znala nekak fajn uresničit, ker me skrbi, da v kolikor začnem sama kaj počenjat v tej smeri, bodo zamere samo rasle in bo nazadnje ona težila mojemu, kakšna da sem, ne bo samo nevljudna in ignorantska ...

Slovenec: Hvala za izraženo eem ''sožalje'', res. Se strinjam, da je najbrž precej res. Ona pač takšna je, že vseh svojih 46 let in jaz imam majhne ali nične možnosti, da jo spremenim, sploh ker ne gre (in ne more it, bi bila skoraj vesela, če bi bilo to mogoče) za neko osebno zamero. Ona se čuti ogroženo, zdi se ji, da nekdo drug posega na njen ''teritorij'' in ne bo me sprejela, ker katerakoli bi bila, bi ji vzela njeno čustveno oporo, njenega sinka. :roll: Meni je res hudo ob vsem tem, ker sem si zelo želela, da bi imeli prijateljski odnos in da če to ne gre, bi vsaj bili na vljudnem in ne neprijetnem. :?

Holala8: Če se veliko družite, potem ga enkrat povabi kam izven družbe - če se ukvarjate s športom, ga recimo povabi na partijo tenisa, če imata kakšen drug skupni interes (npr. oba rada gledata enake filme) se spomni kaj v povezavi s tem, ali pa ga enostavno povabi na kavo. :) Boš videla kako se bo pogovarjal s teboj. :) Kot je že rekel slovenec, sigurno si mu simpatična tudi kot punca in ne samo kot prijateljica, če te je želel poljubit, ugotovit moraš predvsem to, ali je k temu pridruženih kaj čustev. To boš vsekakor najlažje storila, če ga boš spravila iz družbe ''ven'', malo na samo. ;)
holala8
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a holala8 » 19. Avg. 2012 22:57

abby, hvala za nasvet!
živimo samo enkrat...
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *amber* » 27. Avg. 2012 1:01

Sem v dilemi in čeprav že itak vem kakšni bodo vaši odgovori, naj vseeno vprašam za nasvet :)

Pred mesecem dni sem imela one night stand z res simpatičnim fantom. Po tem se nisva več videla, saj živiva v različnih mestih. No, danes pa gledam fotke nekega koncerta na fb in naletim na tega fanta. Potem sem seveda šla počekirat njegov profil, ampak je vidna samo profilna. Nikoli ne dodajam ONS na fbju oz. jih kako drugače kontaktiram, vendar je ta fant res simpatičen(tako vizualno kot tudi karakterno), poleg tega pa je bil seks odličen. Mika me, da bi mu lajkala profilno sliko in, da vidim če bo potem kakšna reakcija, saj se v tem primeru res ne bi branila kakšne ponovitve tiste noči.
Po drugi strani se mi pa zdi to neumno, saj bi verjetno tudi sama čudno gledala če bi mi ONS lajkal profilno (no, ali pa tudi ne, odvisno od tega kako bi se ujela prej).
Kaj mislite?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 27. Avg. 2012 10:12

Če sta lahko seksala skupaj, ne vidim nič "čudnega" v tem, da bi ga dodala na fb, kaj šele samo lajkala slikco.. V kakem svetu pa živimo, da je tako lahko seksati, da nekoga dodaš na fb ali lajkat fotko pa zahteva premislek :D :D Če te ne sprejme oziroma ne reagira bo pač to preprost signal, da noče imeti ničesar več s tabo..Če tega ne storiš pa pač ne boš vedela.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 28. Avg. 2012 20:50

dot napisal/-a:Pa tudi ni nujno, da se kakšna taka priložnost res še pojavi... recimo da ne gre za službo oziroma denar, ampak gre npr. njena sestrična iz Avstralije za 5 let nekam drugam delat in bo imela prazno bajto ta čas... ona si pa npr. že od malega blazno želi iti v Avstralijo in tam živet in ji je sestrična ponudila nastanitev.. Ali kaj v tem stilu smile Se je pa WW itak očitno že odločila, tako da srečno pot biggrin

Ni me bilo oz sem pozabla to komentrat... No pomoje pa so "priložnosti" odvisne od človeka. Nekateri samo čakajo da jim nekaj pade na glavo in ker so to zgodi res poredko potem vsako zadevo zgrabijo, drugi si pa jih naredijo ko je čas za njih. (To tako na splošno govorim ne za primer WW.)
jagodka/
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka/ » 29. Avg. 2012 22:33

heyy jst mam pa ful velik problem ker ne vem kaj naj bi vse skupaj pomenlo...
par tednou nazaj sem z enmu zasrala... no ja on je bil pjan jst pa tudi in nevem kako je to mogoče ampak usi vedo za to čeprov naju niso vidl kokr kol...(je pa on eni frendici reku nekej okrog mene)
ko sem ga naslednič vidla me je ful lepo pozdravu pa skos mi je mežikov pa se nasmehav (vedno k sm ga pogledala). naslednič mi je častiu pijačo pa vedno se mi ful lepo nasmeji no ja sevede nasmeh mu vrnem... no ja čeprou niti za cifro ne praša, niti na fbju ne doda al kar koli
ali mogoče kdo ve kaj bi vse skupaj pomenilo? al se mau heca ali kj hoče ali?

ah moški.... :? :D
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 29. Avg. 2012 22:36

o bog, nikoli več ne bi bla mlada oz. mlajša kot sem in neumna oz. naivna.

jagodka, ta tip ima že nekaj izkušenj s takimi avanturami, nisi prva, ki je tako padla. najbrž je hud, tako da je večini žensk všeč, ne sam tebi.
tip pridobiva jebačke izkušnje, že po naravi zgleda ni nek lolek, in zdej k te je podru ne rabi tvojega fb, niti cifre. je že vse dobil. to je to.
nasmiha pa se ti... ker mogoče bo šel še kdaj s tabo sexat, če ravno ne bo nobene druge dobil in bo suša.

pa ne se dajat dol s takimi osli, ki potem celemu svetu to povejo... bodo vsi kmal začeli govorit, da si kurba ki gre z vsakim in takoj da.
Zadnjič spremenil browneyes, dne 29. Avg. 2012 22:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 29. Avg. 2012 22:36

Če te ne kontaktira očitno pač nima ravno želje po čem resnem.. Pač "zasrala" sta in fajn bi mu blo, če bi še kdaj..
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Avg. 2012 22:36

ja kaj pa če se on isto sprašuje? pa ga ti na fb dodej :) eh punce ;)
hej norci :)
jagodka/
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka/ » 29. Avg. 2012 22:47

nisva sexala :) drugač pa tud jst nism mela namena takrt zasrat z njimu ampak poism pa nevem zakaj no in sm razmišlala da nam nč več z njimu keer se mi je zazdel da je ženskar
Zadnjič spremenil jagodka/, dne 29. Avg. 2012 22:49, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]