Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sanna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2012
tinncika napisal/-a:ja ampak zredila sem se v noge pa zadi... ko mi je omenil prvič da sem se, nism vrjela in sva se skoraj skregala ker nisem opazla in nism hotela vrjet. amoak sm se. in posledično pride tudi celulit.
če te fant ne ceni to kar si ga pusti.
- sanna
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2012
slovenc79 napisal/-a:če imaš ves čas enako prehrano, jo še izboljšaj, telovadbo pa še okrepi. organizem ne deluje vedno isto, v enih letih se počasneje rediš, v enih hitreje, in tudi z mišicam je podobno.
samo neki ti pa res moram povedat, in tud ostale ki bi rade shujšale si zapomnite to: maščobo se po dleih telesa NE DA znižati. maščoba se kuri SAMO po celem telesu skupaj. tako da trebušnjaki NE bojo zmanjšali maščobe v trebuhu, počepi pa ne na riti. pri tem se ogromno ljudi moti in tudi služi se ogromno na ta način.
telo vse to samo uravnava, edino kar lahko storiš je: ješ manj mastno, več se gibaj (tudi če si se do zdaj že, da se rediš pomeni da je se maščobe več nalaga kot pokuri). jej večkrat na dan v manjših obrokih: da telo porabi kot potrebuje in ne nalaga hrane v rezervo - maščobo. in pij veliko vode.
aja, pa če se komu zdi da se delam pametnega, tole ni tema o sexu, ampak o telovadbi s katero fukcin' IMAM izkušnje. in moj namen je da pomagam, ne da se kregam z vami.
Povem čisto enostavno jaz jem kar hočem pa imam še vedno 45 kg to pa samo zato,ker ne mislim koliko pojem in kaj pojem ampak jem toliko kot mislim,toliko kakor sem lačna in to je idealna teža in če misliš kok si suh in kok debel potem bo vedno tako če boš pa tako kot jaz boš pa še vedno imel 45 kg kar se pa tiče fantov pa teh zadev,da ti en očita kok si debel ali suh naj najprej sebe pogleda koliko ga je v širino 60% je z njegovim telesom kaj narobe,ker je premalo zadovoljen
športaj delaj kar ti je v veslje ne obremnjuj se z postavo jej normalno ne preveč in ne premalo in to je čisto dovol,da imaš primerno težo manj se sekiraš bolje je,če pa boš vedno kok sem jaz debel,kok sem preveč suh potem pa res ne boš nikoli zadovoljen s seboj če pa te ne bo skrbelo koliko poješ,boš pa čisto SUPER.
sanna napisal/-a:tinncika napisal/-a:pri moji velikosti 177 se mi hvalabogu vsak kg ne pozna.... vrjamem pa da ve k mate 150 160 maste pa probleme s kg in se vam pozna vsak....tko da thanks god i am high
se ne bi strinjala jaz imam 158 in vedno 45 kg majhne punce nimajo kaj dosti problemov
my youtube
http://www.youtube.com/watch?v=bTXCgVGp ... re=related
Preveč smeškov v postu-največ pet v enem.
Združeni trije posti, eden spisan za drugim- uporabljaj gumbek uredi.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Melita1234 napisal/-a:No, z fantom sma imela spolni odnos, ko sva začela si on ni nataknil kondoma , ampak čez kakšnih 10 min ... Čez nekaj časa je doživel orgazem in kondom odstranil. Zanima me , če je kakšna verjetnost da sem noseča , če se je najprej on samozadovoljeval in potem se menee ( po odstranitvi kondoma) . Pa tudi če je kaškna možnost da zanosim, če sma po odstranitvi kondoma nadaljevala z spolnim odnosom ?
Najlepša hwala za odgovor
The world is as you are.
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
a še katero mine do seksa po par minutah pa čeprav sama začne ?
npr. zaradi utrujenosti, da se ji ne da pol tuširat, da ne prenese sline na telesu, da se ji ne da slečt, itd. ?
prosim, če kdo ve kaj bi lahko bilo narobe, ker me res skrbi
npr. zaradi utrujenosti, da se ji ne da pol tuširat, da ne prenese sline na telesu, da se ji ne da slečt, itd. ?
prosim, če kdo ve kaj bi lahko bilo narobe, ker me res skrbi
- elektrobum
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2012
- Kraj: Štajerska
---
Zadnjič spremenil elektrobum, dne 02. Nov. 2014 15:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
- elektrobum
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2012
- Kraj: Štajerska
...
Zadnjič spremenil elektrobum, dne 02. Nov. 2014 15:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mogoče moreš taktiko spremenit, ne moreš staln furat iste taktike, dečve odraščajo in palijo na druge finte.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]