Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tinncika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
najprej najlepša hvala za vse odgovore ...
naj povem, da sem bila pred 4 leti res vsaj 5 - 8 kg lažja , in res brez celulita...in fant ima fetiš na noge... zato ga sedaj takšne kakršne pač mam, moje noge motijo... sicer roke suhe, raven trebuh, vse mi je šlo v noge...
poudarla bi še to, da mi je fant, da ga moti celulit, povedal zdaj, vendar ga to moti že precej časa... in ne pravim da do seksa ne pride, ampak po njegovo bi bilo bolj užitek če bi se rešla celulita... čeprav mi je povedal na zelo "prijazen" način sem bila seveda prizadeta, mi je pa rekel tudi da me ima še kr rad in zatrdil da nima nobene druge in jst mu vrjamem in zaupam. (??)
kaj pa pravite na fotografije iz neta, pomankljivo oblečenega playboyevega dekleta??
to sem opazla sama v mapi na računalniku, in takrat sem zvedla tudi zakaj so te slike sploooh na računalniku.
po vsem tem bi on rad imel spolne odnose vendar men sigurn ni do tega!!
sva se pa dogovorila, da bom hodila v fitnes, skupaj tečeva in hodiva na pohode (po novem).
naj povem, da sem bila pred 4 leti res vsaj 5 - 8 kg lažja , in res brez celulita...in fant ima fetiš na noge... zato ga sedaj takšne kakršne pač mam, moje noge motijo... sicer roke suhe, raven trebuh, vse mi je šlo v noge...
poudarla bi še to, da mi je fant, da ga moti celulit, povedal zdaj, vendar ga to moti že precej časa... in ne pravim da do seksa ne pride, ampak po njegovo bi bilo bolj užitek če bi se rešla celulita... čeprav mi je povedal na zelo "prijazen" način sem bila seveda prizadeta, mi je pa rekel tudi da me ima še kr rad in zatrdil da nima nobene druge in jst mu vrjamem in zaupam. (??)
kaj pa pravite na fotografije iz neta, pomankljivo oblečenega playboyevega dekleta??
to sem opazla sama v mapi na računalniku, in takrat sem zvedla tudi zakaj so te slike sploooh na računalniku.
po vsem tem bi on rad imel spolne odnose vendar men sigurn ni do tega!!
sva se pa dogovorila, da bom hodila v fitnes, skupaj tečeva in hodiva na pohode (po novem).
- tinncika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
ja pa še to: jst sama nisem zadovoljna s svojimi nogami...to je dejstvo...in si že velik časa govorim da morem zgubit v noge...zdej ko mi je pa to fant reku mam pa reeees zagon... AMPAK jst sm mu dala jasno vedit.....bom zgubila v noge in celulit, ampak to bom najprej naredila zaradi SEBEEE. in je reku da prav tako....
In se mava grozn rada in vse ampak mene zanima samo neki...... Je to vredu da ga je zmotlo...mogoče še bolše , mam večjo motivacijo al je to narobe za prihodnost......
In se mava grozn rada in vse ampak mene zanima samo neki...... Je to vredu da ga je zmotlo...mogoče še bolše , mam večjo motivacijo al je to narobe za prihodnost......
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Aha..no..potem si se zredila. Ni kar samo do sebe prišlo do celulita. Ja no, kul, vso srečo vnaprej.
Glede slik pa..ne vem, meni se ne zdi to napačno, dokler si ne dela zbirk
Glede slik pa..ne vem, meni se ne zdi to napačno, dokler si ne dela zbirk
It was forever..but it didnt last long..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
če imaš ves čas enako prehrano, jo še izboljšaj, telovadbo pa še okrepi. organizem ne deluje vedno isto, v enih letih se počasneje rediš, v enih hitreje, in tudi z mišicam je podobno.
samo neki ti pa res moram povedat, in tud ostale ki bi rade shujšale si zapomnite to: maščobo se po dleih telesa NE DA znižati. maščoba se kuri SAMO po celem telesu skupaj. tako da trebušnjaki NE bojo zmanjšali maščobe v trebuhu, počepi pa ne na riti. pri tem se ogromno ljudi moti in tudi služi se ogromno na ta način.
telo vse to samo uravnava, edino kar lahko storiš je: ješ manj mastno, več se gibaj (tudi če si se do zdaj že, da se rediš pomeni da je se maščobe več nalaga kot pokuri). jej večkrat na dan v manjših obrokih: da telo porabi kot potrebuje in ne nalaga hrane v rezervo - maščobo. in pij veliko vode.
aja, pa če se komu zdi da se delam pametnega, tole ni tema o sexu, ampak o telovadbi s katero fukcin' IMAM izkušnje. in moj namen je da pomagam, ne da se kregam z vami.
samo neki ti pa res moram povedat, in tud ostale ki bi rade shujšale si zapomnite to: maščobo se po dleih telesa NE DA znižati. maščoba se kuri SAMO po celem telesu skupaj. tako da trebušnjaki NE bojo zmanjšali maščobe v trebuhu, počepi pa ne na riti. pri tem se ogromno ljudi moti in tudi služi se ogromno na ta način.
telo vse to samo uravnava, edino kar lahko storiš je: ješ manj mastno, več se gibaj (tudi če si se do zdaj že, da se rediš pomeni da je se maščobe več nalaga kot pokuri). jej večkrat na dan v manjših obrokih: da telo porabi kot potrebuje in ne nalaga hrane v rezervo - maščobo. in pij veliko vode.
aja, pa če se komu zdi da se delam pametnega, tole ni tema o sexu, ampak o telovadbi s katero fukcin' IMAM izkušnje. in moj namen je da pomagam, ne da se kregam z vami.
hej norci
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:03, skupaj popravljeno 1 krat.
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
tinncika napisal/-a:In se mava grozn rada in vse ampak mene zanima samo neki...... Je to vredu da ga je zmotlo...mogoče še bolše , mam večjo motivacijo al je to narobe za prihodnost......
Meni se zdi to precej pozitivno, ker je fant iskren do sebe in do tebe. To da si pridobila par kg ga je zmotilo (z vso pravico, smo že razčistili ), kar ti je tudi (na prijazen, razumen način) pojasnil in s tem morda tudi tebi malo odprl oči, če nisi opazila, kot praviš. V nasprotnem primeru, bi ga prav tako motilo, samo izjasnil se ne bi,vajina zveza bi se začela ohlajati, ti pa ne bi imela pojma zakaj. Kaj je torej boljše? Če imata že načrt, kako se bosta skupaj borila proti celulitu pa sploh super in sploh ne dvomim, da bo uspelo.
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
si se kar cela zredila, ker majkemi 8 kil v rit in stegna bi se ti pošteno poznalo na garderobi.
res čestitke za pametno odločitev. (bodyrock.tv - toplo priporočam in garantiram neverjetne rezultate.)
samo še glede slik- ne zganjaj panike po nepotrebnem. ena slika plejbojeve zajčice ne pomeni nič (če ni res kaj v ozadju). rajši si še sama pojdi kupit kakšno novo perilo. ne verjamem, da se bo tvoj fant spomnil na celulit.
res čestitke za pametno odločitev. (bodyrock.tv - toplo priporočam in garantiram neverjetne rezultate.)
samo še glede slik- ne zganjaj panike po nepotrebnem. ena slika plejbojeve zajčice ne pomeni nič (če ni res kaj v ozadju). rajši si še sama pojdi kupit kakšno novo perilo. ne verjamem, da se bo tvoj fant spomnil na celulit.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
:S
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 16. Avg. 2013 12:48, skupaj popravljeno 1 krat.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Ne, Slovenec, nisva isti šmoren. Jaz sem njej odgovarjala. Povedala sem, da imam tudi jaz celulit, da sem ob tem suha in tudi da tako mene kot mojega fanta moj celulit eno figo moti.
Punci, ki je pisala, priporočam, naj naslednjič zgodbo pove tako, kot je bila, ne da jo užaljeno prireja. Se strinjam, da je pozitivna odločitev, da se začne migat.
Brandibelle: Odlično, se popolnoma strinjam. Kajpada je tudi to samo MOJE mnenje.
Punci, ki je pisala, priporočam, naj naslednjič zgodbo pove tako, kot je bila, ne da jo užaljeno prireja. Se strinjam, da je pozitivna odločitev, da se začne migat.
Brandibelle: Odlično, se popolnoma strinjam. Kajpada je tudi to samo MOJE mnenje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov