Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 06. Jun. 2012 20:19

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 06. Jun. 2012 20:45

ja, kaj? :) skor tako piše kot sem jaz napisal, malenkosti gor/dol, svoje mnenje ima lahko vsak, ni nujno da je tam gor vse res. ampak o celulitu nevem velik, tko da bolj ti ne morem pomagat :)

no upam da na tje strani najdeš kar si iskala, pa če ti uspe pridi povedat na forum in pomagaj še drugim :D
hej norci :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 07. Jun. 2012 6:21

Claire: Zame je v tej situaciji sprejemljiv samo A - torej, da ga pusti. B zame ne pride v poštev, ker kaže na jako nizko (prenizko) samopodobo. Se pa strinjam, on lahko misli/ga moti karkoli hoče, samo reakcije njegove punce so pa lahko ustrezne ali pa neustrezne. (Take, da bodo dolgoročno njej v dobro in take, ki ji bodo v škodo.)

Če pa ne vidiš, da je razlika med tem, da nekdo noče imet naravoslovca ali pa da po 4 letih trajajoče zveze reče, da ga v taki meri moti celulit, da se mu oseba gabi, potem je vsaka nadaljna razprava brezpredmetna. ;)

Slovenec: Jaz nisem ničesar iskala. :roll:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 07. Jun. 2012 7:20

^^ ja razprava je brezpredmetna, ker ti misliš, da so "dobri" samo taki kriteriji kot jih sama odobravaš in samo taki, ki se tebi zdijo upravičeni.
pa kdo si ti, da boš odločala kateri kriteriji so bolj in kateri manj pomembni. to je odvisno od vsakega posameznika. v bistvu si diskriminatorna do kriterijev. :D se smešno sliši, ma je res. ne razumem, zakaj ljudje se usajate, kadar pride do kriterijev o zunanjosti.

(a ti veš klko punc nima fanta ker so debele? koliko je to plitko ali ni... se vprašaj če bi ti sama imela ful debelega tipa in s tem totalno omejeno zvezo?)

ok, da se vrnemo k nevizualnim kriterijem. torej po tvoje: se pravi, če me pri tipu moti, da pluva po tleh ga imam manjšo pravico pustiti, kot če me tepe? če me moti da se ne drži dogovorov ga imam manjšo pravico pustiti kakor če zganja bolestno ljubosumje? prosim vas lepo. človeka lahko pustim, ker mi ne paše kako me je danes zjutraj poljubil, ker ne posluša določenega banda, ker se ne zna v stilu oblečt, ker ne pospravlja za sabo ali preprosto zato, ker se je zredil kot pujs in tega ne maram.

in človek, ki ne šteka, da je moja svobodna volja, moja osnovna pravica, da sama odločam s KAKŠNIM človekom bom intimna in z njim živela - to je zame tista taprava plitkost. tista prvinska, zasidrana v ljudeh. in takšni ljudje se namesto z argumenti odzivate na način: "pa ja ne boš rekla, da naravoslovec in celulit lahko enačimo!" wooohooo. in smo spet na začetku, ker ne dojemate, da JAZ in moj NEcelulit, ta naravoslovec in oni družboslovec, ter moj fant, ki ga ne moti moja debela rit, fizik, stara mama in 6 sestričen v osmem kolenu, vegertarijanka, ki jE meso in vegan, ki pije kravje mleko, NIMAMO nobene veze z odločanjem o kriterijih in nismo na položaju, da bi upali/si drznili odločati kaj lahko kdo misli in kaj je komu lahko grdo, lepo, dobro, slabo...

i'm done, for a while. again.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 07. Jun. 2012 10:54

pravica je že. pravico imaš tožiti nekoga ki fali kanto in pade papirček na tla. in pravico maš tožiti če te nekdo hoče ubit. ampak tisti ki te bo zaradi papirčka tožil je prizadet, drugi pa bolj priseben.

ti maš pravico kogarkoli pustit, ampak če nekoga zaradi neke malenkosti pustiš bi se vprašal raje kaj ju sploh drži skupaj če zveza razpade zaradi take malenkosti. 2 ki se imata rada bosta marsikaj potrpela in zaradi jebenga celulita ne zapustiš osebe ki jo maš rad.
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 07. Jun. 2012 11:01

Se morm strinjat s claire. Itak, da je plitko, da ji tok mori zard enga celulita, ampak ga moti jbg. Moj je difouc, športnik v vseh pogledih in v formi. Ampak, kdo pa prav, da bo čez 10 let tut? In če bo butnu en bear bauch gor sm zihr da me bo motil - da mi ne bo več (tok) hud. In takrt mam pravico rečt, če se lahko sprav izpred televizije v superge in nardi kej zase, ker ne vem zakaj bi mogla bit v zvezi, če me partner ne privlači. To je itak splošna praksa - folk se poroči, nardi par otrok, dobi gor enih 10 ali več kg in hod z umazanimi lasmi in v razvlečeni trenirki ceu dan po svetu. Obup - in pol če tip pobere eno mlajšo frajlo v fitnesu je sebičn prasc, k je postavu svoje interese pred ženo. Kaj je pa ona delala 10 let? Je res, da smo ženske tuki v slabšm položaju, ker špeh pr tipu je vedno odraz lenobe, celulit pr puncah je pa pogojen tut z drugimi dejavniki in ga ne mormo met 100% pod nadzorom. Ampak - vsak ma pravico zbirat s kom bo v zvezi in kaj ga na partnerju odbija do te mere, da ne more bit tih. Če bo zarad nesmiselnih in pretiranih kriterijev ostau sam, je pa to njegov problem.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 07. Jun. 2012 11:12

saj je možno POVEDAT, kaj te moti :) in se partner potrudi da reši problem. toliko sta se ujela da sta prišla v zvezo, zdaj pa naj vse razpade zaradi ene malenkosti? zakaj bi šel s takim s katerim niti malenkosti ne boš mogel razrešit, sploh v zvezo?

taka ženske ki bo tipa pustila zaradi malenkosti naj si raje robote kupijo da ga po svoje sprogramira, ker njenega problema živa duša ne bo mogla rešit. "nihče ni popoln", ste na forumu MENI blebetali, eni sami pa ne vidite tega očitno.

ja, vsak ima PRAVICO zbirat, vsak ima PRAVICO. si s fantom zato, ker imaš PRAVICO? vsak dan mu reci da ga imaš PRAVICO pustit :D prekleto, ljudje smo skupaj ker se imamo RADI, ne ker imamo pravico..
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 07. Jun. 2012 12:17

Jao, kdo je sploh kej govoril o tem, da model nima pravice zapustit te ženske, ker je celulitasta? :D Itak, ma pravico jo zapustit pa še rečt ji da mu je nagravžna.
Point debate je ravno v tem kar je tud slovenc napisal, faking šit, sej niste s svojim partnerjem sam zato, ker majo popolnga tiča in telo? In obratno, so moški s svojimi partnerkami zgolj zato, ker so "popolne"? Ne, niso. In če in ko imaš nekoga rad, oziroma bolje povedano, ga/jo ljubiš, te taka glupa, idiotska stvar, kakor je celulit ne more ločit od užitka v seksu z osebo, ki jo ljubiš. Navsezadnje govorimo o faking celulitu, o parih lukncah na riti al kjerkoli že, ne pa o tem, da se oseba zamasti in postane cel trol.
Ima pravico, ampak je jeb**o plehek + velik vprašaj pod njegovo ljubezen do te ženske in NASPLOH privlačnost, če ga majhna stvar kot je celulit kar odbije od seksa.
Kaj bo šele ko bo ženska dobla svoje prve gubice, ko bo mela mal več sončnih peg zrd sončenja, ko bodo njeni lasje sivi al pa bogndej stakne kako bolezen pa postane plešasta, oslabela, etc..Ali pa tip stakne kaj, pa rata impotenten etc..
Na tej točki pač ljubezen PADE, ker je očitno tako zelo šibka in nekonsistentna-sploh ni ljubezen, da te lahko taka mala vizualna stvar vrže iz tira in uniči spolnost=zvezo. In to po štirih letih zveze NO. Pa ja niso noge edina stvar, k ga spravjo v pojstlo s svojo žensko.

Pravico pa jeb**o ma, itak, nben ni tega rekel, sam tip je douche! :club:
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 07. Jun. 2012 12:58

Urejen post- claire prosm zadrži se konfliktov s slovencom in ne bodi žaljiva, če za to nimaš povoda

evy, ja, ja, ja, ja. seveda. večini (vključno z mano) je to bedasto. ne moreš pa ti na podlagi svoje ideologije kar zaključit, da je zdaj ta človek slab, ker se mu gabi celulit. pač si verjetno ne more pomagat, zato je ni pustil, ji je to povedal. zdaj je pa na njej kako bo ukrepala. lahko bi si poiskal necelulitasto žensko in jo varal, lahko bi jo pustil, lahko bi se pretvarjal, da je vse ok, ampak on je izbral iskrenost. in če tega punca ne zna cenit in se ji zdi, da pretirava, da da ji dela krivico,... ga bo pa pustila.
Zadnjič spremenil claire, dne 07. Jun. 2012 13:08, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 07. Jun. 2012 13:04

slovenc79 napisal/-a:še neki bi rad povedal, kar se tiče postave: kile NE POVEJO postave.

najbolj bedno je, kadar se ženska zredi, potem pa ima neko dieto s katero izgubi MIŠICE, NE maščobe. in potem je od ženske samo kost in maščoba, kar je sigurno grdo. tako da imaš ženske ki majo pri 170cm 45kg pa vse kar ni kost visi, in ženske iste višine s 50kg ki majo popolno telo.

meni se zdi oboje premalo kil nasploh.. za to višino

slovenc79 napisal/-a:ti maš pravico kogarkoli pustit, ampak če nekoga zaradi neke malenkosti pustiš bi se vprašal raje kaj ju sploh drži skupaj če zveza razpade zaradi take malenkosti. 2 ki se imata rada bosta marsikaj potrpela in zaradi jebenga celulita ne zapustiš osebe ki jo maš rad.

ja mogoče to nekomu pač ni malenkost, zakaj si pa ti ne najdeš punce, ki ne bi odobravala tvojega fetiša, saj je samo malenkost! ampak glede na tvojo kilometrino žensk in zvez ki si jih dal skozi ti ne upam ugovarjat ^^
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 07. Jun. 2012 13:25

Da, claire, prav imaš, ne morem zaključevat ničesar, pač je tak tip osebe, ki ga odbije celulit pri seksu in ljubezen dojema na drugačen način kot jaz :P
jaz samo zase vem, da če bi bila v tej situaciji bi se iskreno vprašala ali je celulit resnično lahko takšna stvar, ki najino zvezo in spolnost kar pokoplje. In ko bi dojela, da zanj očitno je, bi ga pač poslala v tri pisane. :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 07. Jun. 2012 13:38

claire, slovenc ti sporoča samo, da mu piši na zs, če te kaj moti

katy, zakaj bi iskal punco ki ga NE odobrava, če lahko iščem punco, ki GA? :) če me pa taka vzljubi ki se ji fetiš sicer gabi in ga ne bi prakticirala, pa tudi prav. mi več pomen ljubezen kot fetiš.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 07. Jun. 2012 13:55

Prosim nehajta, drugače se bo ta debata zaključila z brisanjem postov in zopet vsesplošnim kreganjem za brezveze..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 07. Jun. 2012 14:31

najbolše da kar v klepetalnico daš vse.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 07. Jun. 2012 14:45

slovenc79 napisal/-a:saj je možno POVEDAT, kaj te moti :) in se partner potrudi da reši problem. toliko sta se ujela da sta prišla v zvezo, zdaj pa naj vse razpade zaradi ene malenkosti? zakaj bi šel s takim s katerim niti malenkosti ne boš mogel razrešit, sploh v zvezo?

exactly.

In on ji je povedal, da ga celulit moti, torej, kje je zdej sploh problem?

Končno en iskren tip, butne ven "Pikica, dej zmigi se malo, ker tole je grdo za popiz..." in je cela štala, ker si pač upa povedat. Ja pa hvala kur*u da pove! Lahko vsaj kej narediš na tem, ne pa da te bo čez pol leta pustil, pa ne boš niti vedla zakaj.

Uglavnem, bejba, pejt lavfat.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]