Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Evy, tole pa sploh ni res, da on med seksom celulita ne vidi. al v kakšnih položajih ve seksate, da skrijete celulit po bedrah in riti. jaz si resnično prav predstavljam, da tipu mine ko v doggy položaju gleda tisto celulitasto rit in da ko jo poljublja po notranji strani stegen preden ji začne lizat tamalo, mu dol visi tisti celulit.
kot že rečeno, on ima vso pravico, da ga moti karkoli ga hoče. koliko je zaradi tega kreten, je pa čisto druga štorija, ki tu ne igra vloge, ker je omejena na njegov značaj. (čeprav se načeloma strinjam, da je butl, so mi pa večji butli taki, ki na fb dodajajo x punce, tisti, ki se ne ukvarjajo z nobenim športom v prostem času, tisti, ki prepovedujejo punci kajenje itd. vsak ima različne poglede na to, kaj ga odbija. če bi mojega fanta motilo, da kadim, bi zamenjala fanta, ne bi nehala kadit. če bi pa mojega fanta motilo da imam kratke nohte, bi si pa menda pustila dolge, ker mi ni tako zelo bitna dolžina mojih nohtov, to, da zraven kavice s prijateljico prižgem čik, mi pa je. jebi ga. saj štekaš).
kot že rečeno, on ima vso pravico, da ga moti karkoli ga hoče. koliko je zaradi tega kreten, je pa čisto druga štorija, ki tu ne igra vloge, ker je omejena na njegov značaj. (čeprav se načeloma strinjam, da je butl, so mi pa večji butli taki, ki na fb dodajajo x punce, tisti, ki se ne ukvarjajo z nobenim športom v prostem času, tisti, ki prepovedujejo punci kajenje itd. vsak ima različne poglede na to, kaj ga odbija. če bi mojega fanta motilo, da kadim, bi zamenjala fanta, ne bi nehala kadit. če bi pa mojega fanta motilo da imam kratke nohte, bi si pa menda pustila dolge, ker mi ni tako zelo bitna dolžina mojih nohtov, to, da zraven kavice s prijateljico prižgem čik, mi pa je. jebi ga. saj štekaš).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
claire napisal/-a:Evy, tole pa sploh ni res, da on med seksom celulita ne vidi. al v kakšnih položajih ve seksate, da skrijete celulit po bedrah in riti. jaz si resnično prav predstavljam, da tipu mine ko v doggy položaju gleda tisto celulitasto rit in da ko jo poljublja po notranji strani stegen preden ji začne lizat tamalo, mu dol visi tisti celulit.
Ja, dobro, hvala za nazoren opis sj zato pa sprašujem a nebi bila takšna količina, ki je že "odvratna" možna šele pri dekletih, ki so res precej močne..?
Ne vem no, čudno se mi zdi, da je punca kljub temu, da je ohranla svojo postavo, kr staknla take ogromne količine celulita, k tipa odvračajo od seksa. Ni mi jasno. Če je vitka ji vrjetn ne morjo kr zaplate celulita visek na nogah. Potem pač ni vitka. Če pa naj bi bil vzrok za celulit ne-gibanje in junk hrana, potem je morala pa res čudno se prehranjevat, da se ob vsej junk hrani, ki je celulit povzročla, ni zredila če je pa celulit stvar genetike, oziroma razlage, ki jo je Abby prilepila, potem je pa tud po eni strani zelo grdo od tipa to, ker je po razlagi Abby celulit neizogiben pri kakšnih ženskah.
It was forever..but it didnt last long..
-
DuL_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2011
claire napisal/-a:Evy, tole pa sploh ni res, da on med seksom celulita ne vidi. al v kakšnih položajih ve seksate, da skrijete celulit po bedrah in riti. jaz si resnično prav predstavljam, da tipu mine ko v doggy položaju gleda tisto celulitasto rit in da ko jo poljublja po notranji strani stegen preden ji začne lizat tamalo, mu dol visi tisti celulit.
Če je tak suha ko pravi in ma celulit ji ne more tak viset dol kot ti praviš no ! Drugo bi blo,če bi bla močna....
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Pa v številkah: jaz sem visoka 181cm, imam 60kg in postavo v obliki peščene ure, ki sem jo podedovala po mami in babici. To pomeni, da imam velike prsi, ozek pas in široke boke. Sem vegetarijanka (oz. samo občasno pojem kakšen košček piščančjih prsi ali ribe, to je to od mesa), ne jem ne mastno, ne cvrto, ne gazirano ali slano. Jem sladkarije, ampak ne pretiravam, se gibam tistih 30 priporočenih minut dnevno, čeravno res nisem športna navdušenka. Celulit in to viden, takšen, da je koža malo luknjičasta, imam nekje od 19 leta. Enako je s sestro in mamo. Podedovano, jbg. Kljub temu sem vedno urejena.
Če bi imel fant zaradi tega celulita kakšne pomisleke, bi takoj sklepala, da je problem kje drugje. Kdor se po štirih letih zveze še vedno obremenjuje s takimi otročjimi neumnostmi mora biti plitek kot luža po polurnem dežju ali pa se je zaljubil v nekoga drugega/vara svojo punco/vidi v zvezi neke resnejše, bolj globoke probleme.
Če bi imel fant zaradi tega celulita kakšne pomisleke, bi takoj sklepala, da je problem kje drugje. Kdor se po štirih letih zveze še vedno obremenjuje s takimi otročjimi neumnostmi mora biti plitek kot luža po polurnem dežju ali pa se je zaljubil v nekoga drugega/vara svojo punco/vidi v zvezi neke resnejše, bolj globoke probleme.
-
claire - Cosmopsiho
^^ no to bi ti sklepala za svojega fanta, ki te je pač že od zmeraj navajen s celulitom in dejansko veš, da s tem nima težav.
ne moreš pa reči, da fant vara svojo punco, ker mu ni prav, da je v štirih letih nabasala toliko celulita. (lahko da jo, lahko da res ima še kakšne probleme, čist lahko je pa pač zgrožen, ko vidi njene noge).
ne razumem zakaj je nekdo, ki je v resnici najverjetneje iskren, označen za plitkega v vseh pogledih. vsaka reč je za koga plitka.
po drugi strani pa pravite, kako fantje niso iskreni in blabla.
v še enih številkah: jaz sem visoka 155 in imam 47 kg, stara 26. mama ima celulit, jaz pa ne. tečem vsak drug dan. telovadim vsak dan 12 minut. in nimam celulita.
(vsak ima 15 min časa dnevno. hočeš link? ne mi govorit o dednosti in iskat izgovore za lenobo. takih, ki imajo dedno celulit je tako hudo mali procent kot takih, ki imajo debelost prirojeno. je pa to najlažja pot. sigurno. "imam prirojeno", dvignit glavo, se obrnit in pol jokat maš slabe gene.)
sploh pa brezveze o tem vegetarijanki, ki jE meso. pa ljudje božji no! nehajte. sem vegetarijanka, včasih pojem kak štikl pršuta. in za celulit je kriva cela rodbina- tam ene 6 korenin drevesa nazaj je teta tončka spala s francijem in od takrat imamo vse potomke celulit.- kot dokaz pokažeš na sestro in mamo. LOL. ne se hecat no. res brezveze, ta forum.
ne moreš pa reči, da fant vara svojo punco, ker mu ni prav, da je v štirih letih nabasala toliko celulita. (lahko da jo, lahko da res ima še kakšne probleme, čist lahko je pa pač zgrožen, ko vidi njene noge).
ne razumem zakaj je nekdo, ki je v resnici najverjetneje iskren, označen za plitkega v vseh pogledih. vsaka reč je za koga plitka.
po drugi strani pa pravite, kako fantje niso iskreni in blabla.
v še enih številkah: jaz sem visoka 155 in imam 47 kg, stara 26. mama ima celulit, jaz pa ne. tečem vsak drug dan. telovadim vsak dan 12 minut. in nimam celulita.
(vsak ima 15 min časa dnevno. hočeš link? ne mi govorit o dednosti in iskat izgovore za lenobo. takih, ki imajo dedno celulit je tako hudo mali procent kot takih, ki imajo debelost prirojeno. je pa to najlažja pot. sigurno. "imam prirojeno", dvignit glavo, se obrnit in pol jokat maš slabe gene.)
sploh pa brezveze o tem vegetarijanki, ki jE meso. pa ljudje božji no! nehajte. sem vegetarijanka, včasih pojem kak štikl pršuta. in za celulit je kriva cela rodbina- tam ene 6 korenin drevesa nazaj je teta tončka spala s francijem in od takrat imamo vse potomke celulit.- kot dokaz pokažeš na sestro in mamo. LOL. ne se hecat no. res brezveze, ta forum.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
:S
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 16. Avg. 2013 12:54, skupaj popravljeno 1 krat.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Pri nekaterih da, pri nekaterih pa žal res geni in hormoni vplivajo (ne samo na celulit, tudi druge stvari ), prej nisem verjela, dokler nisem sama fasala zdr. težav, to se kar čez noč lahko spremeni kej (pa živim zelo zdravo, imam več kot 10cm več od tebe in isto oz. celo malo manj kil, samo hormoni delajo zgago po svoje).. tako da verjamem tudi glede celulita, sem že par punc videla, kjer je sam od sebe izginil po prenehanju s KT, pred jemanjem ga pa tudi niso imele, samo vmes.
Omfg, ta stavek je pa res katastrofa Napiši drugič samo del v oklepaju, prvo neresnično izjavo pa raje izpusti, ki ter ti vzame vso kredibilnost oz. pokvari ves sestavek
*Abby** napisal/-a: Sem vegetarijanka (oz. samo občasno pojem kakšen košček piščančjih prsi ali ribe, to je to od mesa)
Omfg, ta stavek je pa res katastrofa Napiši drugič samo del v oklepaju, prvo neresnično izjavo pa raje izpusti, ki ter ti vzame vso kredibilnost oz. pokvari ves sestavek
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Samo, če tak pogledamo mene bi tudi motilo, če bi nek moj spolni partner ker naenkrat se poredil al pa kaj, mogoče me pol res več ne bi tak hudo privlačil. Čeprav si ne predstavljam kak ta tvoj celulit zgleda, ker ne poznam lih suhih žensk s celulitom.. mogoče je res preveč malenkosten glede tega.
Je pa res, da začni telovadit zase, da se boš ti bolje počutila v svoji koži
Je pa res, da začni telovadit zase, da se boš ti bolje počutila v svoji koži
- *Abby**
- Cosmofrik
clair: Fanta, ki bi mi na katerikoli točki očital (celo ne bi mogel seksat z mano) lepotno napakico kot je tistega nekaj celulita, ki ga lahko ima oseba s 60kg na 181cm, ne bi nikoli imela. Tečem (oz. se kako drugače intenzivno ukvarjam s športom) ne zato, ker imam okvarico na srcu, ki mi to preprečuje. Zato "samo" hodim in ne tečem, čeprav priznam - nisem posebna športna navdušenka in čeprav bi z veseljem hodila teč (namesto hodit) najbrž nikoli ne bi hodila v fitnes, vsaj ne samo zato, da si odstranim celulit. Se opravičujem za "vegetarijanko", dejansko sem 7 let živela popolnoma vegetarijansko življenje, nobenega mesa nisem jedla, šele v zadnjega pol leta si cca. 1x mesečno privoščim kakšen piščančji file. Torej: devetindvajset dni v mesecu se prehranjujem vegetarijansko.
Sicer pa: eno je, če te neka stvar malo moti in jo OBZIRNO poveš in izpostaviš, da ti bi veliko pomenila kakšna sprememba, drugo pa je, da se ti partner zaradi BEDARIJE kot je celulit tako gnusi, da ne moreš seksat z njim.
Punca ni prišla sem in rekla, da jo je užalil, ker ji je rekel, da je opazil, da ima malo več celulita, ampak ji je rekel, da ne more več seksat z njo zaradi tega. Oprostite, to JE popolnoma plitko. (Kaj pa če bi dobila mozolje, se postrigla ali kaj podobnega? ) Bog ne daj da dobi luskavico ali kaj takega, ker še jedel ne bo več z njo v isti sobi ...
Sicer pa: eno je, če te neka stvar malo moti in jo OBZIRNO poveš in izpostaviš, da ti bi veliko pomenila kakšna sprememba, drugo pa je, da se ti partner zaradi BEDARIJE kot je celulit tako gnusi, da ne moreš seksat z njim.
Punca ni prišla sem in rekla, da jo je užalil, ker ji je rekel, da je opazil, da ima malo več celulita, ampak ji je rekel, da ne more več seksat z njo zaradi tega. Oprostite, to JE popolnoma plitko. (Kaj pa če bi dobila mozolje, se postrigla ali kaj podobnega? ) Bog ne daj da dobi luskavico ali kaj takega, ker še jedel ne bo več z njo v isti sobi ...
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
še neki bi rad povedal, kar se tiče postave: kile NE POVEJO postave.
najbolj bedno je, kadar se ženska zredi, potem pa ima neko dieto s katero izgubi MIŠICE, NE maščobe. in potem je od ženske samo kost in maščoba, kar je sigurno grdo. tako da imaš ženske ki majo pri 170cm 45kg pa vse kar ni kost visi, in ženske iste višine s 50kg ki majo popolno telo. mišice so težje od maščobe.
maščoba se kuri SAMO in SAMO s telovadbo, če kdo ne ve naj si to zapomne. ne z dieto, ne s tabeltami, ne s kremcami ki "dokazano" "delujejo". kar se hrane tiče mora biti čimbol hranljiva (beljakovinska) in čim manj maščob.
tko da, tista ki hoče zdravo shujšat, kardio 20 min na dan, pa nekaj najbolj mastnih jedi črtat z jedilnika, pa bo. ampak ne po 3h dneh, pač pa čez mesece. zdravo hujšanje je počasno, da se telo lahko prilagaja. te fore 10kg manj v 1 mesecu je KATASTROFA za organizem.
abby, mene zanima, koliko časa že telovadiš in na kakšen način, in koliko tekočine na dan spiješ (voda ali nekaj zelo razredčenega, gosti sokovi in to niso dobri za hirdiranje)
najbolj bedno je, kadar se ženska zredi, potem pa ima neko dieto s katero izgubi MIŠICE, NE maščobe. in potem je od ženske samo kost in maščoba, kar je sigurno grdo. tako da imaš ženske ki majo pri 170cm 45kg pa vse kar ni kost visi, in ženske iste višine s 50kg ki majo popolno telo. mišice so težje od maščobe.
maščoba se kuri SAMO in SAMO s telovadbo, če kdo ne ve naj si to zapomne. ne z dieto, ne s tabeltami, ne s kremcami ki "dokazano" "delujejo". kar se hrane tiče mora biti čimbol hranljiva (beljakovinska) in čim manj maščob.
tko da, tista ki hoče zdravo shujšat, kardio 20 min na dan, pa nekaj najbolj mastnih jedi črtat z jedilnika, pa bo. ampak ne po 3h dneh, pač pa čez mesece. zdravo hujšanje je počasno, da se telo lahko prilagaja. te fore 10kg manj v 1 mesecu je KATASTROFA za organizem.
abby, mene zanima, koliko časa že telovadiš in na kakšen način, in koliko tekočine na dan spiješ (voda ali nekaj zelo razredčenega, gosti sokovi in to niso dobri za hirdiranje)
hej norci
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
slovenc79 napisal/-a: tako da imaš ženske ki majo pri 170cm 45kg pa vse kar ni kost visi, in ženske iste višine s 50kg ki majo popolno telo.
Dober primer si dal
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
claire - Cosmopsiho
*Abby** napisal/-a:clair: Fanta, ki bi mi na katerikoli točki očital (celo ne bi mogel seksat z mano) lepotno napakico kot je tistega nekaj celulita, ki ga lahko ima oseba s 60kg na 181cm, ne bi nikoli imela.
jaz pa ne takega, ki bi mi prepovedal kaditi.
če bi ti imela ali ne bi imela, tu nima veze. a res ne štekate? jaz tudi ne bi mela. ona ga pa ima. torej ima opcijo A, ki se glasi: nehaj lenarit in začni zdravo živet in opcijo B, da fanta pusti. glede na to, da pa se je čutla ogroženo in razmišlja o spremembi načina življenja, je najbrž prevladala opcija A.
pa kje hodi julija no, da bi tem tipicam malo razpucala pojme in jim na drug (pravniški) način ubesedila, da smo svobodna bitja in da lahko nekoga moti krasta na levem kolenu in da to, da vseh ostalih 99% ne moti krasta na kolenu nima popolnoma nobene veze z dotičnim primerom! madona.
zakaj je po tvoje nek argument npr. "nočem da ima moja punca končano le osnovno šolo" boljši, od "nočem, da ima moja punca tako hitro toliko celulita"?
veliko se je o tem že razpravlajo. je enkrat ena rekla, da noče naravoslovca in jo je cel forum napadel, da WTF se ona gre. LOL, res. a če bi rekla, da noče 10 let mlajšega, bi blo pa za ploskat.
sploh ne štekate in ne pomagate ama ništa nič tej punci. jaaaaaaa, VEMO, nočete tipa, ki ga moti celulit (verjetno take, ki ga same imate in se čutite tudi ogrožene). jaz isto nočem tipa, ki bi ga motili moji kilogrami, čeprav moji kilogrami najbolj od vseh motijo mene. moram biti jaz sama s sabo zadovoljna. in če bi ta punca bila sama s sabo zadovoljna bi rekla: "jebi se ti kreten." ker pa pač ni je nasvet:"začni migat!" edini ki pride tule v poštev.
and it's clairE.
Zadnjič spremenil claire, dne 06. Jun. 2012 18:59, skupaj popravljeno 1 krat.
- *Abby**
- Cosmofrik
Slovenec, ženska, ki ima na 170cm 50kg je resno podhranjena, ženska, ki ima na isto višino 45kg je anoreksična. Na kosteh ji visi nekaj uvelih mišic, brez katerih bi bore težko preživela.
Jaz sem primerno prehranjena, svoje prehranjevalne/pivske/gibalne navade imam pod kontrolo, celulit me ne moti in moj primer je služil zgolj in samo temu, da bi povedala, da imajo lahko tudi vitke punce z lepo obliko postave lahko celulit.
Jaz sem primerno prehranjena, svoje prehranjevalne/pivske/gibalne navade imam pod kontrolo, celulit me ne moti in moj primer je služil zgolj in samo temu, da bi povedala, da imajo lahko tudi vitke punce z lepo obliko postave lahko celulit.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
dobr no, ampak je razlika ali je špeh ali so mišice. punca s 170cm in 50kg je lahko čist zdrava. poznam eno ki ima prek 170 in ima manj kot 50kg, odbojkarica, krasna postava, zdrava ko dren (sam je zasedena) whatever, kile ne povejo postave, to je moj point. obe bosta zgledali vitki, ampak bo ena dejansko vitka, drugo bo pa sam špeh, čeprav ma nizko kilažo.
ampak če zdravo živiš, se giblješ in to.. zakaj je potem nastal celulit?
kar se pa genetike tiče je pa jasno da telesa drugače funkcionirajo, pri enih se nekje nalaga maščoba, pri drugih drugje.. tako da mogoče le nimaš popolnega vpliva na svoje telo. kot višina recimo. in ni nujno da so vse stvari dedne, oz. da se pokažejo v vsaki generaciji.
ampak če zdravo živiš, se giblješ in to.. zakaj je potem nastal celulit?
kar se pa genetike tiče je pa jasno da telesa drugače funkcionirajo, pri enih se nekje nalaga maščoba, pri drugih drugje.. tako da mogoče le nimaš popolnega vpliva na svoje telo. kot višina recimo. in ni nujno da so vse stvari dedne, oz. da se pokažejo v vsaki generaciji.
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov