Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 31. Maj. 2012 8:57

Partnerja moraš nujno izbirat glede na svoje potrebe! :D
Uporabniški avatar
strawberry00
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a strawberry00 » 31. Maj. 2012 12:46

Moj partner žal ne zadovolji vseh mojih potreb in jst njegovih najbrž tudi ne, a se kljub temu ljubiva, ker partner ni avto, ki ga izbiraš in se na koncu odločiš kateri ti bolj ustreza, in zame je moj popoln pa čeprav ne zadovolji vseh mojih potreb :)

Tako, da mislim da partnerja se ne izbira glede na svoje potrebe :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 31. Maj. 2012 14:57

Na podlagi česa se ga pa potem izbere?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 31. Maj. 2012 16:12

na podlagi tega da se ujameš z njim. lahko tudi potrebe. na začetku itak ne more bit ljubezen.

ampak čez čas pa postane ljubezen glavna, oba se trudita da je drug zadovoljen in v tem primeru sploh ni pravega razloga da kdo koga zapusti.

tisti pa ki se sčasoma "naveliča" partnerja, pa sploh ni sposoben ljubiti koga drugega razen svoje riti.

v zrelih letih pa ostanejo pari skupaj, ker a) se dejansko ljubijo ali b) ker nisi več privlačen da bi lahko iskal drugega. sam treba je ločit ljubezen in manipuliranje.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 31. Maj. 2012 16:36

slovenc79 napisal/-a:
v zrelih letih pa ostanejo pari skupaj, ker a) se dejansko ljubijo ali b) ker nisi več privlačen da bi lahko iskal drugega. sam treba je ločit ljubezen in manipuliranje.

c) imata družino in čutita odgovornost do otrok
d) hočeta imeti dobro javno podobo
e) sta mogoče iz zelo verne družine in je ločitev "greh"
f) materialne koristi

Jaz ti ne bom niti več razlagal koliko so resne zveze, še posebej dolge kompleksne.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 31. Maj. 2012 18:40

whatever. v glavnem samo pri a) je zveza smiselna. če si zrel in pošten človek iz drugih razlogov ne boš šel v renso zvezo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 31. Maj. 2012 18:54

whatever, ful dober odgovor.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 31. Maj. 2012 19:07

slovenc še enkrat ti povem kar so ti že vsi prej povedali:

"včasih ljubezen ni dovolj da zveza deluje"

Na kratki rok ja, na dolgi rok...faking garanje, pogledam svoja starša skupaj sta od 14-18 let, celo življenje. Pa gresta vsak teden ven, športata, hodita na skupne dopuste pa sta imela nekoč eno krizo ko bi lahko šlo vse v K.

Veš koliko fleksibilnosti, vlaganja, kompromisov in strpnosti je potrebno da vzdržuješ ljubezen recimo 30+ let?

Jaz tega še ne vem, niti ti...ampak poglej okoli sebe pa mi poglej da vidiš same ljubeče pare ki skupaj aktivno preživljajo čas in se gledajo z iskrami v očeh. Realno poglej okoli, pare ki so poročeni ali so že dolgo v zvezi.

Saj se imajo radi ja, ampak da so ostali tako dolgo skupaj so rabili še nekaj več da jih je vzpodbujalo da so še s tem človekom, in verjemi vedno je nekaj. Ali so to velike sexualne potrebe, ali je potreba da imajo prevladoali da jih nekdo nadvlada, da se počutijo varne, da so starši, da imajo skupaj velike kredite, da en postane pomemben in se drug dviguje na njem, da si zgradita svoj nek udobni socialni krog.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 31. Maj. 2012 20:40

zakaj bi bilo treba pomen resne zveze definirat na to kar vidiš okoli? kar jaz vidim okoli je kup razvajenega folka ki ni nikoli zadovoljen. kup varanja, ločevanja, pravdanja za denar, otroke, je to dons resna zveza?

edini par ki ga celo življenje gledam sta starša ki sta skupaj dejansko že skoraj 30 let. srečna sta in jima ne manjka pol k. bili so prepiri, problemi, ampak sta jih rešila, pač ker se imata rada. če se ne bi imela, se enemu od njih ne bi dalo več trudit in bi se ločila. ampak se nista. in TEGA je prava ljubezen zmožna.

kdor pa gre v zvezo in se je čez par let naveliča, grem v drugo, in tako dalje, pa ni zrel človek. ker zrel človek ve kaj hoče.

mene ne briga kakšne so zveze danes. precej žalostno je da se povsod spodbuja da delaš spremembe če nisi 100% zadovoljen in danes je v ljudeh prepričanje da se za zvezo sploh ne splača nič trudit ampak enostavno iti v drugo. folk zveze jemlje preveč uizi, bi lahko reku. in ni samo pri zvezah tako, pač pa v celi mentaliteti, in to ISTI mentaliteti, ki vozi celo našo državo in tudi cel svet v k***c.

in ko definiram resno zvezo, in resno mislim RESNO, govorim da se dva človeka ujemata v vsem, se ljubita in sta zato da skupaj ostaneta vsaj mal potrudita bo taka zveza obstojna milijon let pa še več.

očitno folk ki se danes gre resno zvezo, ni zrel za to da ostane z nekom dlje časa. pač ker ljubezni ne pozna več ampak neke druge potrebe.

imaš folk ki bi dal življenje za partnerja, ki ga je vedno manj, in folk ki ne bi dal fige za partnerja, ki jih je vedno več. ker je bolj "moderno" najt drugega partnerja kot pa se mal potrudit da neka zveza ostane. in tudi bolj "moderno" je it v "resno" zvezo, kot pa se dobro spoznat prej.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 31. Maj. 2012 20:48

slovenc79 napisal/-a: govorim da se dva človeka ujemata v vsem, se ljubita in sta zato da skupaj ostaneta vsaj mal potrudita bo taka zveza obstojna milijon let pa še več.
očitno folk ki se danes gre resno zvezo, ni zrel za to da ostane z nekom dlje časa. pač ker ljubezni ne pozna več ampak neke druge potrebe.

Ojoj. Ponavadi se nekaj ne vtikujem vate, ampak imaš dve možnosti-ali najdeš eno in sprejemaš kompromise ali pa boš večno sam.
S punco je skoraj nemogoče, da se boš ujemal v vsem, vedno so neka odstopanja.
In trdi svoje v eno še ne vem koliko časa, ampak ko boš (če boš) enkrat v zvezi, boš videl, koliko truda in kompromisov in vsega je potrebnega, da vse štima. Ne pride ql zveza kar z lufta in z zaljubljenim gledanjem.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 31. Maj. 2012 20:51

tamarax napisal/-a:Z fantom sva pred enim tednom imela spolni odnos. Uporabila sva kondom. Bilo je en teden po koncu menstruacije. Sedaj me bolijo jajčniki, imam povišan beli tok, povrh vsega sem zelo utrujena. Prsi me ne bolijo. Kondoma med spolnim odnosom nisva odstranila, nisem zasledila da bi počil. Druge zaščite nisva uporabila! Je možno da sem zanosila?
Kaj naj naredim? Naj obiščem ginekologa? Kdaj lahko upravim test nosečnosti?
Vnaprej se zahvaljujem za vaše odgovore!
The world is as you are.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 31. Maj. 2012 20:58

zbližal se bom s tisto ki se bom ujel z njo. kjer se pa ne ujemava pa se potrudim, da se bova čim bolje. popolnega človeka ni, to dobro vem. in zakaj bi potem neka tista nepopolnost morala vedno razdret zvezo po nekaj letih? če je tako, pol človek res nikol ne more bit zadovoljen..

sem pa siguren da ne bom do konca življenja s prvo ki se ujamem z njo. da ne mislim bluzit okoli še ne pomeni da se tak :D enkrat se je že zgodilo, da se ni izšlo. zdaj pa naprej.. ena se bo že našla.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 31. Maj. 2012 21:11

Seveda je človek lahko zadovoljen. In veš, ma nek čar to, da nisi čisto isti s partnerjem. Spoznaš kakšno novo stvar itd, kaj poskusiš, kar drugače ne bi.
In upam, da se bo zate našla kakšna. Boš lahko poročal kaj, kako se obnese tvoja teorija :)
The world is as you are.
tamarax
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a tamarax » 31. Maj. 2012 21:18

Z fantom sva pred enim tednom imela spolni odnos. Uporabila sva kondom. Bilo je en teden po koncu menstruacije. Sedaj me bolijo jajčniki, imam povišan beli tok, povrh vsega sem zelo utrujena. Prsi me ne bolijo. Kondoma med spolnim odnosom nisva odstranila, nisem zasledila da bi počil. Druge zaščite nisva uporabila! Je možno da sem zanosila?
Kaj naj naredim? Naj obiščem ginekologa? Kdaj lahko upravim test nosečnosti?
Vnaprej se zahvaljujem za vaše odgovore!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 31. Maj. 2012 21:27

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:05, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov