Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
^^ am...samo en je meu korist od tega in to tako, ki je nebom nikol pozabla
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
^^ Zame neka potovanja niso izgovor, razen, če je na Antarktiki. Saj pa vidiš, če te nekdo kliče. Vsekakor pa ne znoreti, zamoti se s čim, pa ne kliči/piši več.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Ja in? Saj lahko vidiš klice, pa se takrat pač ne oglašaš in ne pišeš, ker te recimo drago pride (razen če je kaj blazno nujnega) Jaz tudi ko sem šla sama v tujino, nisem odgovarjala folku, samo s starši sem bila na vezi... ostalim pa pač odgovoriš potem za nazaj v miru, ko prideš domov Sploh če gre samo za stvar nekaj dni, ne rečem, da nekoga ni dlje časa, takrat pač odgovoriš prej
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Dobro, 1 sms te tudi ne stane 5 evrov . Je pa fajn, če prej poveš, da greš nekam, da boš odsoten in ne puščaš ljudi v negotovosti. Meni je to res nesramno, da nekdo, s katerim sem skoz v stiku, izgine za nekaj dni, kot da bi se vdrl v zemljo, brez opozorila.
Ampak ja tudi ti imaš prav....ne vem, v kakšnem odnosu sta onadva....in če je ona sploh kam šla .
Ampak ja tudi ti imaš prav....ne vem, v kakšnem odnosu sta onadva....in če je ona sploh kam šla .
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
tudi meni bi se zdelo takšno izginjanje zelo nesramno. bi bila zelo jezna. sploh če bi me ta oseba potem kontaktirala in se delala kot da nič ni bilo.
je tudi odvisno kak odnos imata - če se slišita na dnevni ravni in potem oseba kar zgine, se mi zdi grdo. lahko bi omenil/a da gre na potovanje, hoče odklop itd.
jaz bi dala tej simpatiji vedet, ko se bo oglasila, da v prihodnje takega obnašanja ne bom tolerirala. pa se potem oseba lahko sama odloči kakšen bo najin odnos v prihodnje.
je tudi odvisno kak odnos imata - če se slišita na dnevni ravni in potem oseba kar zgine, se mi zdi grdo. lahko bi omenil/a da gre na potovanje, hoče odklop itd.
jaz bi dala tej simpatiji vedet, ko se bo oglasila, da v prihodnje takega obnašanja ne bom tolerirala. pa se potem oseba lahko sama odloči kakšen bo najin odnos v prihodnje.
Vsak raj ima svojo kačo.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Živjo,
pišem bolj za to, da nekomu "pojamram" ... Torej, svoj rojstni dan sem si letos želela preživeti izključno s svojim fantom. Za njegov rojstni dan sem mu lani pripravila zabavo presenečenja, letos pa imam zanj veliko (!) darilo, kar sem mu že tudi malo namignila, on pa hoče svoj rojstni dan preživeti tudi s svojimi starši. Jaz sem ob tem razočarana, ker bi pričakovala, da bo tudi on želel, kot sem želela jaz, preživeti ta dan samo z menoj ali pa v družbi mene in svojih prijateljev. Njegova mama mene nikakor ne prenese in zato mi je situacija še toliko bolj neprijetna. Vem, da je to precejšnja malenkost, ampak mene žre in sem hotela se nekomu potožit.
Še večji problem je, da sva se o tem pogovarjala in se je pogovor nekako zaključil s tem, da jaz nekako dojemam razmerje na stopnji na kateri še ni ... Seveda je to tista stvar, ki me žre še bolj, kot ta posamezna situacija.
pišem bolj za to, da nekomu "pojamram" ... Torej, svoj rojstni dan sem si letos želela preživeti izključno s svojim fantom. Za njegov rojstni dan sem mu lani pripravila zabavo presenečenja, letos pa imam zanj veliko (!) darilo, kar sem mu že tudi malo namignila, on pa hoče svoj rojstni dan preživeti tudi s svojimi starši. Jaz sem ob tem razočarana, ker bi pričakovala, da bo tudi on želel, kot sem želela jaz, preživeti ta dan samo z menoj ali pa v družbi mene in svojih prijateljev. Njegova mama mene nikakor ne prenese in zato mi je situacija še toliko bolj neprijetna. Vem, da je to precejšnja malenkost, ampak mene žre in sem hotela se nekomu potožit.
Še večji problem je, da sva se o tem pogovarjala in se je pogovor nekako zaključil s tem, da jaz nekako dojemam razmerje na stopnji na kateri še ni ... Seveda je to tista stvar, ki me žre še bolj, kot ta posamezna situacija.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
*Abby** napisal/-a:Živjo,
Jaz sem ob tem razočarana, ker bi pričakovala, da bo tudi on želel, kot sem želela jaz, preživeti ta dan samo z menoj ali pa v družbi mene in svojih prijateljev.
On ni ti, in kot prvo je to njegov rojstni dan in to pomeni da je to NJEGOV dan...in vsak ima pravico da ta dan preživi na način kot on hoče in z ljudmi ki mu pomenijo.
Njegova družina je vseeno njegova družina, mogoče je bolj navezan na svojo družino kot si ti. In njegova družina je dlje v njegovemu življenju kot ti.
Od svojega partnerja ne moreš pričakovati enakih zadev kot jih počneš ti, ker vsak človek je svoboden.
*Abby** napisal/-a: Njegova mama mene nikakor ne prenese in zato mi je situacija še toliko bolj neprijetna.
Sicer ne poznam zgodbe, samo realno gledano katera mama bi sprejela dejstvo da punca njenega sina noče da je njegova družina z njim na dan ko se je rodil, ali še huje da ženska ki ga je rodila ne sme biti z njim na dan.
*Abby** napisal/-a:Še večji problem je, da sva se o tem pogovarjala in se je pogovor nekako zaključil s tem, da jaz nekako dojemam razmerje na stopnji na kateri še ni ... Seveda je to tista stvar, ki me žre še bolj, kot ta posamezna situacija.
Tudi jaz bi tako odreagiral če bi videl da je punca malo sebična, in pričakuje da delam po njeno.
Dan ima 24 ur, in rojstni dan se razvleče lahko še na 2 dni...ti mu lahko daš darilo tudi v drugačnemu scenariju kot si si ga ti zamislila in zaradi tega darilo ne bo izgubilo nobene vrednosti.
Ne ustvarjaj si scenarijev in dopuščaj partnerju prostor da ima drugačno mišlenje/potrebe od tebe.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
se strinjam z Led Zeppelin, nimam kej dodat zraven
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
^^tudi jaz se strinjam z napisanim. Samo to bi dodala....si na stopnji na kateri on še ni? Res ni ok,da bi sploh kdaj bil na stopnji, ko bi si partnerja na neki točki lastil do te mere, da je familija nezaželjena na rojstni dan.
Na tvojem mestu bi zagotovo upoštevala njegove želje, saj je navsezadnje njegov rojstni dan,katerega del nisi samo ti, niti se ne vrti samo okrog tebe in tvojega darila.
Na tvojem mestu bi zagotovo upoštevala njegove želje, saj je navsezadnje njegov rojstni dan,katerega del nisi samo ti, niti se ne vrti samo okrog tebe in tvojega darila.
The world is as you are.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Lamia - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2009
Js mam pa eno tako butasto vprašanje, in sicer: zapletla sm se z nekom (alla f** frend), ki je zaseden(pustmo moraliziranje ob strani;)) in zdj moram js skoz kupovati kondome. Men osebno gre ful preveč denarja za to, sploh pa se mi ne zdi fer, da moram vedno js kupovat glede na moje denarno stanje ( js sm študentka, on ma svojo restavracijo) in glede na to, da mam js kontracepcijo. A pretiravam al obstaja kakšna smooth varjanta, da mu namignem, da se mora situacija obrnt? )
And I'd give up forever to touch you.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]