Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- laguna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2011
jozica1 napisal/-a:somebody napisal/-a:laguna napisal/-a:ma js sm zajebala kar se tega tiče.sm ful (FUL FUL FUL) pijana zgubla nedolžnost pred parimi mesci.in sploh ne vem kašn je filing med sexom ker ga sploh nism čutla(!!).pa ne gre se sam zato da se pou stvari sploh ne spomnem kaj je počel z mano,ampak tut to, da med tem k sva, sm js razmišlala da ga ne čutim.kt da nebi sexala, pač brezveze..menda ga čutš k si trezn
ali pa nisi kriva in ima on majhnega.
al ga pa niti ni uspel notr dat prav ko sta bila tako pijana..
sej ima majhnega ja
samo js sm bla pijana,on trezen
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:24, skupaj popravljeno 1 krat.
- loveyou
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2012
sirova štručka napisal/-a::lol:
a si ti danes odkrila samozadovoljevanje in zdej cela navdušena?
nee.... danes sm se prjaula sm gor pa sm pč ful horny XD sex all the time če pa ni moškega se morš pa sama znajt na interneti je pa use isto
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
loveyou napisal/-a:nee.... danes sm se prjaula sm gor pa sm pč ful horny XD sex all the time če pa ni moškega se morš pa sama znajt na interneti je pa use isto
ja verjetn je vse isto ker je pač tako da tukaj ne moreš odkriti nekaj blazno novega. Najboljši položaji so že odkriti...
- modna.muha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2011
Okej, jst tud rabim nasvet, ker sem v dilemi.
Torej, decembra sem na eni fešti spoznala tipa s katerim sva od takrat parkrat bluzila, ko smo šli kam skup ven. V glavnem, problem je pa v tem, da je meni postal všeč, pred parimi dnevi pa sva se pogovarjala o tem kar se dogaja med nama in mi je rekel, da ni za neko resno zvezo in da se ne vidi v tem ter, da mu je čist v redu kar je zdej med nama. Moti me predvsem to, ker ne vem, če naj vztrajam pri njemu in upam, da se bo pri njemu karkol spremenilo ali naj ga enostavno ''odjebem''? Fora je, ker se v bistvu cel čas pogovarjava po netu in me skrbi, da se bom vanga do konca 'zatrapala', pol pa nebo nič iz tega. Za sex pa tudi dvomim, da me ma, ker ne sexava.
Res rabim nasvete, ker me zadnje dni ful žre to in ne vem kaj naj.
Torej, decembra sem na eni fešti spoznala tipa s katerim sva od takrat parkrat bluzila, ko smo šli kam skup ven. V glavnem, problem je pa v tem, da je meni postal všeč, pred parimi dnevi pa sva se pogovarjala o tem kar se dogaja med nama in mi je rekel, da ni za neko resno zvezo in da se ne vidi v tem ter, da mu je čist v redu kar je zdej med nama. Moti me predvsem to, ker ne vem, če naj vztrajam pri njemu in upam, da se bo pri njemu karkol spremenilo ali naj ga enostavno ''odjebem''? Fora je, ker se v bistvu cel čas pogovarjava po netu in me skrbi, da se bom vanga do konca 'zatrapala', pol pa nebo nič iz tega. Za sex pa tudi dvomim, da me ma, ker ne sexava.
Res rabim nasvete, ker me zadnje dni ful žre to in ne vem kaj naj.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
Sej ti je dal odgovor, zdej je na tebi. Zakaj ene mislite, da boste kr spremenile nekoga?
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
On te hoče položit. Noče met resne zveze s tabo. Sex tega ne bo spremenil. Če se bojiš, da se zalubš, potem prekin vse stike. Če boš pa lahko funkcionirala normalno če bosta srala naprej, pol pa uživejta
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Se strinjam s puncami... ko ti tip reče, da ni za resno zvezo, pri tem pač ostane. Je pa vsaj iskren in je potem na tebi, da si razjasniš, ali ti je do tega, kar ti ponuja ali ne, brez da potem pričakuješ ne vem kaj.
The world is as you are.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
ja, kakšne osebe pa bi moru uporabljat? nevem, nisem najbolš razumela tega dela...pa zadnjega tut ne, glede na to, da vas omenjaš več punc..
a pol bi šla ti sama z njem na pijačo, al skupinsko, al kako? zjasni se?
če bi šla rada sama z njem, ga preprosto vprašaj, kako je zdaj z VAJINO pijačo, torej bosta šla, ali ne?
kakšno kompliciranje
a pol bi šla ti sama z njem na pijačo, al skupinsko, al kako? zjasni se?
če bi šla rada sama z njem, ga preprosto vprašaj, kako je zdaj z VAJINO pijačo, torej bosta šla, ali ne?
kakšno kompliciranje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]