Splošna tema za hitre nasvete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Kaj je smešnega zdej Ne, sej, ti kr izvoli, samo dlje od ovadbe ne bi prišla oz. ne bi imela podlage za nadaljevanje postopka
Postavljalcu vprašanja pa: ne vem.. če bi to priložil ostalim njenim stvarem v škatli, ki bi ji jo izročil po koncu zveze, bi še šlo , drugače se mi zdi pa brezveze (razen če te veselijo neke otročje fore)
Postavljalcu vprašanja pa: ne vem.. če bi to priložil ostalim njenim stvarem v škatli, ki bi ji jo izročil po koncu zveze, bi še šlo , drugače se mi zdi pa brezveze (razen če te veselijo neke otročje fore)
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Akvamarin napisal/-a:Piščanc napisal/-a:Uprašanje za punce....
kako bi se počutile, če bi vam fant po končani več-letni zvezi, ki se je končala na ˝nož˝, izročil posnetek vajinega divjega seksa, kot spomin na lepe trenutke?
Grozno!
Prijavila bi te na policijo!
bi jim predložila še posnetek kot dokaz?
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Če je bla tok neumna, da se je šla snemat med seksom s tabo, pol jo komot zajebavaš s tem. Ker je očitno pretehtala možnost, da bo to lahko prišlo ven na net ali kot neko izsiljevanje (zveze pač niso večne) in je bila pripravljena sprejeti tveganje.
Because I can.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Girls halp! Rabim kak dobronameren nasvet od vas prijetnih deklin Torej s fantom sma skupaj že tri leta in pol pa že kar parkrat je tako namuzano neposredno omenil, da bi mu sedel kakšen striptiz, zato sem se odločla da bo to moj naslednji podvig. Ampak ker tega še nikol nisem počela, nimam lih idej kako to najbolje izpeljat. Ne vem pa od kje začet, al je bolje kao da pridem kar oblečena kot sem in od tam začnem (kao presenečenje, ker pač ni nakazano da bo kaj) al bi bolj zažgala kakšna malo bolj seksi oprava (npr. seksi spodnje perilo, podvezice, prosojna spalna srajčka....)? Pa kakegaa predlog kakega rajcig komada, na katerega bi se dalo to fino izpeljat, se tudi ne bi branla....
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
^^ to pali, ampak je precej pričakovano (sploh glede pesmi). Jaz sem enkrat od Guns n' roses - Rocket queen haha . Anything goes, samo da ti je komad všeč
Glede oblačil pa bolje met manj gor kot pa da se ti hlače neelegantno zataknejo pri gležnjih
Glede oblačil pa bolje met manj gor kot pa da se ti hlače neelegantno zataknejo pri gležnjih
Breakfast is my religion! (The Mask)
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
- Pour some Sugar on me Def Leppard
- girls girls girls Motley Crue
- lick it up KISS
- american woman Lenny Kravitz
- closer Nine inch nails
- hot for teacher Van Halen
- she rides Danzig
- take it off Kiss
- animal Def Leppard
- montrose Rock Candy
- the stroke Billy Squire
- cherry pie Warrant
- foxy lady Jimi Hendrix
- you shook me all night ACDC
- back in black ACDC
- legs ZZ TOP
- paradise city GNR
- tender surrender Steve Vai
- whole lotta love Led Zeppelin
- still of the night Whitesnake
- women Def Leppard
Zdaj sem si pa zaželel da bi bil DJ v strip klubu. Obvladam
Moja najljubša: pour some sugar on me, nekaj jih je tudi iz moje sex liste...ampak ta ga zmaga, so pa vse vredne poslušanja
- girls girls girls Motley Crue
- lick it up KISS
- american woman Lenny Kravitz
- closer Nine inch nails
- hot for teacher Van Halen
- she rides Danzig
- take it off Kiss
- animal Def Leppard
- montrose Rock Candy
- the stroke Billy Squire
- cherry pie Warrant
- foxy lady Jimi Hendrix
- you shook me all night ACDC
- back in black ACDC
- legs ZZ TOP
- paradise city GNR
- tender surrender Steve Vai
- whole lotta love Led Zeppelin
- still of the night Whitesnake
- women Def Leppard
Zdaj sem si pa zaželel da bi bil DJ v strip klubu. Obvladam
Moja najljubša: pour some sugar on me, nekaj jih je tudi iz moje sex liste...ampak ta ga zmaga, so pa vse vredne poslušanja
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ja You can leave your hat on je men tud zlajnana, Rocket Queen je pa zakon predlog, no pa tvoji Zeppelin tud itak , sami dobri, a men sploh ne padejo na pamet ker se trudim študiram o kir je kej seksi komad in vsi ''ta obvious'' grejo kr mim mene .... Bom malo preposlušala, da vidim, na kter komad mi rata sploh kaj verodostojnega spelat
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Dobri komadi, LZ
Tearjerker, nujno seksi spodnje perilo (pač stvar, ki pri njemu najbolj pali). Pa kiklca, da se res ne zapletaš v hlače (če nisi lih navajena na kikle, bo to mogoče zanj še dodatno presenečenje, he he).
Naj ti uspešno rata
Tearjerker, nujno seksi spodnje perilo (pač stvar, ki pri njemu najbolj pali). Pa kiklca, da se res ne zapletaš v hlače (če nisi lih navajena na kikle, bo to mogoče zanj še dodatno presenečenje, he he).
Naj ti uspešno rata
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]