Splošna tema za hitre nasvete

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 01. Jan. 2012 23:20

ne seksajta kakih 14 dni ali pa cel mesec, da se ti vse lepo zaceli. pač si vedno znova rano osvežiš.
Vsak raj ima svojo kačo.
gigi**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a gigi** » 01. Jan. 2012 23:24

sicer nevem kakšno rano bi lahko imela :/ itak da bova počakala s tem malo, ampak me je že prav strah kaj bo naslednjič oz. če bi spet krvavela:s
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 01. Jan. 2012 23:36

med prvim seksom si krvavela, ker se ti je pretrgala deviška kožica. torej je nastala ranica. ker kri ipak more od nekod pritečt. in zadeva se mora zacelit. ja nevem, vzami ogledalo pa si poglej od kje je prišlo, potipaj s prstom kje te zaboli.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 8. 2009
Kraj: grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja ^^ » 04. Jan. 2012 21:20

danes sem tabletke yasminelle zamenjala s tabletkami qlaira. zdaj pa me zanima če lahko qlairo začnem jemat takoj ker sem pojedla šele približno 10 tablet iz nove škatlice tablet yasminelle, vendar bi rada čimprej zamenjala s qlairo ker imam res obupne stranske učinke. a potem lahko na sredini jemanja zamenjam tabletke al morem nujno najprej pojest celo škatlo yasminelle tablet? pa če ma še katera kakšno mnenje o qlairi naj kar pove :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 06. Jan. 2012 13:02

NOV PROBLEM

Živjo!

Okoli ene stvari, ki se mi je zgodila pred dvema dnevoma rabim ženski nasvet.

Z fantom, s katerim imava sicer zadovoljujočo zvezo, tudi živiva skupaj, sva se zadnjič nekaj pogovarjala, zdaj se ne morem nikakor spomnit, kako je do tega prišlo, ampak nekako sva pristala pri njegovem stavku: "Ti si lepa, samo nisi po merilih žensk iz reklam." Meni je postalo kar slabo, res mi ni bilo vseeno, da je to rekel. Saj mogoče res nisem po takih merilih (čeravno sama ne vem prav, kaj me od teh deklet loči, on mi pa NIKAKOR ni želel tega povedat. Samo stalno je ponavljal, da imajo ti, ki izbirajo modele pač svoja MERILA!!!!!!)
On mi je potem zatrjeval, kako da sem jaz za nejga lepa, pa da sem za njega najlepša, pa da tiste ženske SPLOH NISO lepe, da one SPLOH NISO njegov ideal lepote itd., ampak mene je ta izjava, da ne ustrezam tistim merilom, zelo potrla, predvsem zato, ker je naslednji dan rekel, kako je punca najinega cimra seksi in da sploh ne ve, kako lahko ta cimer (torej njen fant) reče da ima debele noge. Meni je bilo to čisto mimo in sem ga vprašala, tako ironično, če ona pa potem je po merilih za v reklame in je rekel, "kaj pa vem... mogoče... no... saj ni"
Drugače meni moj skoz govori, kako sem jaz njemu lepa in najlepša in všeč in tako dalje, ampak stvar je v tem, da preden sva začela hodit, sva bila prijatelja in takrat je trdil, da mu vizualno nisem nekaj posebej luštna. (Kaj šele lepa!)
Zaradi vsega tega se grozno žrem, včeraj med seksom sem samo na to lahko mislila, mi je bilo prav mučno, sploh se ne počutim seksi, ne privlačno, skoz gledam ženske po cesti in se z njimi primerjam, pa iščem tista odstopanja od žensk s plakatov. Grozno je, če bi vedela točno, kaj mi "manjka" po nejgovem, bi bilo krasno, tako pa se samo buljim v ogledalo, pa mi ni jasno in sem res obupno prizadeta.
Vem, da so ženske iz reklam sfotošopirane in to, meni je hudo, ker je NJEGOVO mnenje takšno in ker je za punco od cimra pa se toliko obotavljal.
Sploh ne vem, kaj naj naredim, sploh nisem sproščena z njim, grozno me žre. Sem poskusila govorit z njim o tem, pa se ON dela užaljenega, češ da mi ni nič takega rekel in da mu je RES žal, če sem prizadeta, da tega ni hotel.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Jan. 2012 14:22

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 06. Jan. 2012 14:29

A si ti rasvetlila tega svojega tipčka, da tudi te ženske, ki so v reklamah, revijah, imajo napake? da je tam vse retuširano, da imajo tudi one lahko mozolje, celulit, malo debelejša stegna...on verjetno še ni prišel tako daleč...

....sicer pa. Zakaj si potem ni ene take podobne ubodu? Aja, verjetno zato, ker ga nobena podobna tem iz revij, niti pogledala nebi. :D
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 06. Jan. 2012 19:27

v-e-s-n-a napisal/-a:....sicer pa. Zakaj si potem ni ene take podobne ubodu? Aja, verjetno zato, ker ga nobena podobna tem iz revij, niti pogledala nebi. :D

no tole pa mislim da ni nobena tolažba. tista ki se zadovolji z tipom, ki je z njo samo zato, ker ga boljša ne pogleda se s takšnim razmerjem kvečjemu samouničuje, samozavest pa z leti rekordno pada.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 06. Jan. 2012 19:52

*Abby** napisal/-a:
"Ti si lepa, samo nisi po merilih žensk iz reklam."

Uzaliti te ne more nobeden, uzalis se lahko sama!

Jaz ne bi se uzalila na to izjavo.

Saj sama ves po katerih merilih si, ves da ene zenske so res lepotice in da se ne mores primerjati z njimi, ceprav si lepa. Pomoje partner te res ni hotel namerno prizadeti.

Kako pa zgleda punca od cimra? Ce je neka povprecna potem te cist razumem, ker si uzaljena.
Piščanc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Piščanc » 07. Jan. 2012 19:09

Uprašanje za punce....

kako bi se počutile, če bi vam fant po končani več-letni zvezi, ki se je končala na ˝nož˝, izročil posnetek vajinega divjega seksa, kot spomin na lepe trenutke? :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 07. Jan. 2012 19:26

Bila bi čist panična, če nima on še kak backup in da se ne bo zadeva slučajno znašla na netu.
Vsak raj ima svojo kačo.
Piščanc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Piščanc » 07. Jan. 2012 19:36

s0nckic4 napisal/-a:Bila bi čist panična, če nima on še kak backup in da se ne bo zadeva slučajno znašla na netu.

Če bi imel tip slabe namene bi ti verjetno kar link poslal, ne ;)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 07. Jan. 2012 19:42

Piščanc napisal/-a:Uprašanje za punce....

kako bi se počutile, če bi vam fant po končani več-letni zvezi, ki se je končala na ˝nož˝, izročil posnetek vajinega divjega seksa, kot spomin na lepe trenutke? :D

ti si fant, imaš posnetek in bi rad frišni bivši pustil spominček???
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 07. Jan. 2012 19:42

ni nujno. lahko, da bo šele kasneje kaj izsiljeval.

in če odmislim to, bi a)če sem ga jaz pustila mislila, da me še ni prebolel in da zdaj upa, da si bom zaradi enga posnetka seksa premislila. in
b) če me je on pustil, bi mislila, da me jeb* v glavo in da v splošnem hoče pozornost.

resno, ne vidim smisla v kakršnih koli rečeh v spomin na lepe trenutke po tako končani zvezi.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 07. Jan. 2012 20:53

Piščanc napisal/-a:Uprašanje za punce....

Grozno!

Prijavila bi te na policijo!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov